• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
263
157
103
36
Merhaba,

kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiş atalarımız.

eltiler arası ilişkilerin genelini açıklayan bir yurdum atasözü. istisnalar tabiki olabilir.

Eltisiyle muakak sorun yaşayanlar vardır diye düşünüyorum.

Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

Ben Başlıyorum :)

okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır elticim :rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyu yanlış yere açmışsınız

Ahajajajsja Allahım sana geliyorum. Başlık beni benden aldı. Bunun eski sevgili versiyonu vardı hadi onu anlarım da eltime söyleyemediğim, bir başlığa konu olacak kadar ne olabilir yahu? Elti altı üstü. Kocanın kardeşinin karısı. Dıdının dıdısı. Benim hayatıma ne etkisi olacak ki içimde kelimeler biriksin. Neyse tamam gülmeden odaklanıyor ve konuya dahil oluyorum.

Sevgili elticim nasılsın iyi misin? Altın defterimden gümüş bir sayfa ayırdım sana. Ben bu satırları yazarken sen üst katımda temizlik yapıyor olacaksın. Her zamanki gibi. Canım eltim, kız eline yazık ya. Cifle kanırttın ellerini be gülüm. Eltim, tanıdığım değişik karakterlerden birisin. Seni tanıdığım için herhangi bir his oluşmadı bende. Ama güzel temizlik yapıyorsun şimdi hakkını yemeyeyim. Toz falan kalmıyor hiç evde. Üst katımda olmana rağmen bir haftadır görmedim seni. Bakayım, özlememişim de. Çünkü sen eltisin bebişim. Benim hayatımda insanların yeri, kan bağı, arkadaş ve iş arkadaşı olarak ayrılıyor. Bazı kan bağı olanlar da umurumda değil eltim. Dostum olmayan arkadaşım da yok. Az insan çok huzur fikrini benimsedim ben eltim. Sana karşı da nötrüm. Sempatim de yok nefretim de tatlım. Yüce rabbimin yarattığı bir canlı olarak seviyorum seni. Gıdından öpüyorum cınım. Bu ara pörtledi gıdın az ye az.

Eyyorlamam bu kadar. Allah bana da bu kafadan nasip etsin deyip ayrılıyorum başlıktan.

Cok akilli bir kadinsin mustakbel elticim. Uzatmali sevgiliyi oynarak nikah kiymayarak beraber birliktelik yasayarak her ne kadar bana ters olsada akillilik yapiyorsun. Baktin tunelin ucu b.ktan. dedinki bu salak tescilli ceksin. Ben keyfime bakayim.ben bakarim bu aileye. Tek enayi benim cunku. Kocamda vasifsiz gerizekali. Ohhh bee rahatladimmmmm.

Valla eltilerim çok iyi olmasalar da iyiler gidip geliriz görüşürüz ayda bir söyleyeceklerimi de yüzlerine söylerim çok şükür bir sıkıntı yok 🤭

Back
X