gene ben...eltimle çok ciddi sorunlarımız oldu arkadaşlar anlatmak istedim..bende düşman başına bi elti var.. nasıl içten pazarlıklı,yalancı,fesat,kötü kalpli,iftiracı olurmuş ben onda gördüm.Ne alırsam aynısını alır,biz eşimle elele tutuşsak kocasıyla kavga çıkarır sen benim elimi neden tuttun diye,dışarı gezmeye giderim kocamla bak onlar gezmeye gidiyo sen kös kös otur diye kocasına saldırır,hayatımda ağzıma bile almadığım sözleri başkalarına ben anlatmışım gibi anlatıp milleti benle kötü eder,arkamdan dedikodumu yapıp sonra sanki o sözleri başkası bana söylemiş gibi gelir bana anlatır,kaynanam hakkında konuşur konuşur sonra kendi anlattıklarını ben söylemişim gibi gidip kaynanama,görümceme anlatır,küseriz çocukları kullanır eşime karşı onları bize yollamaz falan...sonra aradan zaman geçer gelir hçbişey olmamış gibi bana yaltaklanır...kimseyle iyi olmamı istemez o küs ya benle herkes küssün ister...nitekim aramız açıldıda aşıldı...sonra özür diledi barıştık barışmaz olaydım...salağım ya ben allam ya.bi gün geldi başkasına aşık olduğunu boşanmak istediğini ailesine söyleyemeiğini anlattı hemde aşık olduğu kişi aynı apartmanda oturduğu kocasının en yakın arkadaşı...ben şok tabiii.yapma dedim,eşin iyidir bak çocuğun var dedim baya konuştuk elimden geleni yaptım kötü bişi yapmasın diye...ama o ne yaptı benim anlatacağımdan korkup sanki ben ona böyle bişey anlatmışım ben başkasına aşık olmuşum gibi gitmiş eşimin annesine ablasına anlatmış.ben öğrenince kıyamet koptu tabiii eşine anlattım yüzleştiricem sizi dedi oldu dedim.3 gün bekledik eşimle yüzleşmeye gelmediler.kaynıma ispatlıycam sana eşinin böle birşey yaptığını dedim ne ses var ne soluk kaynanamlar sağolsun eltimin yaptıkları ortaya çıkacak rezil olcaklar diye kapatıverdiler konuyu... 3yıl oldu ben hala ispatlarım gelsin kaynım çocuğa beraber soralım diyorum yanaşmıyolar...onlarda biliyorlar benim doğru söylediğimi ama böyle bir olayı yaşamayı göze almadıkları için beni susturuyorlar.rezil olacaklar çünkü eltim annemlerin yanında beni arıyordu kimseye anlatma ben vazgeçtim diye...allahtan çabuk kavradım olayı arada ben kaynıycaktım yoksa kızlar...gözünüzü dört açın