Eltimle 3 Yıl oldu konuşmuyoruz

totomel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
153
1
0
İstanbul
gene ben...eltimle çok ciddi sorunlarımız oldu arkadaşlar anlatmak istedim..bende düşman başına bi elti var.. nasıl içten pazarlıklı,yalancı,fesat,kötü kalpli,iftiracı olurmuş ben onda gördüm.Ne alırsam aynısını alır,biz eşimle elele tutuşsak kocasıyla kavga çıkarır sen benim elimi neden tuttun diye,dışarı gezmeye giderim kocamla bak onlar gezmeye gidiyo sen kös kös otur diye kocasına saldırır,hayatımda ağzıma bile almadığım sözleri başkalarına ben anlatmışım gibi anlatıp milleti benle kötü eder,arkamdan dedikodumu yapıp sonra sanki o sözleri başkası bana söylemiş gibi gelir bana anlatır,kaynanam hakkında konuşur konuşur sonra kendi anlattıklarını ben söylemişim gibi gidip kaynanama,görümceme anlatır,küseriz çocukları kullanır eşime karşı onları bize yollamaz falan...sonra aradan zaman geçer gelir hçbişey olmamış gibi bana yaltaklanır...kimseyle iyi olmamı istemez o küs ya benle herkes küssün ister...nitekim aramız açıldıda aşıldı...sonra özür diledi barıştık barışmaz olaydım...salağım ya ben allam ya.bi gün geldi başkasına aşık olduğunu boşanmak istediğini ailesine söyleyemeiğini anlattı hemde aşık olduğu kişi aynı apartmanda oturduğu kocasının en yakın arkadaşı...ben şok tabiii.yapma dedim,eşin iyidir bak çocuğun var dedim baya konuştuk elimden geleni yaptım kötü bişi yapmasın diye...ama o ne yaptı benim anlatacağımdan korkup sanki ben ona böyle bişey anlatmışım ben başkasına aşık olmuşum gibi gitmiş eşimin annesine ablasına anlatmış.ben öğrenince kıyamet koptu tabiii eşine anlattım yüzleştiricem sizi dedi oldu dedim.3 gün bekledik eşimle yüzleşmeye gelmediler.kaynıma ispatlıycam sana eşinin böle birşey yaptığını dedim ne ses var ne soluk kaynanamlar sağolsun eltimin yaptıkları ortaya çıkacak rezil olcaklar diye kapatıverdiler konuyu... 3yıl oldu ben hala ispatlarım gelsin kaynım çocuğa beraber soralım diyorum yanaşmıyolar...onlarda biliyorlar benim doğru söylediğimi ama böyle bir olayı yaşamayı göze almadıkları için beni susturuyorlar.rezil olacaklar çünkü eltim annemlerin yanında beni arıyordu kimseye anlatma ben vazgeçtim diye...allahtan çabuk kavradım olayı arada ben kaynıycaktım yoksa kızlar...gözünüzü dört açın

nasıl bir insanmış bu gerçekten aşırı derecede psikolojik sorunları var bence.En iyisi böyle insanlardan uzak durmak canım.ınsanın yuvası yıkar hayatını bile mahvedebilir böyle tipler.

iyi elti varmıki bu dünyada:))) vala ben iyi kaynana vardır ama iyi elti yoktur kanısındayım..istisnalar hariç..arada rekabet var çünkü...

Bence elti olsun kayınvalide veya kayınpeder olsun eşinin tarafından herkesle arada br mesafe olmalı.Çok ii anlaşabilirsin veya çok çok sevebilirsin ama aradaki çizgiyi kaldırmamak gerekiyor.

nasıl bir insanmış bu gerçekten aşırı derecede psikolojik sorunları var bence.En iyisi böyle insanlardan uzak durmak canım.İnsanın yuvası yıkar hayatını bile mahvedebilir böyle tipler.

işin komik tarafı şu ama kaynım sana ispatlarım dememe rağmen sanki ben karısına iftira atmışım gibi bana küstü :1shok:ama ben onun bana karşı rezil olduğunu, olay ortaya çıkıp dahada rezil olmamak için küslük yaratıp benimle konuşmayarak bu olayın üstünü örttüğünü düşünüyorum çünkü ispatlarsam ve boşanırsa herkez duyacak aldatıldığını ve eşimle kaynım aynı yerde çalışıyor ortak iş yapıyorlar yüzüne bakamıycak eşimin ondan korkuyor.çünkü kaynım eşimle benim ayrılmamız için zamanında çok uğraştı allah başına verdi..

