Kimse size bisey dememis dusunup dusunup kurmussunuz bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse size bisey dememis dusunup dusunup kurmussunuz bence.
Kim acabaAy burda zırt pırt konu açan, eltisiyle kocasının samimiyetine takmış aralarında bir şey olduğunu düşünen bir üye vardı.Yok eltisi göğüs dekolteli giyinip kocasının önünde eğiliyormuş falan
Bir acaba dedim?
Sizin birisi gözlerinizi takip etse yada kayniniz varken kanınıza selamlasir konuşurken kayninixin eşi dik dik size baksa.ya da gorumceniz dik dik size baksa.ona abi diyeceksin dese böyle yorumlarmiydi niz kendinizi benim yerime koyun.var olan bir davranış yüzünden üzerime bir kuruntu yüzünden iftira açılmasından korkuyorumSize sözlü olarak bunu kimse ifade etmemiş.
Surekli bana bakip, bunu düşünüyorlar diyen sizsiniz,
Bu konu disinda farkli takintilariniz var mi?
Üstelik size kimse bunu sözlü olarak ifade etmemisken, ortada bir itham yokken,
Sizin çıkıp bana oyle bakiyorlar demeniz saçma olur.
Eltim.inanilmaz bir şekilde benimle yarış halinde ben ona karşı dikkatliyim çünkü bir defa onunla herhangi bir konu hakkında polemiğe girsem kavga ederiz.kadin sürekli herseyi yaristiriyor. O ilk geldiğinde sevinmiştim açıkçası bana da bir arkadaş geldi diye.ama detaylara burada girmeyeceğim.asiri kıskacında bir kadın.bu nedenle çok uğraşıyor.ben uzak duymasam dediğim gibi onu kıskançlığını baglamasam biz kavga ederiz o yüzden tatsızlık çıkmasın diye he diyip geçiyorum büyüklük bende kalsinSizin birisi gözlerinizi takip etse yada kayniniz varken kanınıza selamlasir konuşurken kayninixin eşi dik dik size baksa.ya da gorumceniz dik dik size baksa.ona abi diyeceksin dese böyle yorumlarmiydi niz kendinizi benim yerime koyun.var olan bir davranış yüzünden üzerime bir kuruntu yüzünden iftira açılmasından korkuyorum
Bakin diyorumki bunu size sözlü olarak ifade etmemişler, sizin cikip siz benden mi supheleniyorsunuz, neden bana dik dik bakiyorsunuz, demeniz üzerine eger onlarda oyle bir zihniyet varsa olayi tamamen size yikip, demekki senin oyle bir düşuncen varki, böyle dusunuyorsun diyebilirler.Sizin birisi gözlerinizi takip etse yada kayniniz varken kanınıza selamlasir konuşurken kayninixin eşi dik dik size baksa.ya da gorumceniz dik dik size baksa.ona abi diyeceksin dese böyle yorumlarmiydi niz kendinizi benim yerime koyun.var olan bir davranış yüzünden üzerime bir kuruntu yüzünden iftira açılmasından korkuyorum
Evet mantikliaynı ortamda bulunduğunuzda gidin yanına 'senin eşimle ne sorunun var abi demiyorsun kaç yaş büyük senden sürekli ona bakıyorsun hayırdır' de bakalım ne tepki verecek. Biraz ibreyi ona çevir ki yaptığının ne ayıp olduğunu kavrasın.
Tabi aynen öyle düşünürler.Bakin diyorumki bunu size sözlü olarak ifade etmemişler, sizin cikip siz benden mi supheleniyorsunuz, neden bana dik dik bakiyorsunuz, demeniz üzerine eger onlarda oyle bir zihniyet varsa olayi tamamen size yikip, demekki senin oyle bir düşuncen varki, böyle dusunuyorsun diyebilirler.
