Elti terörü 😒

Eltinin bilerek yada bilmeyerek yapması önemli değil. Orada eşin sana kizacagina benim karıma hersey yakışır neoldu kıskandı mı ünlü oldu diye eltine laf carpsaydi hiç birşey olmazdı. Böyle şeylere ortam içinde eşiniz size tepki vermiş eşinize kızın

Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Eltiniz ne amaçla söyledi bilemeyiz ama böyle bir konu eşlerin arasını bozmamalı, eltinizden ziyade eşinizin tepkisi aşırı, altı üstü saçınız görünüyor bunda bir şey yok ki

Eltiden çok koca terörü bence eltiniz önceden uyarilip aynı şeyi yaptığına göre bilerek yapilmistir ama esinizde herkesin içinde bağırması falan terbiyesizlik bence eltinizden önce bu konuyu halledin bence

Eğer eşi daha sonra murat rahatsız olur yalnızken söyle demedim mi sana demeseydi eğer kadını boşuna suçluyorsunuz diye size sitem edecektim. Çünkü kadının söylediği şey çok normal. Kim olsa der. Güzel bir şey söylemiş. Sıkıntı olan eşinizin davranışı.

Kadın gayet normal bir sohbet konusu açmış..eşin dağ ayısı olduğu için milletin yanında herkesi gerecek, saçma sapan tepkiler vermis.
Ama suçlu elti olmuş.

Kayiriyorum, katipide kayiriyorum hatta. Akilli kadinlarin tamamini kayiriyorum
Kadın gayet normal bir sohbet konusu açmış..eşin dağ ayısı olduğu için milletin yanında herkesi gerecek, saçma sapan tepkiler vermis.
Ama suçlu elti olmuş.
Tamam hanımlar hata benim.
Hepinize teşekkürler.

sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim.
Yorumlarda kim ne derse desin eltiniz patavatsız art niyetli.. sinsi bilerek yapıyor siz haklısınız. Tamam eşiniz sizden yana olabilirdi ama her erkek hemen kıskanıp ailesinin yanında erkeklik taslar değişik ayı ayı tepki veriyor.
Siz konuyu unutup bir daha konuşmayın ektin yine sorar evet hala tartışıyoruz de bir dahakine dikkat et de onun istediği o kavga kaos. Elti işte hepsi aynı

Eşiniz abartmıştır abartmamıştır bilemem, aranızdaki dinamikleri bilemem lakin eltiniz dalgınlıkla falan söylememiş, biri bir konu hakkında uyarıldıysa ve yine de onu yapıyorsa bu dalgınlıkla yapılan birsey değildir, bilerek, isteyerek, huzur bozmak için, ortaya bir laf atayım da bakalım ne olacak diye merak edilip yapılan bir eylemdir. Var böyle bir arkadaşım oradan biliyorum, okurken acaba eltiniz benim arkadaşım olabilir mi diye içimden geçti. Hele ki aradan birkaç gün geçtikten sonra hala nabız yokluyorsa hiç iyi niyet yoktur. Şimdiye kadar hep bu tarz insanlar hakkında "aman yaa o da iyi niyetlidir, yanlışla yapmıştır" gibi aptalca bir iyimserliğe sahiptim lakin artık öyle düşünmüyorum.

Ben de sizin gibi bir iyilige sahiptim 1 yıl öncesine kadar. Son 1 yıldır diyorum ki kimse yaptığını yanlışlıkla yapmadi ve kimse soylenmemesi gerekeni iyi niyetle soylemedi.
Herkes söylerken asıl demek istediklerini söylemiştir ben yanlış anlamamisimdir.

Konu sahibinin eşine cok kızanlar olmuş eltiyi haklı görüp. Ama konu sahibi eşinden dert yanan bir konu acmamis. Burada elti bile isteye, konu hakkinda daha önce kendi esi tarafından uyarılmasına rağmen o ortamda konuyu açıyor ve kucucuk beyni ile bir kaç gün sonra da çok kızdı mi bahanesi ile durum yoklaması yapiyor. Elti kötü kalpli kötü düşünceli. Normalde görmezden gelin derdim fakat size karşı davranışı hep bu şekilde ise kendisine , size davrandığı gibi davranın. Vanessa_

Evet benim soylemeye çalıştığım da tam olarak buydu, konunun devamında "kocam bana ayıp etmiş mi?" diye de sorsaydı fikir beyan ederdim ama sormamış. Ama ortada su götürmez bir gerçek var ki; elti kötü niyetli.

elit terörü yazmış ne umduk ne bulduk. bi de üyelik iptali yapmış elti yeterince görülmeyince. aşırı bir kendini beğenmişlik bir ego sezdim

kötü niyetli de terör de yok ortada. ufak bi hinlik var

Elti kötü niyetli olsa ne olur, elti kim ki? Her gece onunla mı yatağa giriyor ?

kötü niyetli de terör de yok ortada. ufak bi hinlik var
Yooo ona takılmadım, tabiiki bir bombalı saldırı, bir ev yakma girişimi falan beklemedim başlığı görünce, buradaki başlıklara pek takılmıyorum, "x kişisi", "x sorunsalı", "x terörü" vb... bu kelimeleri burada çok görüyorum.
Ama ben ufak bir hinlik demezdim, ufaktan biraz fazla geliyor bu hinlikler bana =(

Elti kötü niyetli olsa ne olur, elti kim ki? Her gece onunla mı yatağa giriyor ?
Elti, arkadaş, komşu olması değil bence konu, o an, belki ayda bir, belki haftada bir vakit geçirilen insanın bile isteye can sıkması. "O an" keyifler kaçtı mı kaçtı, sonrasinda bir de hala olay deşildi mi deşildi benim için bu yeterli. Gerçekten salağa yatıp böyle hinlikler yapan bir insan olunca çevrenizde anlıyorsunuz, ben o an yutkunum eve gidip ağladığımı bilirim. O kadar beklemiyorsunuz ki garip bir cümle ettiğinde karşılık da veremiyorsunuz içinizde kalıyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…