Eltimin dengesizlikleri..

O kadar haklısınız ki asıl problem eşimde beni savunmadığı için o kadar kızıyorum ki ona savunmakta değil aslında haklı olduğum konularda arkamda durması yeter

Eltiden önce eşinizle sorununuz var farkında mısınız.

Eşimle eltim dısında sorunumuz yok müdehale edilmediği sürece eşim bana karsı çok iyidir. Fakat eşim bekarken eşim kayınvalidemlerle bu konu üzerine tartışmış o olayda eşimi bi tek eltim savunmuş. Eşime zamanında çok iyiliği dokunmuş eşim anlatır hep. Ama bana karsı öyle değil ki eşim onu hep o haliyle hayal ediyor. Yengem öyle bi insan değil diyor gel de anlat. Telefonuma program yükledim o kadın yüzünden söylemediğim şeyleri uyduruyor arkamdan. Bu gidişle ses kayıt cihazıyla gezecegım.

Esine eltinle alakali dertlestiginde aana bagiriyor oylemi senin adina uzuldum. Boyle insanlarla yasamak zor olmali.

Duvar çizen halıya pisleyen çocuğuna sahip çıkamıyorsa gelmesin aynen böyle söyleyin yüzüne. Esiniz laf ediyorsa o temizlesin pislikleri!!
Bu fikir çok mantıklı geldi eğer bi daha evime gelince cocuklarıyla ilgilenmezse gittiklerinde eşime temizleteceğim. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Esinizin eltinizin iyi niyetine(!) inanıp size inanmamasi ve bu sebeple 1 ay küs kalması çok büyük bir sorun.asil çok mesele burda başlıyor zaten.kriz yönetimi yok eşinizin onun gözünde suçlu direk sizsiniz.siz susup oturursaniz iyisiniz.yani siz boyun egdikce sorununuz yok.bunun çözümü ne derseniz ki ben bu konularda biraz fevri olabilirim,ciddi olarak tavır koymak.yeri gelirse gemileri yakmak.farkinda mısınız bilmem ama resmen eziyorlar sizi

Farkındayım malesef bi insan zorlasa benim kadar saf olamaz herhalde eltimin yaptıklarının art niyetli oluşunu bile geçen sene parçaları birleştirerek kavradım ki bana nişanlılık sürecimden bu yana neler yasatmış. Eğer eşim düzelmezse dediğiniz gibi sorunumuz çok büyük gemileri yakacağım

Ben yerine olsam eltimle yuzlesirim.alırım karşıma başından sonuna icimdekileri dökerim.birde bunu ses kaydı yapıp eşime dinletirim.

Ben yerine olsam eltimle yuzlesirim.alırım karşıma başından sonuna icimdekileri dökerim.birde bunu ses kaydı yapıp eşime dinletirim.

Evet bakın bunu yapabilirim. Çok güzel bi fikir :))) çok teşekkür ediyorum size ilk fırsatta deneyeceğim umarım ses kaydında yaptığı herşeyi onaylar :)

Evet bakın bunu yapabilirim. Çok güzel bi fikir :))) çok teşekkür ediyorum size ilk fırsatta deneyeceğim umarım ses kaydında yaptığı herşeyi onaylar :)
Rica ederim canım.ama konuşurken kavga eder tarzda konuşmayın ama arada sinir uçlarına dokunun ki dökülsün elti hanım :)

Nasıl ya hadi annesini babasını tutanları gördük de eltin ne alaka kim ne derse desin ister 1 yıl konuşmasın yapacağından geri durma sanki susunca çok kıymet biliyor

Rica ederim canım.ama konuşurken kavga eder tarzda konuşmayın ama arada sinir uçlarına dokunun ki dökülsün elti hanım :)
Dökülmesini nasıl sağlayabilirim acaba şuanda da bunu düşünüyorum. Olaylar üzerinden sen bana bunları bunları yaptın ama ben hiç sesimi çıkarmadım tarzında konusup yaptıklarını onaylattırabilirmiyim ki

Nasıl ya hadi annesini babasını tutanları gördük de eltin ne alaka kim ne derse desin ister 1 yıl konuşmasın yapacağından geri durma sanki susunca çok kıymet biliyor
Susunca iyice suçlu pozisyonuna düşüyorum zaten konuşunca abartan huzursuzluk çıkaran taraf oluyorum. Böyle devam ederse bu konuda hakkımı helal etmeyeceğim eşime

Bir daha hiç hizmet etme. Çocuğuda kendisi götürsün çişe hiç duyma. Ogeleceği zaman evde olmayın.
Eltinizle olan sorun için çözüm basit ama önce eşinizin tutumu ile ilgili sorunu çözmeniz lazım eşinizin önceliği yengesi değil siz olmalisiniz

Mesela şöyle deyin yenge bu zamana kadar sana bir saygısızlık yaptım mı deyin ve sıralayın işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…