- 15 Şubat 2012
- 190
- 60
benimle bende gelinliğimi giyiyim ikiz gelin olalım diye konustuktan sonra beyaz giymeyi tamamen iyi niyetinden yaptığını sanmıyorum. öyle olsa bile neden ikiz gibi gelin saclarımızla dolasalım :)bildiğin gelinlik yaptiriyormus eltin. eğer kotu niyetli değilse bilmiyor demektir bunun geline saygısızlık olacağını. öyleyse birisi kulağına citlatsin ayıp olur falan desin. elbisenin rengi değişse olabilir.
"tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" bunu bi önceki konumda yazmıstım eltim bana bunları söyledi. yani gelinliğini giyip gel desem eve koşar giyer gelir hiçte şaşırmaminsan içinde utanıp sıkılmaz mı eltiniz kafasında tacıyla? hey allahım.biran tacıyla eltinizi hayal ettim.çok komik gözükecektir kesin.
deseydin işte " x istersen gelinliğinide giy gel"diye.hem gelin saçı yapıyor hem de gelinlik tacını.gülmekten öldümm akşam akşam.
bence düğününüze o şekilde gelirse en iyi teşhisi davetliler koyacaktır zaten :)))bende sormak isterim normalmi psikolojin diye :)
Siz ne dediniz peki bu laflarin ustune?"tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" bunu bi önceki konumda yazmıstım eltim bana bunları söyledi. yani gelinliğini giyip gel desem eve koşar giyer gelir hiçte şaşırmam
tepkimi önceki konumdan aynen kopyalıyım biraz uzun kaçıcak ama :)Siz ne dediniz peki bu laflarin ustune?
Benim de bir kuzenimin dugununde halasinin kizi ve ayni halasinin torunu(yani teyze ve yegen) bemmmmbeyazzz giyinmislerdi..
Hatta sadece ucunun fotosu var ayy ne ozentiiiiiii diye gulmustum..
amiiinnnn :) görümcenizin basına gelen eltimede gelsin o zamanda değiştirsin kıyafetini sacını :)Bencede kafana cok takma. Benim gorumcem bana dugunden once hep "dugununde en guzeli ben olcam, herkez bana bakcak" diyip dururdu. Ama Allah buyuk. Saci berbat oldu. Elbisesi de yirtildi. Halbuki gorumcem manken gibi kiz ama in an in o gece hic kimse ona bakmadi bile :-D
Amaaaa benimle birlikde beyaz giyip TAC takmayi dusunmuyordu.
Bence iki seceneginiz var.
1. gercekden umrunuzda degilmis gibi yapin. Sadece dugununuzun tadini cikarin. Onu dusuncek olcaginizda kocanizin gozlerine bakin. Hemen unutursunuz. Inanin herkez ona icinden gulerler. Sonunda elaleme rezil olan o olcak.
2. tepkinizi koyun ve ona sacini yaptirmamasini soyleyin, beyaz giyinmemesini soyleyin. Sert ama nazik bir sekilde... Boyleleri baska dilden anlamiyorlar. Ve hatda kayniniza ve kayinvaldenize bu konulari acin ve cok rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Yeni gelinsiniz. Sizi el ustu tutarlar ;-)
Hayirlisiyla kazasiz belasiz kavusun inshallah. Ve inshallah evlilikden sonra eltinizin elinden cok cekmezsiniz....
E valla siz hic bise dememissiniz ki ama..tepkimi önceki konumdan aynen kopyalıyım biraz uzun kaçıcak ama :)
"eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı"
"dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım." işte tepkimde tepkileride bunlar :)
haklısınız ama salağa yatmak yerine o an salak olmayı seçmişim sanırım sonradan kendimde neden bisey demiyorum diye kendi kendimi yemedim degil :)E valla siz hic bise dememissiniz ki ama..
En basitinden "ne munasebet" denilebilirmis..
O da uzamasin diye yani..
Yada afedersiniz salaga yatar "hahaha cok sakacisin canim alemsin ayy iyi guldurdun beni" derdiniz..
Mosmor oluyo mu olmuyo mu gorurdunuz:))
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Bence hiccc takilma. Ne yaparsa yapsin o gunun gozdesi sen olacaksin. Onceki konunu da biliyorum. Bu konu uzerine eltinle yorum yapma bence artik. Ne sen neler yapacagini soyle ne de onun ne giyinip sacini nasil yapacagiyla ilgilen. Bence sen onunla ilgilendikce o isi yarışa döküyor. O gun senin ve senin ic8n de sadece kendin ve esin onemli olmali. En guzel gunune 3. kisileri dahil etme. Kim ne giyerse giysin nasil yaparsa yapsin.