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh:1shok::1shok::1shok:
anacım benim eltim dünyalar tatlısıııı
kardeş bildik birbirimizi allah herkese benimki gibi bi elti nasip etsinn
yarabbim senin eltinide düşmanımın başına vermesinnnnnnnn
allah yardımcın olsun ne diyimmmmmm

Başka adama aşık oldu diye iftira atmak..
ınsan olan düşmanına bile yapamaz bu kadarını pes...

Aman uzak dur, sakın birilerinin sizi barıştırmasına izin verme, böyle insanların sokağına uğramıycaksın..

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ahada ikinci :1shok:
tencere kapak misaliiii
valla onlardan uzak dururn eşin için biraz zor olur ama işinide ayrırsa hiç fena olmaz
onlardan herşey beklenirrr

Ne kadar basitc davranışlar bunlar.Zaten o aşık olmuş olsa bıle sana hayatta sylemezdı..konusmamak en ıyısı

uzak durmam bence en ıyısı akıllara zarar bır eltın var ALLAH ım sen koru boyle basıt ahlaksız ınsanlardan

Kız anam senınde herkes sorunun var.görümce kaynana elti... maşallah

sıkma canını eşinle ıyı olmaya bak kaydirigubbakcemile5

Aynısını ben yaşadım.
Ben hamile kaldım eşiyle kanlı bıçaklı olmalarına rağmen hamile kalmaya çalıştı.Kaynanamdan bana benden kaynanama taşıyarak zaten cahil olan kaynanamı bana ve aileme kışkırttı.Herşeyi öğrenmek isterdi.Sürekli onlara gidelim hep elinin altında olalım isterdi.Hocalara falan çok meraklıydı evimden hep muskaları çıktı.Nişanımda bana zar zor ufak bir pırlanta yüzük alabilmişti eski eşim,onun eşi yeterki cazgırlık yapmasın diye ona 15.pırlanta yüzüğünü aldı benden önce hemen ona taktılar ki kıskanıp sorun çıkarmasın.Bana hep abla gibi yaklaşıp kuyumu kazdı sonunda eski eşimin ailesiyle tamamen ipler koptu evde hiç huzur kalmadı.Onun sıkıntısıyla eski eşim sürekli bana saldırdı.Yeni doğum yapmıştım bunu kaldıramadım ve başka sorunlarımızda vardı zaten.Sonuçta ben bu aileyle daha fazla uğraşamayacağım dedim ayrıldım.Sonuçta eşimle mutlu olsaydım feriştahı gelse ayıramazdı ama zaten ite kaka götürmeye çalıştığım evliliğimin bitişini çok güzel ve zevk alarak çabuklaştırdı.Bebeğimin ah'ı hep ensesinde olsun İNŞALLAH...

yeni ruh sende çok kötü günler geçirmişsin canım inşallah bundan sonra yüzün hep güler...
ayy benim eltim yok daha gerçi bu yıl ewlencekler şimdiden kanlı bıçaklıyız sizlerin yazılarını okuyunca hiç konuşmamakta karar kıldım

evleneli 9 yıl olacak ve bu güne kadar boşanmadıysam sebebi eşimdir .Haklıyı haksızı ayırt edebilmesi ve tabiiki haklı olduğum konularda beni savunması yanlız bırakmaması sayesinde devam ediyor evliliğimiz.Allah herkese aklı başında ve adil eş versin .eşinizde problem yoksa sorunları atmanız okadar kolay oluyor

Allah Allah arkadaşım üç ayrı konu açmışsınız kaynana-görümce-elti

Yazık size etrafınızda hiç iyi insan yok sanırımm.

böyle elti düşman başına :1shok:eltin bence normal değil
sana tek tavsiyem bu küslüğü ömür boyu sürdürmendir.çünkü bir insanın namusuna laf edebilecek kadar adileşebilen birinden ne kadar uzak dursan o kadar kardasına.s

merak eden varsa bende gelip bi hafta kalsın arkadaşlar delikafadulden ben şanssız gelinlerden biriyim işte millet birinden çeker ben üçünden yapacak bişiy yok ahhhh bi kocadan şanslıyım herhaldkaydirigubbakcemile3

ya herkes kimin ne oldugunu biliyordur merak etme.
esinin abisi de kuserse kussun. daha iyi madem kotuler, kendi elleri ile uzak olsunlar diger sekilde istesen de uzaklastiramazdin.

gun gelir herkes anlar sen hiiic kafani yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…