• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ne demek istedi?

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu

Son düzenleme:
Günaydın
Nasıl anlatiyim bilmiyorum eltim gerçekten ne yapmak istedi anlamadim benim mi yanlış düşünüyorum benim 3. 5 senem oldu evlendim cocuk çok istiyoruz ama nasip olmadı daha benden bi sene sonra evlenen merve diye bir arkadaşım var birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz neyse 1. 5 yaşında bi bebeği var ve hamile bende bebeğine patik yapıyordum eltim bize gelmişti diğer eltimin kızı sordu kime yapıyorsun bende dedim ki merveye bebeği olcak oda dedi aaaa merve hamilemi ben evet demeden eltim evet merve yengen gibi mi geldiğinden biri çatır çatır doğuruyor o kendine dogursun yengende anca bebegine patik yapsın çok kirildim kız dedi neden öyle söylüyorsun yengem kırıldı yok niye kırılsın sonuçta birbirimizi biliyoruz şaka yapiyorum ben de dedimki yok niye sonuçta o kadar cahil değilim ne kimse kkadinligindan getiriyor nede insanligindan rabbimin elinde o isterse olur istemese kimse bişey yapamaz oda dedi ki güzel düşünüyorsun benim çocuğum olduğu zaman çocuğu olmayan bir arkadaşım çok kiskanmis cahillik ışte şimdi sen merveyi kiskanirmisin ben çok şükür o kadar cahil değilim dedim sonra konu kapandı kaç gündür aklımdan çıkmıyor normalde eltim iyi kotu birşeyin i görmemiştim bana hep valla kardeşim gibi görüyorum acaba çocuk hasretini bilmediği için kirilcami bilmedi mi sakami yaptı yoksa kirmakmi istedi yoksa merveyi kisnanmamimi istedi yaaa kusura bakmayın çok uzun oldu
Eltin patavatsızın tekiymiş.
Aman kuma kumayı çeker elti eltiyi çekemezmiş. Ayıdan post eltiden dost olmaz. Güvenme sen o eltine üzer seni.

Cevaplariniz için çok teşekkürler bende acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum

Ben şaşırıyorum böyle fütursuzca birilerini inciten insanlara..
Kalp kırmak çok kolay da vebali çok fena..
Belden aşağı vurunca mutlu mu oluyorlar ne?
İlişkinizi bozmayın ama mesafenizi de koruyun.
İnşallah Allah size de en hayırlısından evlat versin..

Main TE="EBRU 72, post: 42842153, member: 47525"]Ben şaşırıyorum böyle fütursuzca birilerini inciten insanlara..
Kalp kırmak çok kolay da vebali çok fena..
Belden aşağı vurunca mutlu mu oluyorlar ne?
İlişkinizi bozmayın ama mesafenizi de koruyun.
İnşallah Allah size de en hayırlısından evlat versin..
[/QUOTE]
Amin allah razi olsun rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Bazen çok canim çok açıyor bunu yazarken bile gozyasimi tutamıyorum rabbim kimseyi zor şeylerle imtihan etmesin daha zor şeyler yaşıyan insanlar var rrabbim yardım etsin ama bebek hasreti insanın çok canını acitiyor yaşayanlar bilir

cahil cahil laf etmiş , sen boşver üzülme ve kesinlikle tavrını belli et, böyle bir konuyu şaka malzemesi haline getiremezdi, en azndan ben ağzının payını verirdim, ve mesafemi koyardım

Cevaplariniz için çok teşekkürler bende acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyordum
Yanlış düşünmek mi?
Tamamen haklısınız. Ben olsam sınırımı çizerdim ve hiçbirşey eskisi olmazdı. İyi mi kötü niyet mi bilemem ama yaptığı cahillik patavatsızlık aklınca sizle eğlenecek siz küsseniz naptımki ben dicek. Benim çevremdede var şaka yapıyorum ayağına yerin dibine sokup çıkatıyorlar ne olmuşki şaka yaptım diyip sıyrılıyorlar. Uzaklaşın,umursamayın. Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısı ne zamansa o zaman olur zaten :)

Çok kızıyorum, böyle üstüne vazife olmayanların saçma ve yersiz konuşmalarına.Tavır koysan ben ne dedim ki şimdi derler.Konuşup konuşup yağ gibi su yüzeyine çıkmayı marifet bilen bir insan türü.

böyle şaka olmaz ..niyeti gerçekten şaka yapmaksa da densiz biri demek ki eltiniz..
insan karşısındakini kırıp kırmayacağını düşünmeden ağzına geleni söylememeli.. ben hiç iyi niyet falan göremedim basbayağı sizi yaralamak için söylenmiş şakaya vurulmuş..
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bir an önce..

kör cahil bir kadın eltin iki kuruşluk aklıyla seni arkadaşından etmeye çalışıyor :63:

böyle insanlardan nefret ediyorum
siz hiç üzülmeyin vardır bir vakti zamanı
Rabbim inşaallah hayırlısıyla sizede nasip eder

O anda saçından tutup çatır çatır yapıştıracaktın iki tane bak bir daha laf edebiliyor mu?
Lan bunların birde büyüttükleri çocuklar var. Onlar yazık ya.
Aslında küfür yazacaktım ama olmuyor tabi. Kalbini rahat tut kardeşim Allah sana istediğini elbet verecektir.
Her şey nasip kısmet ve her nasip vaktine esirdir. Kendini hiç üzme. hayırlısı olsun.

Çocuk gibi hassas bir konuda iki düşünüp bir konuşması lazım insanın. Yengen kasıtlı ya da bilmeyerek bunu yapmamış. İnşallah sonra pişman olmuştur.
Niyeti ne olursa olsun sen çok güzel düşünüyorsun. Allah herkesin kalbine göre versin.

Back