Rüya Yorumları eltimin rüyası.. yardım edin kızlar

ozlem8187

bal kocammmm badem kızımm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
3.762
7
Selam kızlar eltim aradı rüyasında aynen şunları görmüş; eşimin halası kayınvaldemlere gitmiş özlem hamile 1 ay sonra doğum yapıcak diye güya ağzından kaçırmış eltimde şaşırmış bana niye söylemiyosunuz hamile olduğunu demiş eşimin halasıda demiş ki senin 1 yıldır çocuğun olmuyo ya üzülürsün diye söylemdik demiş öyle uyanmış. acaba ne olaki

googleda rüyada eltiyi hamile görmek yazdınmıııı:KK1::KK1::KK1::KK1:şaka bir yana Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhh:KK19::KK49: göbüşe bebişmi konacak yoksaaa

Son düzenleme:
googleda rüyada eltiyi hamile görmek yazdınmıııı:KK1::KK1::KK1::KK1:şaka bir yana Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhhh:KK19::KK49: göbüşe bebişmi konacak yoksaaa

yazdım ama gogılcan cevap vermedi. ay hadi inşallah senin ağzııınııı yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen:KK52:

rüyada hamile görmek pişmen olduğun bişi yapmışsın ama artık çok geç yazıyo bazı tabirlerde pişman olan eltin mi oluyo bu arada bilmiom ama biri diğerini hamile gördüğü zaman o kişi hamile de çıkabiliyo canım gündüz niyetine :)

rüyada hamile görmek pişmen olduğun bişi yapmışsın ama artık çok geç yazıyo bazı tabirlerde pişman olan eltin mi oluyo bu arada bilmiom ama biri diğerini hamile gördüğü zaman o kişi hamile de çıkabiliyo canım gündüz niyetine :)

ayy inşallah inşallah ağzın bal yesin:KK52:

X