Eltim kaynanam kavga gürültü ve ben

Meyyal Hayyal

Başlangıç 77《 güncel 70.1♡hedef 67🤔😍
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
2.736
8.149
Slm kizlar

Konuyu anlatayim kısaca sizde haklımıyım haksizmi dersiniz bir seyler...

Benim bir eltim kaynanamgille turkiyede altlı üstlü oturuyorlar...Bu eltimi severim 5 yıldır tanırım hiç birbirimizin kalbini kırmış insanlar değiliz...Benim bu eltimin eşi hapise geçen sene girdi ve o sırada kaynanam ve kayinbabam hacdaydi...bazı sorunlar oldu ve bekar görümcelerim ve eltimgil tartışmış baya olaylar olmuş falan..
Neyse kaynanamgilin hac bitti dönmüşler bu sorunlar yine bitmemiş benim bunlardan pek haberim olmamıştı burdaki bna yakın eltim gelip anlatmışti öyle bilgim olmustu ayni şekil eşiminde aslında ben ve eşim pek karışmayız aile işlerine zaten eşim pek umursamaz sadece lafta kıymetli ailesi...

Ben geçen ay kaynanamla konuştum kaynanam bana turkiyedeki eltimle ilgili bir şey söyledi ve ben

""anne beni ilgilendirmez aranızdaki sorun ben karışmıyorum gözümle görmedim tam olarak bilmiyorum aranızda ne geçti bu yüzden eltim için bir şey diyemem""

Kizlar kaynanam çok kızdı"ne yani biz yalanmi söylüyoruz "deyipp söylendi

Bende kızdım kaynanama "anne bak ben sen yalan söylüyorsun demedim sadece konuyu tam olarak bilmiyorum ve ilgilenmiyorum sizin aranızdaki sorun sizde kalsın bende şans yok siz sonra iyi olursunuz arada ben kötü kalırım eltimin asla bir yanlisini görmedim severim sayarım kadinin bana bir kötülüğü dokunmamış onun icin asla bir sey demem ""

Kaynanam dönüp bana diyorki
"Zaten biz şimdi ıyiyiz gidip geliyoruz "

bazen laflari geçiyor ama ben ses etmiyorum yani taraf tutmuyorum bunlar bana sinir oluyor sizce yani haksızmıyım ve ben

En iyisini yapmissin. Niyet seni de olaylarin icine cekmek, kvye katilip iki lafta sen soylesen aninda butun soylediklerin ortaliga
gider mesele olur.

Bencede en iyisi tarafsız kalmak. Benim kayinailede de geçenlerde benzer bir durum oldu. Ben iki tarafa sadece "Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz. Sadece birbirinizin kalbini kırmamaya ve agir konusmamaya gayret edin. Yüzyüze bakacaksınız bundan sonra da. Ben ne desem boş" dedim. Cünkü iki tarafta duygularında bir yerde haklıdır. Iki tarafın haklılık payı var. Ama ben taraf tutsam diğer taraf kırılacak ve kendini haksızlığa uğramış hissedecek. En iyisi kendi aralarında halletmeleri.

Doğru olanı yapmışsın ama kv onu tutmanı istemiş
Boşver bir şey deme söylenir söylenir susarlar

en iyisini en doğrusunu yapmışsınız.
yarın onlar iyi olurlar, sen dedikodu yapan vs durumuna düşersin. hiç gerek yok. kimsenin hakemliğini de yapamam, şikayetlerini de dinleyemem.

Slm kizlar

Konuyu anlatayim kısaca sizde haklımıyım haksizmi dersiniz bir seyler...

Benim bir eltim kaynanamgille turkiyede altlı üstlü oturuyorlar...Bu eltimi severim 5 yıldır tanırım hiç birbirimizin kalbini kırmış insanlar değiliz...Benim bu eltimin eşi hapise geçen sene girdi ve o sırada kaynanam ve kayinbabam hacdaydi...bazı sorunlar oldu ve bekar görümcelerim ve eltimgil tartışmış baya olaylar olmuş falan..
Neyse kaynanamgilin hac bitti dönmüşler bu sorunlar yine bitmemiş benim bunlardan pek haberim olmamıştı burdaki bna yakın eltim gelip anlatmışti öyle bilgim olmustu ayni şekil eşiminde aslında ben ve eşim pek karışmayız aile işlerine zaten eşim pek umursamaz sadece lafta kıymetli ailesi...

Ben geçen ay kaynanamla konuştum kaynanam bana turkiyedeki eltimle ilgili bir şey söyledi ve ben

""anne beni ilgilendirmez aranızdaki sorun ben karışmıyorum gözümle görmedim tam olarak bilmiyorum aranızda ne geçti bu yüzden eltim için bir şey diyemem""

Kizlar kaynanam çok kızdı"ne yani biz yalanmi söylüyoruz "deyipp söylendi

Bende kızdım kaynanama "anne bak ben sen yalan söylüyorsun demedim sadece konuyu tam olarak bilmiyorum ve ilgilenmiyorum sizin aranızdaki sorun sizde kalsın bende şans yok siz sonra iyi olursunuz arada ben kötü kalırım eltimin asla bir yanlisini görmedim severim sayarım kadinin bana bir kötülüğü dokunmamış onun icin asla bir sey demem ""

Kaynanam dönüp bana diyorki
"Zaten biz şimdi ıyiyiz gidip geliyoruz "

bazen laflari geçiyor ama ben ses etmiyorum yani taraf tutmuyorum bunlar bana sinir oluyor sizce yani haksızmıyım ve ben
Yaa süpersiniz, harika bir duruş gerçekten.😍

Yaa süpersiniz, harika bir duruş gerçekten.😍
Bi ara çok överdi falan benim yanımda aslında bir huyu var 3 eltiyiz üçümüzude birbirimizin yanında över över durur ki biliyoruz hiç birimizi zırnık sevmez amacı kiskandirmak bizi birbirimize kötü yapmak ama biz buna musade etmiyoruz çünkü amacını biliyoruz zaten niye kiskanalim ki onlar için değmez hatta geçen görümcem aradi kaynım onun evine gitmemis eltim gitmek istemiyor diye biz bugün gidecez eltim sen geliyorsun diye gelip bi kaç saat oturucam bunu görümcem anlayacak 😂😂

en iyisini yapmissin
simdi iyiler gidip geliyolar ya, en kisa zamanda gene duserler birbirlerine sende kahveni icer izlersin
Aslında hoşuma gitmiyor eltim için com üzülüyorum Rabbim şahit onun için ağladığın günlerde oldu gerçekten maşallah diyelim cok hoş bi kadın benim kaynanamgil ona çektirdi altli üstlü olduğu için 15 yıl çok çekti şimdi kocası tarafında diye yine hilenmişler ona

Aslında hoşuma gitmiyor eltim için com üzülüyorum Rabbim şahit onun için ağladığın günlerde oldu gerçekten maşallah diyelim cok hoş bi kadın benim kaynanamgil ona çektirdi altli üstlü olduğu için 15 yıl çok çekti şimdi kocası tarafında diye yine hilenmişler ona
hinlensinler.
su hayatta hickimse yoksa allah var, allah goruyor.

eltiye yazik gercekten
kalmis ortalarinda
Ben izine gittim 20 gün zor dayandım onlara deli oldum resmen geldim arkadaşlarım ne olmuş sana piskolojin bozulmuş senin dediler çünkü gerçekten hiç iyi degildim çok tuhaflar ona hayran kaldım 15 yıl nasıl çekti

X