- 12 Temmuz 2022
- 24.862
- 3
- 89.168
- 528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eltim var ara ara karsilikli yilanlik yapariz ama bu konu cok fenaydiİyi ki eltim yok, arabamı kıskanıp araba alsaydı tarih bu zulmü affetmezdi.
Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.
Yürüyen kötülüğü siteden kaçırmışsınız kadının kurdu kadınlar siziii
Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.
10 yıl ford kullandım.Kaç kez kaza tehlikesi atlattım ve kesinlikle airbag açılmadı.Yanlış bilgi kısacaİsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.
Kaldırıma yavaşca değen hicbir araba airbag açmaz.İsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.