Allahım Yarabbim nikah büyüğü ne ya. Arkadaş hepiniz toptan bi tuhafsınız.Söyle birsey söylediler eltim dedi ki senin benim eşime abi demen gerekiyor. Ben de ona dedim ki ben onun abisiyle evliyim.ayni zamanda nikah büyüğüm o nedenle o bana yenge diyebilir çünkü abisiyle evliyim .hayır dedi nolursa olsun senin abi demen gerekiyor.sonra düşündüm benim eşim hepsinden büyük eşime abi demeleri gerekirken demiyorlar benim karnıma abi dememi bekliyorlar.kensini benim eşime yada kocası eşime abi demiyor benim söylememi bekliyorlar
Ne demek istemişler, nasıl yani?Allahım Yarabbim nikah büyüğü ne ya. Arkadaş hepiniz toptan bi tuhafsınız.
Karşı tarafı suçlarken cahil, geri kafalı diye biraz kendinize de bakın.
Elltinizin bakışlarından çok rahatsız iseniz herkesin içinde söyleyeceksiniz.
Örnek vereyim size, esimin bir akrabasına gitmiştik aileler tanıştıktan bi ay sonraydı.
Görümcem ve kuzeni kalkarken ikisi geçmiş karşıma gözlerimin içine baka baka x abla köprüyü geçtin dediler, dalga geçiyorlar birbirlerini dürtüyorlar, gülüyorlar.
Bende tabi ki geçtim köprüyü ne sanıyordunuz siz kimsiniz gibi bi laf edip güldüm.
Sizin gibi o bana gözlerini dikti, kv, eltim bana bakıyorlarla kk da konu açıp durursunuz.
Hep beraberken söyleyin acın konuyu derdinizi anlatın.
Bayramlarda çocuğun doğum günlerinde mecburi bir araya geliyoruz zaten onun dışında da hiç görüşmüyoruz.yakin yerde oturuyoruz ama senede 2 ve ya 3 defa görüşüyoruz.esimin kardeşi benim de kardeşim sayılır zaten buna takilmanizi anlayamadım.dedigim gibi öyle aşırı gidip gelme aşırı bir samimiyet yok zaten.mecburen muhatap oluyorsun biraraya gelince..bunlar eşimin ailesi nasıl.muhatttap olmayayimEe kiskaniyosa muhattap olmayın , illa kardeşim gibi kardeşim gibi diye bastirmaniza gerek yok .yas olarak sizden küçük mü eltinin kocası ?benimde eniştem var merhaba merhaba sadece saygılı bir ilişkim var hiçte agbim gibi falan değil .ben sizin kinusmanizdada abartı buldum .kimse öz kardeş değilse öz kardeşin gibi olmaz .kocanizin kardeşini bu kadar sahiplenmeyin kardeşim kardeşim diye .onlarında düşünceleri hoş değil ama bu kadar bastirmanizinda alemi yok
İyi de siz dediniz ben aileye göre yakın davranıyorum o benim kardeşim gibi çünkü diye kıskanmamaya zamanla alışır diye dusundum dediniz . Şimdi benim ailem de esimin ailesine göre çok rahattır ben onların yanında illaha bu benim böyle davranırım yapmıyorum . Biz gayet sarılarak selamlasiriz oraya gidince eşimin abisine sarilmiyorum el bile uzatmiyorum çünkü onlar oyleler . Bulunduğunuz ortama göre davranmak kötü birşey değil ki . Siz kendi davranışlarınizin yanlış olduğunu düşünüp bence kuruntu yapıyorsunuz .Bayramlarda çocuğun doğum günlerinde mecburi bir araya geliyoruz zaten onun dışında da hiç görüşmüyoruz.yakin yerde oturuyoruz ama senede 2 ve ya 3 defa görüşüyoruz.esimin kardeşi benim de kardeşim sayılır zaten buna takilmanizi anlayamadım.dedigim gibi öyle aşırı gidip gelme aşırı bir samimiyet yok zaten.mecburen muhatap oluyorsun biraraya gelince..bunlar eşimin ailesi nasıl.muhatttap olmayayim
Evet aynen farkındayım.fakat burada nasıl davranacağını konusunda bir fikrim yok.hayatta en korktuğum şey iftiradır.kiskqncligin bu kadar da ilerleyip gorumcemin de konuya dahil olması beni çileden cikartiyor.ben 10 yıllık gelinleriyim.bir gün olsun bir yanlışımız görmediler. Nasıl olur da bir eltimin kuşkusu üzerine benden şüphe duyarlar ben birturlu bunu anlayamıyorum.fitne fesatlık sokuyor bazı insanlar araya başkalarınınki kafalarını karistirabiliyorlar.ve burada madur duruma düşen benKaynınız size iyi bayramlar dedi siz de dönüp sana da iyi bayramlar dediniz bunu derken aynı zamanda görümcenizin gözleriyle sizi takip ettiğiniz gördünüz??
