- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
Değerimi bilmiyyyler bebişimKiz seni alan koca yaşadı senin yanında insan yaşlanmaz yaa alemsin yeminle
bence art niyetliolarak yapilmis egerki esinizin size olan düskünlügünü biliyorduysa hos bilmese bile söylenmezdi sonucta elti kisini ilgilendirmez kari kocaya karismak olmazKızlar herkese merhaba
Çok büyük bir mesele değil ama kafama takıldı.
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.
Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Bu grupta bir elti sevicilik var sorma gitsin. Ben eltimle saç baş yoldum geçen bayramda. Böyle minik minik göze batmaysn şeyler yıllar içinde dag olup önünüze yigiliyor. bastan önlem alın. ! Birincisi eşi onu uyarmiss demekki adm bile biliyor krdesini ki ,esinin önünü kesmeye uğraşmış Eltin hiç tinlamamis için ucu ona dokunmz diye. İkincisi patavatsizlik tarzında nabız yoklamis aranız ne olur diye. Üçüncü azıcık eylence aramış olabilir, gizliden gizliye bir fesatlikta sezdim. Eltinize sır felan vermeyin eşinizin huyunu siyunu anlatmayın. İlerde basa fena bela oluyorlr.Kızlar herkese merhaba
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.
Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Ahahhahah hoşgeldin.Bu grupta bir elti sevicilik var sorma gitsin. Ben eltimle saç baş yoldum geçen bayramda. Böyle minik minik göze batmaysn şeyler yıllar içinde dag olup önünüze yigiliyor. bastan önlem alın. ! Birincisi eşi onu uyarmiss demekki adm bile biliyor krdesini ki ,esinin önünü kesmeye uğraşmış Eltin hiç tinlamamis için ucu ona dokunmz diye. İkincisi patavatsizlik tarzında nabız yoklamis aranız ne olur diye. Üçüncü azıcık eylence aramış olabilir, gizliden gizliye bir fesatlikta sezdim. Eltinize sır felan vermeyin eşinizin huyunu siyunu anlatmayın. İlerde basa fena bela oluyorlr.
Ahahhahah hoşgeldin.Eltin sen gibi hizmetçilik yapmadı diye uyuz oluyorsun kadına, ondan hak vermiyoruz. Kocan ezdiriyor faturabekliyordun bal böceğim
Öyle bir kanıya varan sensin. Bizim kültürümüzde gelinler zaten kaynananin işini yapar sizde yok diye sizin kültüre göre yargilanamam. Oradas hayatimin bir kısmını anlatmamda zaten oradn yola ciksrak düşünün diyeydi ama siz kendi hayatınızdan pay bictiniz. Bu arada ban yemiştim. Ondan yoktun sonrasında eltimle bir hafta birimiz diğer hafta birimiz geliyoruz köye. Kasrsalasma vesaire yok. Merak edene duyrulur. ayrica halen bildiğim kültür üzerine bir hayat yaşıyorum. İş varsa yapiyorum ,(eltimde benle ayni kulturre ship biliyor ,gorumcemlere benim gibi dasvrsanirken kaynanama yapmıyor bizim asıl meselemizde buydu ama siz anlamadınız klavyede hızlı değilim düzgün yazmıyorum diye . Herşeyi yrintili yazamafim. Onlanlada dalga geçtiniz. Bende beni. Aileyi bilen taniyan inlsarla konuştum onların düşüncesi daha aydınlatıcı oldu.Ahahhahah hoşgeldin.Eltin sen gibi hizmetçilik yapmadı diye uyuz oluyorsun kadına, ondan hak vermiyoruz. Kocan ezdiriyor faturasını eltiye kesiyorsun kocası onu kolluyor diye, ne bekliyordun bal böceğimev
Eltoş yemiş sizin kültürünüzü üstüne çayını içmiş, sen istediğinle konuş görüş, kadın çılgın atıyor. Biz de Londra'da yaşamıyoruz şekerim, aynı topraktan geldik. Kültür dediğin hizmetçi ruhlu olmak, o da sahiplenenin işte, al hayrını gör kültürünün. Eninde sonunda kendi kendine yaşıyorsun o kültürünü zaten, kimseye dayatamadan.Öyle bir kanıya varan sensin. Bizim kültürümüzde gelinler zaten kaynananin işini yapar sizde yok diye sizin kültüre göre yargilanamam. Oradas hayatimin bir kısmını anlatmamda zaten oradn yola ciksrak düşünün diyeydi ama siz kendi hayatınızdan pay bictiniz. Bu arada ban yemiştim. Ondan yoktun sonrasında eltimle bir hafta birimiz diğer hafta birimiz geliyoruz köye. Kasrsalasma vesaire yok. Merak edene duyrulur. ayrica halen bildiğim kültür üzerine bir hayat yaşıyorum. İş varsa yapiyorum ,(eltimde benle ayni kulturre ship biliyor ,gorumcemlere benim gibi dasvrsanirken kaynanama yapmıyor bizim asıl meselemizde buydu ama siz anlamadınız klavyede hızlı değilim düzgün yazmıyorum diye . Herşeyi yrintili yazamafim. Onlanlada dalga geçtiniz. Bende beni. Aileyi bilen taniyan inlsarla konuştum onların düşüncesi daha aydınlatıcı oldu.
Eltiniz nasıl birisi bilmiyorum o yüzden normal bir insana göre yorumlarsam bundan birsey yok düşünmeden söylemiş olabilir benceKızlar herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?