• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim çürük yumurta çıktı

eltim, ben ve bana lafı getiren kişi ile çocukluk arkadaşıyız kendimi bildim bileli yanımdalar. Aynı sokakata büyüdük.
ama dikkat ederim,yinede konuşma ve tavırlarına.
Valla istersen dikkat etme, eltin de o kisinin cocukluk arkadasi ama onun lafini sana tasiyor. Senin lafini niye ona tasimasin? Elbette ki tasiyodur.

Çocukluk arkadaşınızsa eğer, aranızda iyiyse böyle bir cümle için sırt dönmeyin. Onunla konuşun , once dinleyin.
O laf taşıyan diğer arkadaşa da çok güvenmeyin.

Bu dünyada güvenmeyi hak eden insanların sayısı çok çok az.
Lafı getiren arkadaş da çocukluk arkadaşım. şoyle soyliyim biz bir,mahallede 6 kızdık aynı yaşlarda kendimi bildim bileli hep onlarlayım. yani birini diğerinden ayırt edemiyorum. ama eltimin bariz,yalan soyleyio annesi ablasıyla değilde arkadaşla buluşmuş olması falan laf getiren arkadaşa daha çok inanmamı sağlıyor.

eltin seni yanlış anladı deyip üzülüyodun gönlünü alma planları yapıyodun, o arkandan kuyunu kazıyomuş. bundan sonra ona göre davranırsın, neti hala kullanıyolarmı

Ma aile seferber olmuş ev temizliyor maşallah valla ne diyeyim. Kaynana görümceler, anne, koca. Yetmedi bir de eltiden mi yardım bekledin? Çocuğunu bırakıp gitmeseymiş keşke ama belki acil bir alışverişi vardı ve bu kadar insanın temizliğe fazla geleceğini, babaannesinin çocukla pekala ilgilenebileceğini düşünmüş olabilir.
konuyu tam okumadınız heralde. Kimsenin yardımını talep etmedim. Kimseye bana yardım et de demedim. Onlar geldiler. Acil bir alışverişi yokmuş arkadaşla buluşup kahve içmişler gezinmişler zaten. Babannesi çocukla ilgilenemeyeceğini ananesine bırakmasını söylediğinde de annesini de onunla geleceğini soyluyor. Ama annesinin onunla gittiği falan yok. Yani benim anladığım tek amaç çocuğu ayak altına bırakmak. Çocuk benim için sorun değil. Oynadık ettik zaten kendi çocuğuna yazık ediyor masum saatlerce ağladı.

kayınvalide görümce kötü de olsa bi yerde bir iyi niyet ararım ama eltide aramama arayamam.. aranmaz............ kendimden biliyorum tüm iyi niyetim suistimal edilmiş bulunmakta.. hatta annemin hatta babamın hatta eltime abisinden kardeşinden çok daha yakın olmuş eşime.. eşinin işini bulmuş babama bile nankörlük etmiş eltime güvenmem.. boşver iyi niyeti falan... kes ilişkiyi.. bence kayınvalidenin sana karşı iyi niyetini bile çekemiyor.. bir gün yeri gelince çarp lafı aaa geçende annenler ekmiş seni arkadaşla buluşmuş iyide kaynatmışsın de gözünün içine bakarak otursun içine ..

eşinizle konuşmak için acele etmişsiniz. biraz olayları tartmak lazımdı bence. size laf taşıyan arkadaşınızın lafıyla hareket etmeyin. mesafeli olun tabi eltinize, ama içinizi karartmayın bu kadar. dip dibe oturunca oluyor işte bunlar.
malesef şu hayatta herşeyi becerebilşyorum ama kocamdan bişey saklayamıyorum. gerek de duymuyorum nedense. sonradan bişey patlak verdiğinde neden bana zamanında soylemedin demesindense şimdiden bilsin diye duşunuyorum.

Ma aile seferber olmuş ev temizliyor maşallah valla ne diyeyim. Kaynana görümceler, anne, koca. Yetmedi bir de eltiden mi yardım bekledin? Çocuğunu bırakıp gitmeseymiş keşke ama belki acil bir alışverişi vardı ve bu kadar insanın temizliğe fazla geleceğini, babaannesinin çocukla pekala ilgilenebileceğini düşünmüş olabilir.
Konu sahibi ne anlatıyorrr, sen ne anlıyorsun pes doğrusu.
Özellikle alakasız olan yerimi seçip yorum yapma sebebinizi merak ettim açıkçası?

