kusura bakma ama uslubun hiç hoşuma gıtmedı
Basit bir espri işte, onu özellikle söylemiyorum ,
dünya küçük burada da buluşup hırlaşmayalım diye :)
bence de ben elimden geleni yaptım ama beni asıl sinirlendiren ve üzen kayınvalidemin de beni ve ailemi ikinci plana atıp birden onlarla çok samimi olması..
anneme bu durumu anlattıımda annem, onlar akraba , kendilerinden olanı kayırıyorlar , boşver aldırma diyor..
annemdeki bu olgunluğa sahip değilim, bana yapılan değil de anneme yapılanları kaldırmıyorum
yaptığın espiriye bağlı bence...
valla annen haklı akraba onlar....
arada bu düğün olmasaydıda herzaman senden ve ailenden önce gelirlerdi mutlaka...
Basit bir espri işte, onu özellikle söylemiyorum ,
dünya küçük burada da buluşup hırlaşmayalım diye :)
bence de ben elimden geleni yaptım ama beni asıl sinirlendiren ve üzen kayınvalidemin de beni ve ailemi ikinci plana atıp birden onlarla çok samimi olması..
anneme bu durumu anlattıımda annem, onlar akraba , kendilerinden olanı kayırıyorlar , boşver aldırma diyor..
annemdeki bu olgunluğa sahip değilim, bana yapılan değil de anneme yapılanları kaldırmıyorum
belki de öyle ama, bundan sonra onun ailesini de benim ailemle bir tutmaları gerekiyor,
incelik nezaket bunu gerektirir, mesela benim annem ve babam onlardan yaşça büyükler ama 4 senedir bir bayram bize gelmediler,
eltimin ailesine gittiler, hiç bir ramasan da benim ailemi iftara çağıradılar ama onları bu ramazan ççağırdılar..gibi bir çok örnek gün içi gezmeleri saymıyorum onları sala zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?