Elti terörü 😒

Bence eltiniz bilerek yaptı kesinlikle. Zaten davranışlarından şüphe duymasanız bunu sormazdınız bence dikkat edin o kadına. Eşinizi de üzmeyin reelse düşmeyin

Bence kayniniz kocanizin yaninda soyleme deyince merak etmis ne derece kiskanc oldugunu. O yuzden sonrasinda da sormus sorun buyudu mu diye. Sizin evliliginizi bitirmek istedigini sanmiyorum ama alt tarafi bir topuz yuzunden evlilikleri bitecekse de bitsin deyip sallamamistir. Kisacasi ben meraktan yaptigini dusunuyorum. Ama cok guzel ciktiysaniz ve de ondan guzelseniz kiskaniyor da olabilir ama bunu siz biliyorsunuz ben bilemem gormeden.

Sizin konudaki elti kesin ben olurum.Ben saçımı kestiririm boyatırım eltilerim beğenseler de bakar bakar bir şey demezler.Gidip aynısını yaptırır ya da saçına ne sürmüştün o zaman filan diye sorarlar.Neyse bunlar da bir şey yapınca içimde kaldığı için hep bu konu, beğenmişsem salak salak aaaa çok güzel olmuş derim.Yani bu sadece saç değil yemeklerimi herkes ayıla bayıla yerken bir tanesi kenarı mı yanmış, biraz daha mı şöyle olsaydı der.Salak ben, onunkilere eline sağlık güzel olmuş derim değilse de nezaketen.Gerçi artık gözüm açıldı seneler sonra.Artık bayılsam da demiyorum bir şeyMuhtemelen eltiniz gayri ihtiyari söyledi.Art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

bence art niyetliolarak yapilmis egerki esinizin size olan düskünlügünü biliyorduysa hos bilmese bile söylenmezdi sonucta elti kisini ilgilendirmez kari kocaya karismak olmaz

Bu grupta bir elti sevicilik var sorma gitsin. Ben eltimle saç baş yoldum geçen bayramda. Böyle minik minik göze batmaysn şeyler yıllar içinde dag olup önünüze yigiliyor. bastan önlem alın. ! Birincisi eşi onu uyarmiss demekki adm bile biliyor krdesini ki ,esinin önünü kesmeye uğraşmış Eltin hiç tinlamamis için ucu ona dokunmz diye. İkincisi patavatsizlik tarzında nabız yoklamis aranız ne olur diye. Üçüncü azıcık eylence aramış olabilir, gizliden gizliye bir fesatlikta sezdim. Eltinize sır felan vermeyin eşinizin huyunu siyunu anlatmayın. İlerde basa fena bela oluyorlr.

Ahahhahah hoşgeldin. Eltin sen gibi hizmetçilik yapmadı diye uyuz oluyorsun kadına, ondan hak vermiyoruz. Kocan ezdiriyor faturasını eltiye kesiyorsun kocası onu kolluyor diye, ne bekliyordun bal böceğim?

İyi düşünün yazacaktım ama önden eşine sormuş o söyleme demiş. Buna rağmen söylemesi hoş değil. Böyle şeyleri eşinizden gizlemeyin bence. Yani erkek kardeşi bile biliyorken eşinizin bilmemesi onu saf durumuna düşürür. Her ne kadar hoşuna gitmese de eşinizin öğrendiği iyi olmuş bence.

Ahahhahah hoşgeldin. Eltin sen gibi hizmetçilik yapmadı diye uyuz oluyorsun kadına, ondan hak vermiyoruz. Kocan ezdiriyor faturabekliyordun bal böceğim

Ahahhahah hoşgeldin. Eltin sen gibi hizmetçilik yapmadı diye uyuz oluyorsun kadına, ondan hak vermiyoruz. Kocan ezdiriyor faturasını eltiye kesiyorsun kocası onu kolluyor diye, ne bekliyordun bal böceğimev
Öyle bir kanıya varan sensin. Bizim kültürümüzde gelinler zaten kaynananin işini yapar sizde yok diye sizin kültüre göre yargilanamam. Oradas hayatimin bir kısmını anlatmamda zaten oradn yola ciksrak düşünün diyeydi ama siz kendi hayatınızdan pay bictiniz. Bu arada ban yemiştim. Ondan yoktun sonrasında eltimle bir hafta birimiz diğer hafta birimiz geliyoruz köye. Kasrsalasma vesaire yok. Merak edene duyrulur. ayrica halen bildiğim kültür üzerine bir hayat yaşıyorum. İş varsa yapiyorum ,(eltimde benle ayni kulturre ship biliyor ,gorumcemlere benim gibi dasvrsanirken kaynanama yapmıyor bizim asıl meselemizde buydu ama siz anlamadınız klavyede hızlı değilim düzgün yazmıyorum diye . Herşeyi yrintili yazamafim. Onlanlada dalga geçtiniz. Bende beni. Aileyi bilen taniyan inlsarla konuştum onların düşüncesi daha aydınlatıcı oldu.

Eltoş yemiş sizin kültürünüzü üstüne çayını içmiş, sen istediğinle konuş görüş, kadın çılgın atıyor. Biz de Londra'da yaşamıyoruz şekerim, aynı topraktan geldik. Kültür dediğin hizmetçi ruhlu olmak, o da sahiplenenin işte, al hayrını gör kültürünün. Eninde sonunda kendi kendine yaşıyorsun o kültürünü zaten, kimseye dayatamadan.

eşiniz çok abartılı kıskançlık yapmış ama eltiniz de bilerek tartışma çıksın diye söylemiş bence eşi uyardığı halde söylemesi iyi niyetli olmadığını gösteriyor.

Eltiniz nasıl birisi bilmiyorum o yüzden normal bir insana göre yorumlarsam bundan birsey yok düşünmeden söylemiş olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…