geçen gün bir konu açmıştım internet faturası eştim vs.ile ilgili. Ben eltimin kalbi kırıldı diye düşünürken meğer o bütün bunları kendi lehine çooook güzel çevirmiş.
şimdi imzada da görüldüğü uzre karnı burnunda gebeyim. Son zamanlarda eğilip doğrulmak. Sandaliyeye çıkıp bir yerlere uzanmak gibi şeyler imkansız hale geldi. Evde boya falan yapıldı. Sağolsun eşim çok yardmcı oldu. Zebra stor perdelerim var. Malum temizliği eziyet. Onları eşim banyoda fırça ile yıkadı. Annem geldi camlarımı sildi kavınvalidem ve gorumcem mutfak dolaplarımın içimi dışını sildi. Ve hiç birine gelin bana yardım edin demedim. Annem bile olsa bana yardım etmek zorunda değil. Eşim de zaten ben yaparım beceremezsem birini tutarız demişti ama hepsi geldiler yardıma. Annem cam silip kv ve görünce dolap emizlerken alt katında oturan eltim geldi. 5 dk oturdu etrafa bakındı falan, ben ablamla avm ye gidicem anne oğlan sana emanet dedi.4 yaşında oğlu var. Kv de kızım iş yapıyoruz onu da götür dedi. Götüremem rahat vermiyor alışveriş yapacağım dedi. Annene bırak o zaman dedi annemde bizimle gelecek dedi. Çocuğu bırakı çıktı gitti. Neyse ben çocukla oynadım ettim oyaladım durmuyor çunku baya ağladı da annesinin arkasından.
neyse bu arada eltim çocukluk arkadaşım hatırlatayım. Şimdi yardım ememesi ya da teklif dahi,etmemesi çok kalbimi kırdı. Evet ben başkalarına güvenip hamile kalmadım ama ben onun herşeyine koştum hep yardım ettim. Kendim butik pastalar yapıyorum. 3 yıldır,çocuğunun her doğum gününde pastasını kırabiyesimi yaptım 5 kuruş almadan. Bu tarz günlerde temizliğine hazırlığına hep yardım ettim. Temmuzda kaynımın doğum,günü vardı. Eltim işte çalışıyor vakti olmayacak diye bana bir kaç şey hazırlayabilirmisin dedi. Hiç tereddütsüz yaptım. Yani sonuçta hem arkadaşım hem elim çok da severDİM kendisini.

annemlerin temizlik yaptığı günün ardından 2 gün sonra falan ortak arkadaşımız geldi bana birşeye ihtiyacın var mı falan diye sordu. Çay koydum muhabbe ediyoruz. Geçen gün x (eltim) ile buluştuk avm de anlatmaktan çekindim başta sana ama bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi ona da söyledim yanlış olduğunu vs dedi.
benim sevgili eltim o gün ablasıyla annesiyle falan değil bizim arkadaşlaymış. Kız beni,sorunca aman hiç,sorma kayınvalide sağolsun eliem bir koz verdi bahaneyle açtım arayı şimdi çok telaş zamanı onun bu olay olmasa yardım etmek falan lazımdı bir suru iş, yırttım valla falan demiş. Elindeki koz da internet faturasını hep bizim ödememiz onların ödememesi ve kayınvalidemin eltimi siZde ödeyin diye çıkışması. Yani o konuylada benim bir alakam yokkan başıma kalmıştı.
anlayacağınız benim arkadaşım bildiğim değer verdiğin eltim bildiğiniz çürük yumurtaymış. Daha da hiiiiiiiiiiiç muattap olmam. Tabi bunu duyan eşim bir daha oan yardım ettiğini göreyim külahları değişiriz dedi.

bir insan nasıl bu kadar art niyetli olur da bu kadar sene belli etmez anlayamıyorum.
bundan sonra merhaba merhaba o da karşılaştıkça evine falan da gitmem zaten bebişim gelecek onunla ilgileneceğim. Arkadaşımda arasına mesafe koyacağını söyledi eltimle.

sizce fazla bir tepki mi veriyorum.
ya bunu görünce kaynana falan yapsa inanın umrumda olmaz. Bu kız eski arkadaşım olduğundan onun yaptıkları hep kırıyor kalbimi. Bunu gorumcem yapsa hafdimi bildirir geçerdim ama arkadaş olayı içimi kemiriyor.
fazla duygusal davranıyorum galiba ama cidden görüşmek falan gelmiyor artık içimden.

Eltinle arana bir mesafe koy .Eskisi gibi her şeyini paylaşmazsın işlerine de koşturmazsın olur biter.

Konu sahibi ne anlatıyorrr, sen ne anlıyorsun pes doğrusu.
Özellikle alakasız olan yerimi seçip yorum yapma sebebinizi merak ettim açıkçası?
İki alttaki mesajımı okumamışsın sen de. Olayın gidişatı değişmese yine aynı yorumumda ısrar ederdim. Yapacağım yorumlar hakkında kimseden izin almam gerekmiyor ayrıca.

Haaa al benden de o kadar...bendeki eltiler de anca bu kadar olur..daha yeni hamileyim kziim.var yurtdisindayim..4 5 gundur hastayim.yatiyorum bir neyin var demedi...yanima gelsede ayak ustune ayak.atar oturur..hicbir sekilde yardim etmez..ama.ben salak olan ben evlendiginde he rzaman yanindaydim..herkes yuz cevirirken kendisine destek oldum..babasi vefat etti yanindaydim..ama degmezmis..ne arar ne sorarim..elbet kendi de hamile kalir bende hicbirsekilde sormam..bu zamanda kimseye guvenme elti dedigin kiskanc kendini bilmez biridir ne kadar iyi olursan o kadar degrrsizlik goruyorsun:63:

Ben inanamadım şeye: Lafı getiren arkadaşa bu kadar açık anlattığına.
İnternet faturasi olayini o arkadaşa kendin anlatmış olabilir misin? Kalanını kendi tamamladiysa falan.....

Back
X