Bu kısım kuruntu da olabilir gerçek de olabilir bilemiyorum. Ama ilk zamanlar eltinizin kiskandigini hissetmişsiniz aman alışır zamanla diye düşünene kadar araya mesafe koysanız çok daha iyi olurdu. Birinin beni sevgilisinden ya da kocasından kiskandigini hissetsem uzaklasirim ne gerek var yani çok mu önemli o kişiyle muhabbet etmek. Siz ta ilk evlendiginde bunu hissetmişsiniz kv'ye gorumceye söylediğini düşündüğünüze göre hala da kıskanıyor ve bunun hep farkındasınız
Öyle de yeni evliler de olabilir kıskançlık daha fazladır Ben de ilk evlendiğim sıralarda eşimi fazlıca Kıskanıyordum oradan kendimden yola çıkarak Onun da o yüzden yaptığını düşündüm ben Ama bu bana karşı özellikle bana karşı yapılan bir davranış Şimdi şöyle bir şey de var Ben onlara göre biraz daha rahat biri yapıda insanım biraz daha makyajlı biraz daha saçlı saç bakım Anlatabildim mi yani onlar bana göre biraz daha sadeler diyebilirim ama ben böyle olmayı seviyorum yıllarca dışarıda çalıştım ve yıllarca Yaptığım işten dolayı da makyaj yapmak zorunda olduğum için bu artık benim üzerime yapıştı makyaj kılık kıyafeti önem vermek bir alışkanlık birazcık da mesleğimin getirdiği bir alışkanlık ben bundan dolayı da birazcık kıskançlık yaptığını düşünüyorum Şimdi bir de şöyle bir şey var eltim eğitimli Bir insan ama iç Anadolu'dan geldiği için biraz lehçesi var bir de biraz şehir yapısında büyümediği için biraz dediğim gibi o yüzden kültür farkı var aramızda Yani normalde bizim yargılamadığımız şeyleri onlar yargılarlar ama Gel gelelim bu yönden de biraz kıskançlık geliştirdiğini düşünüyorum ama bu benim kendi yapım Ben başkası için kendimi değiştiremem yani değiştiremem Ben böyle gördüm böyle büyüdüm böyle yetiştim kendimden memnunum O yüzden onun bunun için kendimi değiştiremem sadece birazcık daha mesafeli Dikkatli olurum yaptığım şey de o zaten Yani biraz daha mesafeli olmak onun dışında çok samimiyet kurmadan dengeleri korumaya çalışıyorum Ama bunlar şöyle söyleyebilirim düğüne gittiklerinde sadece makyaj yapan insanlar oldukları için Normalde makyajlı olan bir insanı anında damgalamaya hazır insanlarİyi de siz dediniz ben aileye göre yakın davranıyorum o benim kardeşim gibi çünkü diye kıskanmamaya zamanla alışır diye dusundum dediniz . Şimdi benim ailem de esimin ailesine göre çok rahattır ben onların yanında illaha bu benim böyle davranırım yapmıyorum . Biz gayet sarılarak selamlasiriz oraya gidince eşimin abisine sarilmiyorum el bile uzatmiyorum çünkü onlar oyleler . Bulunduğunuz ortama göre davranmak kötü birşey değil ki . Siz kendi davranışlarınizin yanlış olduğunu düşünüp bence kuruntu yapıyorsunuz .
