nasıl yani, psikolojik sorunları olan insanlardan, cahil olan insanlardan nefret mi edelim, yoksa dışlayıp yok mu sayalım , toplumun bir parçası onlar da ve bakın mesela arkadaşımızın eltisi işte ..... ortak pek çok mevzuları da var , dolayısıyla paylaşımda bulunuyorlar ... e şimdiye kadar sevmemek için de bir sebebi olmamış anlaşılan
hem eltimi çok seviyorum diyorsun hemde cahildir psikolojisi bozuktur diyosun bu nasıl oluyo???
keşke burnunuzu sokmasaydınız bu işe ...
Sizi bilemeyeceğim ama benim için cahil ve hem suçlu, hem güçlü edalarında ise bu kişi benim arkadaşım olamaz. En azından ortak nokta bulamayız diye düşünüyorum. İnsanların söyledikleri ile yaptıkları uyuşsun isterim ben.
Sizin verdiğiniz örneğe göre o zaman bütün kaynanaları da bağrımıza basmak lazım. Onlar da psikoljisi bozuk sınıfına girerler.CADIARZU
Yanlız bu elti hanımın densizlik gibi bir bozukluğu var dikkatinizi çekerim. Yoksa ortalığı yardıracak kadar zeki hiç yoktan kocasını doldurup annesine düşman etmeye çalışacak kadar.
ortalığı karıştırmanın kocayı kaynanaya karşı kışkırtmanın zeka ile değil de cahillikle doğru orantılı olduğunu düşünenlerdenim
demek ayrı bakış açısına sahibiz arkadaşım , görüşünüze ( kaynanaların psikolojisi bozuklar sınıfına girmesi dışında ) saygı duymaktan başka bişey gelmez elimden
Kızlarrr eltim aradı epeyce konuştuk sizlerin yorumlarınız sayesinde haksız olduğum tarafları gördüm ve eltimden özür diledim. O da bana yenge özür dileme sen haklısın ben çok fevri davrandım yanlış yaptım ama elimde değil o kadına gıcığım çok fazla kendime hakim olamıyorum her lafı her hareketi bana batıyor dedi
Bende iyi ama ne olacak bu böyle dedim "yenge benim acil psikoloğa gidip bu dertten kurtulmam gerek çünkü aile yaşantımıda etkiliyor sürekli adamın (eşinin yani) başını yiyorum dırdırımdan bıktı farkındayım bu böyle gitmez benim bu sorunuma acil çözüm bulmam gerek onun için önce seni aradım pazar günü kıza doğum günü yapacağım buyur gel birazdan da kayınvalidemi arayıp onuda davet edeceğim herşey düzelsin istiyorum" dedi.
Oh beee rahatladım vallahi kızlar inşallah eltim de bu sıkıntıdan bir an önce kurtulur dua ediyorum.
Evet bütün sorun bundan kaynaklanıyor bence de.Neden seninkilere bakılıyor benimki bakılmasın..bi kere eltinin senin evine çocuğunu getirmesi garip geldi bana , yanlış anlaşılmasın annesi ve bekar kızkardeşi olduğu için diyorum , hani kaynanaya muhtaç olsa neyse ..........
bence senin çocuklarına bakılmasını kıskanıyor , zaten kavgayı da o nedenle çıkarmış, yani bi hazımsızlık var
eşin dikkat et derken mutlaka gözlemlediği bişey vardır , ben bile şu yazdığını okuyunca dikkatli olman gerektiğini düşündüm
sevmem o tip insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?