eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

bildiğin gelinlik yaptiriyormus eltin. eğer kotu niyetli değilse bilmiyor demektir bunun geline saygısızlık olacağını. öyleyse birisi kulağına citlatsin ayıp olur falan desin. elbisenin rengi değişse olabilir.

insan içinde utanıp sıkılmaz mı eltiniz kafasında tacıyla? hey allahım.biran tacıyla eltinizi hayal ettim.çok komik gözükecektir kesin.
deseydin işte " x istersen gelinliğinide giy gel"diye.hem gelin saçı yapıyor hem de gelinlik tacını.gülmekten öldümm akşam akşam.

benimle bende gelinliğimi giyiyim ikiz gelin olalım diye konustuktan sonra beyaz giymeyi tamamen iyi niyetinden yaptığını sanmıyorum. öyle olsa bile neden ikiz gibi gelin saclarımızla dolasalım :)

"tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" bunu bi önceki konumda yazmıstım eltim bana bunları söyledi. yani gelinliğini giyip gel desem eve koşar giyer gelir hiçte şaşırmam

Siz ne dediniz peki bu laflarin ustune?

Benim de bir kuzenimin dugununde halasinin kizi ve ayni halasinin torunu(yani teyze ve yegen) bemmmmbeyazzz giyinmislerdi..
Hatta sadece ucunun fotosu var ayy ne ozentiiiiiii diye gulmustum..

Takintili ve hasta bir kadin bu yaaa... ayy ne uyuz insanmis. Gecen konunuza da yazdim simdide yazacagim. Senden gecti artik yenge/abla. koca kadinsin. Elalem guler su yapacagina ama illa gelin gibi olacagim diyorsan buyur yap. Deyiversin nisanliniz. En cok ona kiziyorum ben.. Allah kurtarsin ne deyim. Mumkun oldugunca uzak durun bu hastadan..

Bencede hiiiic takilma. Benim gorumcem bana hep "dugununde herkez bana bakcak, ben en guzeli olcam orda" diyip durdu. Ama Allah buyuk. Art niyetli soylemis denen

Bencede kafana cok takma. Benim gorumcem bana dugunden once hep "dugununde en guzeli ben olcam, herkez bana bakcak" diyip dururdu. Ama Allah buyuk. Saci berbat oldu. Elbisesi de yirtildi. Halbuki gorumcem manken gibi kiz ama in an in o gece hic kimse ona bakmadi bile :-D

Amaaaa benimle birlikde beyaz giyip TAC takmayi dusunmuyordu.
Bence iki seceneginiz var.
1. gercekden umrunuzda degilmis gibi yapin. Sadece dugununuzun tadini cikarin. Onu dusuncek olcaginizda kocanizin gozlerine bakin. Hemen unutursunuz. Inanin herkez ona icinden gulerler. Sonunda elaleme rezil olan o olcak.

2. tepkinizi koyun ve ona sacini yaptirmamasini soyleyin, beyaz giyinmemesini soyleyin. Sert ama nazik bir sekilde... Boyleleri baska dilden anlamiyorlar. Ve hatda kayniniza ve kayinvaldenize bu konulari acin ve cok rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Yeni gelinsiniz. Sizi el ustu tutarlar ;-)

Hayirlisiyla kazasiz belasiz kavusun inshallah. Ve inshallah evlilikden sonra eltinizin elinden cok cekmezsiniz....

Siz ne dediniz peki bu laflarin ustune?

