Rüya Yorumları eltimin rüyası.. yardım edin kızlar

ozlem8187

bal kocammmm badem kızımm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
3.762
7
Selam kızlar eltim aradı rüyasında aynen şunları görmüş; eşimin halası kayınvaldemlere gitmiş özlem hamile 1 ay sonra doğum yapıcak diye güya ağzından kaçırmış eltimde şaşırmış bana niye söylemiyosunuz hamile olduğunu demiş eşimin halasıda demiş ki senin 1 yıldır çocuğun olmuyo ya üzülürsün diye söylemdik demiş öyle uyanmış. acaba ne olaki

googleda rüyada eltiyi hamile görmek yazdınmıııışaka bir yana Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhh göbüşe bebişmi konacak yoksaaa

Son düzenleme:
googleda rüyada eltiyi hamile görmek yazdınmıııışaka bir yana Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhh göbüşe bebişmi konacak yoksaaa

yazdım ama gogılcan cevap vermedi. ay hadi inşallah senin ağzııınııı yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen

rüyada hamile görmek pişmen olduğun bişi yapmışsın ama artık çok geç yazıyo bazı tabirlerde pişman olan eltin mi oluyo bu arada bilmiom ama biri diğerini hamile gördüğü zaman o kişi hamile de çıkabiliyo canım gündüz niyetine :)

ayy inşallah inşallah ağzın bal yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…