Elti terörü 😒

Kaynınızın uyarmasına rağmen söylediğine göre eşinizin böyle bir tepki verme ihtimalini bile bile açmış konuyu.

Ama büyük hata eşinizde. Mesele haline getirmesi bir yana, bunu insanların içinde yapması da ayrı kötü olmuş.

Öylesine takılmak için söylemişte olabilir ara bozmak için de
Eşinizin neye ne tepki vereceğini bilip ona göre davranmanız daha iyi olurdu sanki
Çok kafa takılacak bir mesele değil
Benim eltilerden biride bir iki patavatsızlık yaptı he deyip geçtim kaale almadım baktı umursamıyorum birşey demiyor artık

Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?

Elti terorunden cok Murat teroru var bence.Esinizin huyunu biliyorsunuzdur,izin vermeseydiniz cekmelerine.Eltinin kotu niyetle yaptigini dusunmedim ben.Kadin kac kere bilsem soylemezdim demis.

Kocam duymasın diye bir çabaya girmedim. Okuduğunuzu anlamadınız herhalde tekrar yazayımmm daha öncesinde de paylaştı ve eşim o zaman bir şey demedi o yüzden video çekmesinde bir mahsur görmedim.

Her insanın bir kusuru olur eşimin kusuru da kıskançlık ne yapıyım kıskanıyor diye ayrılayım mı?
Taviz vermeyebilirsiniz mesela, yatıştırmak için çabalamayabilirsiniz siz böyle yaptıkça davranışını haklı bulacaktır. Küçük meseleyi büyütüp sinir krizi geçiren eşiniz gönlünü almaya çalışan sizsiniz. Bunun kıskançlığını yaşıyorsa şimdiden eyvah.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Yok pompalıyla beni kovaladı. Ne sinir krizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…