Benim de bir kuzenimin dugununde halasinin kizi ve ayni halasinin torunu(yani teyze ve yegen) bemmmmbeyazzz giyinmislerdi..
Hatta sadece ucunun fotosu var ayy ne ozentiiiiiii diye gulmustum..
tepkimi önceki konumdan aynen kopyalıyım biraz uzun kaçıcak ama :)
"eltim bende straplez ve prenses giydim ama ben uzun boyluyum ya kaldırdım sende nasıl olurki dedi. daha sonra kv saçlarını tepeden topuz yapar boyu uzun gözükür dediğinde hayır ben salık istiyorum dedim. ona da saç fotoğrafı gösterdim ve eltimin cıldırdı. benimkinin aynısı bu ikimizde aynımı olucaz hem ben 9 sene once yaptım bunları o zaman cekiciliği vardı simdi sıradanlastı bence baska modeller bulmalısın sana yakısmaz falan dedi. bende dedim benim hayalimdi hep bunlar. böyle istiyorum. oda dedi aynı evin iki gelini bari 9 sene bekleseydikte birlikte ikiz gelinler olsaydık. cok moralim bozuldu kv zaten ona toz konduramaz sesini cıkarmadı"
"dünkü söylediklerinden sonra bugün yine otururken söylediği şey "tatlım bende evliliğimden beri cok fazla kilo almadım hala gelinliğime sığabiliyomusum biliyomusun. giysem bende yeniden sizin cekimlerde iki gelin olsak. kardesler iki tane damat olsa cok tatlı olmazmıydıııııı" ne desem bilemedim. ciddi mi yoksa ben sırf ordada ikiz gibi olmayalım diye farklı model seciyimmi istedi anlayamadım." işte tepkimde tepkileride bunlar :)

amiiinnnn :) görümcenizin basına gelen eltimede gelsin o zamanda değiştirsin kıyafetini sacını :)

E valla siz hic bise dememissiniz ki ama..
En basitinden "ne munasebet" denilebilirmis..
O da uzamasin diye yani..
Yada afedersiniz salaga yatar "hahaha cok sakacisin canim alemsin ayy iyi guldurdun beni" derdiniz..
Mosmor oluyo mu olmuyo mu gorurdunuz:))

haklısınız ama salağa yatmak yerine o an salak olmayı seçmişim sanırım sonradan kendimde neden bisey demiyorum diye kendi kendimi yemedim degil :)

Kendini güldürür sadece...
O gün sizin 'gelin' olduğunuz herkes tarafından bilinirken, 'gelincik' görünümü ile çoğu insan acır bile ona...
Şahsen ben şimdiden acımaya başladım...

yav arkadaşım konuşma düğün hazırlıklarını giyimini saçını makyajını onu da dinleme kendinde anlatma. Bu ne böyle sürekli bi yarış halindesiniz. Bırak ne yaparsa yapsın millet zatenn bakar ki çakma gelin olmuş bu elti kıçıyla gülerler ona. sizde sürekli eltinizi kafanıza takmayın artık. Hafif bi kıskançlık seziyorum aranızda karşılıklı :)

Simdi kiskanilmak hosuna gidebilir ama sonradan huzurunuzu bozabilir evlendiginzde..
Cok hafife almayin bence bu insani..
Bu arada benim nisanimda giydigim elbisenin ayni modelinde rengi farkli sadece gitti eltim giydi 2 yil sonra kendi nisaninda hadi onuda gectm bas modelinide aynisini yaptirdi...
Kv bana soyledi hani bisey der mi die sormus bende istedigini yaptrsn beni ilgilendirmez dedim:) (ki kızada boyle yaparsin kafani diyen eminimki kv idi)
Gercektente umrumda dgl..
Hee ben naptim hamileligimi bahane edip esimin kardesinin nisanina gitmedim o ayri..Farkli sehirlerdeyiz...
Cunku 7 den 70 e hicbirinin bi degeri yok bnm yanimda yani birakmadilar...
sende ya hic kafana takmayacan
Takiyorum diyorsanda verecen lafı verecen lafı:)) Ama olay aninda bak sana soyledigi anda hatta ne die hitap ediyorsn bilmiyrm ama x abla x kardes yada x beni kisakandigini dusunuyorum vallaaa hahahah deyip bi dahaki vakada lafı hancerleyebilirsiniz:))))

siz eger susmaya devam edersenız
eltınızın golgesınde kalarak bır dugun yapacaksınız
bızden ne ıstıyorsunuz anlamadım dogrusu ?

Kıskançlığında bir dozu var.
Slogan: Kıskan ama fazla belli etme..
3 tane eltim var, kıskanç olanda var ama Allaha şükür hiç biri henüz bu kadar kafayı yemedi.

Aynen arkadasa katiliyorum sonuucta gelin sensin millet ona guler sana degil umursama taviz verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…