- 20 Mart 2015
- 403
- 169
- 103
- 35
- Konu Sahibi hasretdolu
-
Çifte standart yapıyor . Benim kvalidemin kardeşi olmalı seninki :)Çok üzülüyorum kıskanç Bi insan olmak istemiyorum ama ister istemez bu durumlar çok aşırı canımı sıkıyor.. Üstelik ben kayınvalideme çok iyi davranırım hergün mutlaka ararım ama eltim hiç aramaz anca kayınvalidem arar onları haftada bir.. Yine de neden ben ikinci planda gibiyim ☹☹
Ya şöyle daha önce ben çalışırken bakıcı bulamadık kayınvalideme yalvardım bakar mısın diye bakmadı ben uzun süre kalamam falan diye bahaneler uydurdu.. Üstüne orada sebepsizce iki ay kalması beni üzdüKayınvaliden 2 ay da sende kalsa mutlu mu olacaktın
Tamam sen takılma bence illa ki eşinde görüyordur bunları işleri düştüğünde ona göre davranırsınız siz deYa şöyle daha önce ben çalışırken bakıcı bulamadık kayınvalideme yalvardım bakar mısın diye bakmadı ben uzun süre kalamam falan diye bahaneler uydurdu.. Üstüne orada sebepsizce iki ay kalması beni üzdü
ShshshhsÇifte standart yapıyor . Benim kvalidemin kardeşi olmalı seninki :)
Aynısını bize de yapıyor 3 eltiyiz , meselâ bana bi şey aldığında Ayşeyle Fatmaya söyleme der , onlara aldığında da aynısını söyler , ya hepimize birden al ya da hiç alma derim , en son tunik almıştı bana , Ayşeyle Fatmaya söyleme aldığımı dedi , almadım tuniği , onlara da alsaydın dedim almadım .
millet uçmuş yaaa :)Gıttıgı yerde iki ay kalan kaynana donuste bende kalmıyorsa bozulmak soyle dursun onu daha cok severım.
Ciddi ciddi buna üzüldünüz mü?Bi kaç örnek vereyim eltime gitti misafirliğe iki ay kaldı dönüç yolu bizim şehirden geçiyordu bize uğrayıp bir gün bile kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?