Yani şimdi bir de birçok şeyi de kıskançlık var ama ben bunları önemsemiyorum Yani olabilir eltiler arasında görümceler arasında ne bileyim hani ben bunları normal karşılıyorum yani Yüzyıllardır elti görümceler olmuş analarımızın da aynı şekilde olmuş yani ondan öncekilerin de hep Bunlar vardı hep bu tür kıskançlıklar çekememezlikler olmuş ben bunları bir sözüm yok ama benim benim gıcığımı sıkıntı zoruma giden kısmı eşinden Beni kıskanması yani ve hani ortada bir şey olsa Tamam diyeceğim Ortada bir şey var ondan kıskanıyor ya da ne bileyim yanlış bir hareket yaptıysam derim Ama ben yanlış bir hareket yaptım kız ondan beni kıskanıyor ya da Kaynım bana yanlış bir davranışta bulunur derim ki çocuk bana yanlış bir davranışta bulundu ondan dolayı kıskanıyor Hani öyle samimiyetim yok kaynımla da çok samimi değilim Merhaba merhaba zaten selam verdiği zaman selamını alıyorum arada bir eşimle aynı yerde çalıştıkları için soruyorum iş nasıl geçti gününüz nasıl geçti nasıl para kazanabiliyor musunuz bunları soruyorum gayri ihtiyar Yani o da benim düşmanım değil Sonuçta o da bir insan kardeşimin eşi Yani bu kız olmuş herkes ben nasıl kız kardeşine her şeyi sorabiliyorsam erkek kardeşine de böyle denk geldik mi Bazen muhabbet oldu ama binde bir de olsa sordum konuştuğum oluyor o da benim eşimle konuşuyor ben öyle bir şey düşünmüyorum o nasıl düşünebiliyor o da benim eşimle konuşuyor ki konuşsun da yani sonuçta bir aileyiz konuşsun da benim ondan yana bir rahatsızlığım yok yani normal karşılıyorum ben Ama onun bunu normal karşılamaması gözlerinin üzerime Dikmesi beni rahatsız ediyorÖyle de yeni evliler de olabilir kıskançlık daha fazladır Ben de ilk evlendiğim sıralarda eşimi fazlıca Kıskanıyordum oradan kendimden yola çıkarak Onun da o yüzden yaptığını düşündüm ben Ama bu bana karşı özellikle bana karşı yapılan bir davranış Şimdi şöyle bir şey de var Ben onlara göre biraz daha rahat biri yapıda insanım biraz daha makyajlı biraz daha saçlı saç bakım Anlatabildim mi yani onlar bana göre biraz daha sadeler diyebilirim ama ben böyle olmayı seviyorum yıllarca dışarıda çalıştım ve yıllarca Yaptığım işten dolayı da makyaj yapmak zorunda olduğum için bu artık benim üzerime yapıştı makyaj kılık kıyafeti önem vermek bir alışkanlık birazcık da mesleğimin getirdiği bir alışkanlık ben bundan dolayı da birazcık kıskançlık yaptığını düşünüyorum Şimdi bir de şöyle bir şey var eltim eğitimli Bir insan ama iç Anadolu'dan geldiği için biraz lehçesi var bir de biraz şehir yapısında büyümediği için biraz dediğim gibi o yüzden kültür farkı var aramızda Yani normalde bizim yargılamadığımız şeyleri onlar yargılarlar ama Gel gelelim bu yönden de biraz kıskançlık geliştirdiğini düşünüyorum ama bu benim kendi yapım Ben başkası için kendimi değiştiremem yani değiştiremem Ben böyle gördüm böyle büyüdüm böyle yetiştim kendimden memnunum O yüzden onun bunun için kendimi değiştiremem sadece birazcık daha mesafeli Dikkatli olurum yaptığım şey de o zaten Yani biraz daha mesafeli olmak onun dışında çok samimiyet kurmadan dengeleri korumaya çalışıyorum Ama bunlar şöyle söyleyebilirim düğüne gittiklerinde sadece makyaj yapan insanlar oldukları için Normalde makyajlı olan bir insanı anında damgalamaya hazır insanlar
İyi de siz dediniz ben aileye göre yakın davranıyorum o benim kardeşim gibi çünkü diye kıskanmamaya zamanla alışır diye dusundum dediniz . Şimdi benim ailem de esimin ailesine göre çok rahattır ben onların yanında illaha bu benim böyle davranırım yapmıyorum . Biz gayet sarılarak selamlasiriz oraya gidince eşimin abisine sarilmiyorum el bile uzatmiyorum çünkü onlar oyleler . Bulunduğunuz ortama göre davranmak kötü birşey değil ki . Siz kendi davranışlarınizin yanlış olduğunu düşünüp bence kuruntu yapıyorsunuz