Eltime ev hediyesi acil yardim

canum yeni evlilermis mytfak esya evine esya binlari at bir kenariya
tabloymus saatmis aynaymis bunlaeda zevk uymayabilir..

bizimde ev aldigimiz cok olmadi inan gelen oek seyi kullanmadim

ben ev alan arkadaskaeima mutlaka zarfa para koyup veriyorum
bamada o sekilde verenler inan daha cok ihtuyacimi gordi

iki yuz tl az bur para degil benim fikrimcw koy bir zarfa ver parayi

yada altin olarak ver yasamis biri olarak bunu siddetle tavsiye ederim

Altin tak ne ihtiyaci varsa kendi alsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dugunde altin taktik zaten ama bu ev hediyem diye dusundum. Pasta takimi aldim 6 kisilik birazda acacak kek kalibi cezve silikon biseyler guzel oldu umarim begenir hepinize degerli fikirleri icin cok tesekkur ederim.

Degistirme karti koydurdum gerci herseyi pembe aldim.

Aksam gittik eltimler yeni evli haziranin 15inde evlendiler bende ayni sehre 7 haziranda tasindim. Kendi tayin islemlerim yuzunden soz nisan sirasinda hic ilgilenememistim. Biraz kisitli imkanlarla evlendiler ailelere yuk olmadan daha cok kendileri halletmek istediler. Aldigim hediyeleri hepsini cok begendi ve defalarca tesekkur ettiler benden mutlusu yok aldigim kucuk seylerin hixbiri yokmus silikon kasiklik yumurta surme spatula tutacak kaserol tuzluk baharatlik kek kalibi cezve hepsini sevincle acti. Pasta takiminda tabak ve fincan takimi var deseni ekoseli pembe mavi yesil renkli hem begendi hemde yokmus. Yani once evine gidip sonra alsam daha farkli birsey alirdim belki ama genede sevindikleri icin bizde cok mutlu olduk.

genelde kısıtlı bütçeyle evlenenler böyle seylerı ufak tefek dıye gecıstırıp ana malzemelerı alıyorlar...
sımdı bende hatırladım bır ark a ev hedıyesı ıkı kişi surahı cevze lımon sıkacağı baharatlık falan almıştık daha vardıda unuttum... onunda hepsı mordu.oda cok mutlu olmuştu. hıcbırı yokmuş.
sızınde aldıklarınızı cok beğendım...bıcır bıcırdır ne güzel.

Bence bütçe değerinde hediye çeki veya altın falan götürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…