eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

bende artık sırf o komik duruma düşcek nasılsa diye önemsememeye calısıyorum zaten evin işleri o kadar cokki artık onu düsünmeye vaktimde yok :)

önceki konunuzu da hatırlıyorum

sanırım bu dunyadaki sınavınız belli olmuş sizin
ne giyerse giysin... o gecenin yıldızı sizsiniz...
bence duvak da taksın önerin
ayıplayan onu ayıplar...
kendini düşürür...o kadar insan da onu ayıplar...
zaten elinizde olsaydı eğer..o kadar insana tek tek anlatmaya kalksanız eminim çogunu inandıramazdınız..

herkes görsün işte ne kadar hasetlendiğini...sığ düşündüğünü...

mutluluklar dilerimmmmmm

çookkkk teşekkür ederim :)

Nasıl bır ınsan bu
esı bu konusmalarına tepkı gostermıyormu acaba
aradan yıllar gecmıs sankı o sacı bır tek o yaptırmıs ne tuhaf

Nasıl bır ınsan bu
esı bu konusmalarına tepkı gostermıyormu acaba
aradan yıllar gecmıs sankı o sacı bır tek o yaptırmıs ne tuhaf
şöyle söyliyimm kaynım saçmalama falan dedi tabi ama gelinine aşık bi kayınvalidem var başta bana bosver falan desede aslında o ne isterse olsun diye uğraşıyo. ondan destek bulan elticiğimde kafasına göre konusuyo

O gün herkesin gözünde olacak olan sensin senin yerinde olsam mis gibi gelinligimi giyer sayıda yaptirir kocisimi de koluma takar havada bakarım onu taktigi hissettirme takmiyomus gibi davran

valla ben bır dugune gıtsem ve bu manzarayla karsılassam cok gulerım eltıne :) kendısı rezıl oldugu ıle kalır :) ama tabı ınsallah yaptırmaz he oldu yaptırdı hıc kendını bozma :) bu eltı senı acayıp kıskanacak hatta kıskanıyor zaten :) ılerıde sen ne yaparsan oda aynısını yapar hatta esylarını bıle degıstırmesın

kıskanmak icin sebebide olsa keske. rezil olucak biliyorum bizim taraf fazlasıyla güler ama kayınvalidem tarafından o kadar destekleniyorki rezil oldugunu anlamayabilir bile. nerdeyse bana gelip gelinliğini pembe yap kızım saçını topuz yap falan diyecek :)

:)bosver canım sen takmamaya calıs bunları kafana dugunune odaklan

Bırak yapsın allah aşkına rezil olacak o görgüsüz durumuna düşecek nede olsa o günün gözdesi sen olacaksın

bu nedir böyle
valla sen hiç takılma bir cümle alem düğün ve gelinlik meraklısı yeni gelini kıskanan eltinizi tanımış olur
ben hiç tanımadığım insanların düğününe giderken beyaz kırık beyaz abiye çok giymemeye çalışırım burada kuyruklardan taçlardan bahsediliyor
anlattığı elbise baya bir gelinliğe gidiyor hatta bu tarz kıyafetleri düğünde giyen sadelik seven gelinler bile olabilir

Bence yansıtma yapıyor elti sana. Bak benim fi tarihindeki düğünümle aynı modeli yapman problem değil diyorsun ben senin gibi giyinsem bozuluyorsun diyebilmek için yem atıyor. O tarz şeyler söyleyince hiç bozulmuş veya endişeli görünme gül geç.

Kendisi rezil olacak işte. Sonuçta güzeller güzeli gelin olan sen. O da gecenin özenti çakması olur

Konu ya hiç şaşırmadım aynısı başıma geldi tek farkla , benim kaynım damatlık giymemişti :))
Eltim beyaz tüllü taşlı balık gelinlik giymişti düğünümde
Her resimde gözükmeye çalıştı ve başardı da ..
Ben onun olduğu 50 kadar fotoyu yırtıp çöpe atmıştım
Bu durum benim eks kv min çok hoşuna gitmişti ama
Bi düğün iki gelin diye kendince espride yapıyodu
Kıt insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…