- 19 Nisan 2014
- 4.407
- 12.841
- 498
Öylesine takılmak için söylemişte olabilir ara bozmak için deKızlar herkese merhaba
Çok büyük bir mesele değil ama kafama takıldı.
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.
Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
O ablanın banı ne zaman açılacak 4 gözle bekliyorumBir elti vakası dahao efsane vampir gibi dişleme olayı yok olamaz o efsane olarak kalacak keyfim yerine geldi yorumunu görünce
Bende geçen baktım hala kapalıO ablanın banı ne zaman açılacak 4 gözle bekliyorum
Bende geçen baktım hala kapalı
Seni tanımıyorum ama farklı insana iyi gelen bir enerjin var kardeşim umarım çok çok çok güzel bir hayatın olurO ablanın banı ne zaman açılacak 4 gözle bekliyorum
Allah razı olsun teşekkür ederim.Seni tanımıyorum ama farklı insana iyi gelen bir enerjin var kardeşim umarım çok çok çok güzel bir hayatın olur
Elti kavgası sonrası hiçbir fayt konusu tatmin etmez oldu seniTerör yazınca koştur koştur geldim kim kimi dişlemiş diye. Şuan kalbim
Ne yani aksiyonlu elti kavgası ardından karnıyarık yemeli üzerine kahve içmeli konu gelmeyecekse burayı terk ediyorum.Elti kavgası sonrası hiçbir fayt konusu tatmin etmez oldu seni
Bilemedim vallahiBence art niyetle söylemiş. Sonuçta kaynınız uyarmış.
Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?Sorun gerçekten eltiniz mi yoksa b*ktan yere kıskançlık krizi geçiren eşiniz mi? Bir daha düşünün bence. Daha büyük probleminiz var farkında değilsiniz. Birde adamı yatıştırmaya çalışmışsınız.
Elti terorunden cok Murat teroru var bence.Esinizin huyunu biliyorsunuzdur,izin vermeseydiniz cekmelerine.Eltinin kotu niyetle yaptigini dusunmedim ben.Kadin kac kere bilsem soylemezdim demis.Kızlar herkese merhaba
Çok büyük bir mesele değil ama kafama takıldı.
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.
Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?
Kocam duymasın diye bir çabaya girmedim. Okuduğunuzu anlamadınız herhalde tekrar yazayımmm daha öncesinde de paylaştı ve eşim o zaman bir şey demedi o yüzden video çekmesinde bir mahsur görmedim.Binlerce insanin o reelsi izleyeceğini kabul ederek cekilmesine izin veriyorsunuz. Eltiniz sizin mahreminizi paylamamis ki suclu olsun. Hem kocam duymasin hem instagramda goruneyim diye bi dunya yok. Aleni bir paylasim dile getirilmis. Sahsen bende instagramda paylasilan biseyi dillendirmekte sorun görmem. Beklentiniz rasyonel degil
Taviz vermeyebilirsiniz mesela, yatıştırmak için çabalamayabilirsiniz siz böyle yaptıkça davranışını haklı bulacaktır. Küçük meseleyi büyütüp sinir krizi geçiren eşiniz gönlünü almaya çalışan sizsiniz. Bunun kıskançlığını yaşıyorsa şimdiden eyvah.Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?
Yorumunuz için teşekkür ederimEşi böyle konuları açma dese de elti bunu unutmuş ya da dalgınlığına gelmiş olabilir. Eşi de belki laf arasında minicik uyardı kadının aklında bile kalmadı.
Ben art niyetli olsa mesaj atacağını sanmam. Üzülmüş de yine sormuş yanlış anlaşılmamak için gibi geldi. Yoksa evde de daha kızdı mı diye düşünüp mesaj atarak kendini belli edecek kadar aptal değildir
Bir elti vakası dahao efsane vampir gibi dişleme olayı yok olamaz o efsane olarak kalacak keyfim yerine geldi yorumunu görünce
Yok pompalıyla beni kovaladı. Ne sinir krizi.Taviz vermeyebilirsiniz mesela, yatıştırmak için çabalamayabilirsiniz siz böyle yaptıkça davranışını haklı bulacaktır. Küçük meseleyi büyütüp sinir krizi geçiren eşiniz gönlünü almaya çalışan sizsiniz. Bunun kıskançlığını yaşıyorsa şimdiden eyvah.
Özür dilerimBeklentiyi baslıkla yükseltip içeriği böyle bırakmak büyük ayıpp cok kınadım sizi
Ömrümü yiyen elti belası tam kavga başlıklı konuO hangi konu yafff tek ben bilmiyorum. Link var mi Allahsizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?