Eltime ev hediyesi acil yardim

tarimsal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
131
36
123
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var eltime ev hediyesi olarak ne alacagima karar veremedim. Esim zaten bu konularda cok ilgisiz ona gore cok gereksiz. Bernardodaki kalhvalti takimlarini begeniyordum hosuna gider diye dusundum ama kahvalti aliskanligi yokmus tatile ciktigimizda ogrendim kullanamayacagi birsey almak istemiyorum. Telefonda sordum eksiginiz ne kaldi ihtiyaciniz olan birsey almak istiyorum dedi yok birsey istemiyoruz diyor utaniyor yani yeni evliler mutlaka eksikleri vardir.

Kahvalti takimini iptal edince tantitoniden ivir zivir seyler mi alsam dedim kek kalibi tutacak tepsi fanus kasiklik cezve frenchpress kesme tahtasi acacak sufle kaplari tuzluk biberlik gibi

Yoksa english home veya madame coco gibi bir yerden nevresim takimimi alsam

Veya boyner essensoda tava tencerelerde cok indirim setmi alsam bunlar cok mu vardir hediye gelmistir

Tum onerilere acigim eltim 25 yasinda calisiyor ve pembeyi seviyor kahvalti aliskanligi yok.

200lira belki biraz daha gecebilecegim bir butcem var. Tantitoni tam benlik renkli civil civil oda sever diye dusundum ve birsuru sey almis oluyorum. klasik seyler benim hosuma gitmiyor onlarin evide bizimki gibi cok spor onunda hosuna gitmeyebilir. Siz olsaniz nasil birsey alirdiniz acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haftasonlarıda mı kahvaltı etmiyo bunlar, ben olsam kahvaltı takımı isterdim herhalde, en azından hiç mi birilerini kahvaltıya çağırmıcaklar, evine gittiysen eksiklerini biliyosundur aslında

Ne nevresim takımı? Yeni evliye alınmaz öyle şey onun kimbilir kaçtane vardır
Mutfak eşyasıda pek eksik olacağını sanmıyorum alacaksanızda değişik bişey alın
Tantitoni de değişik servis takımları var onlar olabilir

kucuk ev aletleri olabilir eksik varsa..yada guzel bir manzara tablosuna hayir diyemezdm ben:)bence yeni evli diyorsunuz hemen hemen hersey vardir dekorasyon urunlerine goz atin derim.cok guzel urunler var hosuna da gider galiba.pembe deyince de yalniz pembe abajurlar geldi aklima:)

Kek fanusu frenchpress vs vs bunlardan bi takım oluştur bence. Masaörtüsü runner filan da alabilirsin

Ben olsam hic bisey almam yada illa alinacaksa o kadar kendimi yormam basit bisey alirim ilerde o aldigin hediyeye pisman olursun benim gibi evlendiler hetseylerini nerdeyse bir ev kurdum aldim simdi benden kotusu yok. Tectube konusuyo bosver yorma kwndini o kadar

Canim 2000 lira butcen var madem yerinde olsam altin alirim bende yeni ev aldim eltimler bana 5 tane yarim altin aldi ama paraya ihtiyaclari vardir su asamada nakit olarakta verebilirsin

Konu sahibinin butcesi iki yuz tl iki bin degil.

Siz zaten tarzini biliyorsunuz spor seylerden hoslaniyorsa o tur seyler alin. Spor takimlara gidecek objeler olabilir.

ben eltiye çürük bir soğan hediye edecem. hele bir gelsin

Kahvalti yapmasa da davet edebilir almakta yarar var. Yada renkli civil civil mutfak esyalarida olur. Bi evine gidip eksik gedik baksaydiniz iyi olurdu. Ayri sehirlerde misiniz. Pasta servis takimi da hos olur.

Bana gelen ev hediyelerinin yarısından nefret etmiştim. Verilen paraya da üzülmüştüm doğrusu. Ev yada düğün hediyesi olarak (altın takmamın gerekmediği kişilere) bahsettiğiniz mağazalardan hediye çeki alıyorum. Ayıp olur falan diye düşünmeyin. Aksine gerçekten mutlu oluyor insanlar. Herkesin ihtiyacı da tarzı da farklı. Gönüllerince değerlendirme şansları oluyor.

Son düzenleme:

Hediye riskli iş. Bana da abimin eşi her gelişinde bişeyler alır ben her seferinde değiştiririm. O da sağolsun hep değiştirme kartı koyar içine.

Beğendiğiniz bişeyi değiştirme kartıyla alın ya da direkt hediye çeki alın derim ben. En kolay yolu o.

Yeni evleniyor degil, herseyi vardir bence.
Eger cek veya degisim karti istemiyorsaniz dokum tava/tepsi/tencere alin, omurluk oluyor nerdeyse.
Icine de degisim karti koyarsiniz.

Fakat eltiye deger mi....? Bir kucuk hediye alin gidin bence.

her zaman kullanabilecegi şeylerden al bence
nevresim takımı
uyku seti
bunların tonla çeşidi var

Bence nevresim veya pike takımı olabilir, fazlası olmaz, ve her zaman lazım olan şeyler
Tantitoni nin ürünleri çok güzel ama problem yaşanabiliyor, özellikle slikon ürünlerine dikkat edin derim bir kere kullanıp çöpe atmak zorunda kalmasın.
Alttan ısıtmalı servis kaseleri var, yine beyaz porselen ürünler hem yemek takımı ile uyumlu olur hem de iş görür.
Evlerine gittiyseniz eksiğini az çok bilirsiniz aslında mesela ben dekorasyonda sadeliği seviyorum bu yıl ev taşıdım ve evime gelen 5 hediyeden 3 ü dekorasyon ikisi harici hiç birini kullanamıyorum.
Kahve makinesi de olabilir, veya başka küçük ev aleti eksikmi ki?
200 tl bütçe ile dik süpürge de alabilirsiniz, çok kullanışlı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…