- 16 Haziran 2022
- 161
- 259
- 32
- Konu Sahibi Acemievkadini
Neden bu kadar büyütüyorsunuz ki çeyize çağırmadı düğüne çağırmadı vs vsEşim 32 yaşında ben 24 yaşındayım kaynım 25 eltim 29 yaşında ilk buradan başlayım.eltimle önceden sorunlar vardı zaten biz ikimizde yakın zamanda sevgili olduk ilk biz evlenecektik babam vermem diyince onlar Nisan yaparken biz ayrildik aradan biraz zaman geçti ve biz tekrar gizli saklı devam ettik o gizli saklı devam ederken eltim çeyizi seriliyordu beni cagirmadi o gün çok zoruma gitmişti eşimin ailesi biliyordu birlikte olduğumuzu bizimkiler bilmiyordu. Ben ceyizin son gününe kadar bekledim ve çeyiz günü geldiğinde eşime çok zoruma gittiğini söyledim ve ceyizin kalkmasına 1 saat kala kaynım aradı gel falan dedi bende yok gelemem dedim kapattık eltimde ondan yarım saat sonra aradı ama ben söyledikten sonra eşim kardesinle konuştuğunu anladığım için gitmek istemedim ve eltimede gelemicemi söyledim sonra anneme gidip anne eltinin bugün çeyizi varmış benide ceyize çağırdılar o kadar yedik içtik beraber olsun yada olmasın benim arkadaşım olarak gel dedi diyerek annemden izin aldım ama eltim böyle bir cümle kullanmadı ben eşimle görüşmek için böyle cümleler kullandım annemde git dedi o gün eşimle buluşup yanında hüngür hüngür ağladım gözlerim kan çanağına dönmüştü beni nikahına düğününe de cagirmadilar gizli saklı ilişkimiz diye halbuki cagirsa izin alabilirdim annem anlayışlı biridir neyse pandemiden dolayı 40-50 kişilik düğün yaptılar aradan 4 5 ay geçti biz nisanlandik yasaklar hafiflemisti kalabalık Nisan yaptık Nisan videosunu izlerken görmüştüm ki eltim yan gözle defalarca bana bakarken gördüm ve eltimin şurati aşık bir şekilde oynuyordu sorunca hastaydım yalanını atıyor tabi ilk inandim.b
Bir diğeri eltim düğünüm kinamda da aynı şekildeydi o aralar yeni hamileymiş onlarda bilmiyordu 2 haftalık ondan dediler öğrenince ört past ettiler bu kez sürekli benimki abim gibi değil diyor o abim gibi eve alışveriş yapmaz abim gibi benim lafımı dinlemez tarzda cümleleri var kayınvalidemin laf taşıdığını benim arkamdan atıp tuttuğunu söyledi falan tabi ben güvendiğim için kayınvalideme cephe aldım ama kayınvalidemde onla ilgi şeyleri bana söylüyordu neyse bu kez kayınvalidem sürekli onlara gidip kalıyor çağırdığı için falan eltim ben dil ucuyla çağırdım geldi diyor ama kayınvalidemde dil ucuyla çağırılan yere gitmez kayınvalidem eltimin aradığını söylüyor eve gidince eltim aramiym ararsa aciym konuşmak istemiyorum diyor eşime söyledim oda sen onun doğru söylediğini nereden biliyn ki dedi neyse aklıma şüphe düştü bu kez bende kayınvalideme birşey dememistim zaten sıcak davranmaya başladım bana bir kötülüğü yok diye bu kez eltime gidince abim aldatır eski sevgilisini aldatır her erkek aldatır abimin tarzı mavi gözlü sarışın bayanlarmis eşimin önceki sevgileri öyle biri manken olmuş buda bunun üzerine manken gibi kızlar sen olmasaydın açık biriyle olurdu az bakım yap dışarı çıkarken makyaj yap falan dedi ki eşim makyaj yapmama çok kızar kıskanç biri yani bunu dile getirdim iki kızar sonra birşey demez yap sen makyajını öyle çık dışarı tarzında cümleleri oldu eltim sizce benden ne istiyor ben mi yanlis düşünüyorum yoksa içinde bana karşı kötülük mu var
Hemen akrabacılık kolonicilik tavırlarına girmiş olmanız filan.
Biraz fazla mı önemsediniz acaba kendinizi. Ayrılmıştık Gizli saklı görüşüyorduk haberleri vardı zoruma gitti hüngür hüngür ağladım havlu kenarı göremedim diye kendinizi derbeder ilan etmişsiniz ne oluyor bu kadar önemli mi
Herkesin kendince bir telaşı var. Sizi neden düşünüp dursun ki çeyize geldi mi düğüne geldi mi diye.
Evlendikten sonraki durumunuza gelince kendi aklınıza göre hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Bir başkasının gazına gelerek davranmayın. Bu kadar içli dışlı olmaya da gerek yok. Mesafenizi korumaya özen gösterin.