- 4 Ekim 2017
- 161
- 89
- 13
- 33
- Konu Sahibi Elaaeymenn
Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı çok acıtan bir durum var. Konu eltimm.. Eltim demek bile istemiyorum aslında bana bu yaptıklarından sonra onu sahiplenmiş gibi oluyorum. Nişanlandığım günden beri bana yapmadığı kalmadı. Sırf o benim büyüğüm diye huzursuzluk olmasın diye hiç sesimi çıkarmadım göz yumdum hep yaptıklarına. Evlilik sürevimde kv lerin, eşimin bana taktıkları takılardan, çeyizimden evimin eşyalarına, aileme varana kadar arkamdan hep laf yaptı. Duymazdan geldim. Artık taakatim kalmadı. Sürekli kayınvalidemi doldurup üzerime salıyor yok çok gezıyormusum, çok müsrifmişim, çocuklarımla yeterince ilgilenmiyormusum bilmem ne. Komşularına varana kadar beni anlatmış. Gecen gün bize geldiler 3 çocuğu var yaramazlar ne dur ne sus dedi inanır mısınız Cocukları duvarlarımı çizdi berbat etti. Yetmezmiş gibi 2 bucuk yasında çocuğu var annesine tuvaleti geldiğini söyledi yengen götürsün dedi be müslüman mutfakta bir sürü işim var hadı yardım etmiyorsun çocuğunla bari ilgilen dimi yok öyle böyle derken çocuğu halimi pisletti. Sinirden sıktım kendimi de bişey diyemedim eşimin hatrına. Deseydim eşim abisine karsı mahcup olacaktı ve onlar gidince günlerce tartışma huzursuzluk cıkaracaktı. Bu kadının benimle derdi ne kızlar ? Hayır yarım saatlik mesafede oturuyor yakında değiliz. Ayda bi defa falan görüşüyoruz onda bari uslu dur demi. Kafayı yiyeceğim eşimle konuşmayı denedim bir kaç defa bana cazlamalar bagırmalar işin içinden çıkamadım bir türlü hayır hep böyle sürmez ki ..
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.
Bana bi akıl verin lütfen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Konuma mesaj yazmak zorunda değilsiniz kızlar rica ediyorum ciddi yorumlar yapın ve kırıcı olmayın.