Elti terörü 😒

Yok pompalıyla beni kovaladı. Ne sinir krizi.
Kıskançlık krizi?? Ben mi yazıyorum bunları? Çok bir farkı olmuyor da. Alaya alacaktınız madem niye soruyorsunuz? Neyse ya siz şunu duymak istiyorsunuz '' ay eltiniz ne şırfıntıymış haklısınız tabi ki kadın resmen sizin aranızı bozmak istemiş, kocanızda haklı tabi erkekkkk sonuçta kıskanır gönlünü hoş tutun adamın '' böyle yapın siz.

Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?
Madem eşinizi böyle kıskanç kabullendiniz o zaman ona göre davranın. Bu kadar kıskançsa ne diye videonuzu çektiriyorsunuz? Üstelik kuaför daha önce de paylaşmış. Elti görmese başkası görür, başkası söyler elbet bir gün.

Eşinizi böyle kabullendiyseniz eltinize kızmaya hakkınız yok. Paylaşmaya müsaade eden sizsiniz, eşinize göre davranmak zorunda olan sizsiniz. Eltiniz eşinizin kıskançlığına göre hassasiyet göstermek zorunda değil o sizin probleminiz.

Eşin sıkıntılı bir davranış sergilemiş bu 1.

Eltine kocası söyleme dediğine göre daha önce kocasına söylemiş, nasıl içine dert olduysa iş güç edip söylemee denmesine rağmen bir de orada söylemiş. Evet aramızda çok büyük sorun oldu de de rahatlasın.

Tekrar söylüyorum eşin senin arkanda durmamış bir de olay olmuş, eşinin normalde sanki üstsüz güneşlenirken magazine yakalanmış ünlüymüşsün gibi tepki vermek yerine; eltini bozması gerekirdi bence.

Altı üstü saç altı üstü kuaför reelsi yahu.

Kocam duymasın diye bir çabaya girmedim. Okuduğunuzu anlamadınız herhalde tekrar yazayımmm daha öncesinde de paylaştı ve eşim o zaman bir şey demedi o yüzden video çekmesinde bir mahsur görmedim.

Kocaniz video çekilmesine laf etmiyor, siz 2 kez herkese ulasabilecek bir video cektiriyorsunuz, elti bunu dillendirinxe mi sorun oluyor? Instagramda "herkese acik" yayinlanan video hakkinda konusmak gayet normal. Kocasi uyarmis diyosunuz da oda sacma. Bu problem yaratacak bir mesele olsaydi sizinde dediginiz gibi "kocaniz duymasin diye cabaya girerdiniz

O elti gömülecek başka yolu yok.

Birisi bana gelip herkese acik olarak paylasilan bir goruntu hakkinda konusma dese, "sacmalama sorun olsa yayinlanmasina izin vermezdi, abartiyosun" falan derim herhalde. Bide durduk yere okudugunu anlamayan oldum
Kıskanıyor diye koca mı boşanır demiş, e kıskanıyorsa çektirme foti? Kocanı tanımıyor musun? Elti el kızı, onun üstüne gitmesi kolay, koca dediğin velinimet

Sizin yayinlanmasina izin vermissiniz eltinizde sizi taniyinca seni gordum ta idim demis.
Acayip olan sizsiniz hem herkede acik. İr kuafor sayfasinda goruntunuzu yayinlatiyosunuz bu dile gelincede bozuluyosunuz .sorunlu olan elti sizsiniz

Birisi bana gelip herkese acik olarak paylasilan bir goruntu hakkinda konusma dese, "sacmalama sorun olsa yayinlanmasina izin vermezdi, abartiyosun" falan derim herhalde. Bide durduk yere okudugunu anlamayan oldum
Biz okudugumuzu anlamıyoz ona görede o ne yasadıgını bile anlamamış gocam kıskanc değil diyo.. hee elti kıskanç kayında hepsi mabadından uydurdu bu kıskanclıgı kocada sorun etmemiş içeriğide biz yazdık

Eşiniz abartmış.eltiniz bence bilerek yapmış gibi geldi.

Bilerek yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…