• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti terörü 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🥲
IMG_20240405_164853.jpg

Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.

Sizin gibi mükemmel insanların! Düştüğü yere bak 😏 üni mezunu, çalışan ve arabası var. Kendini çok büyük görmeyin.

Allahtan da korkmuyorsunuz degil mi böyle cahillik ve fesatlik dolu seyleri birakin düsünmeyi, gelip burda gülerek dökmeye.

Kocan sen gibi değilse inşallah tez elden görür gerçek yüzünü de koyar kapının önüne, sürekli fesatlanacak elti de bulamazsın.

Ben de eltimle ilgili bir anımı yazayım;

Geçen gün bizi yemeğe aldı. Masayı donattı, tatlısına kadar. Güler yüzünü hiç eksik etmedi.

Benim eltiyle güzel anım bu. Kaza yapması size güzel bir anı gibi geliyorsa ruh ve sinir hastalıkları bölümü iş görür. 🙄

Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.

Muhtemelen kadin bir bakis da ne kadar muhtesem karakterli ve sevecen oldugunu anlamistir ve adami uyarmistir. Düsünsene daha hayatin baharindasin ve kafan böyle 🤯

İsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.
10 yıl ford kullandım.Kaç kez kaza tehlikesi atlattım ve kesinlikle airbag açılmadı.Yanlış bilgi kısaca

Bazı insanlar küçük dünyalarında nasıl da kendilerini dev aynasında görüyor böyle.Konu sahibi de böyle biri bence

Ne kadarda evlerden uzak hatta düşman başına diye nitelendirilen bir elti-siniz siz konu sahibi.
Dünyada tek arabası olan siz değilsiniz,kimse siz araba aldınız diye araba almıyor /araba değiştirmiyor. Kendinizi bu kadar önemsemeyin bence,birde kaza vb konulara gülmeyin maazallah sizin airbaglerde açılır birgün o zaman anlarsınız. Ayıp yahu yaptığınız,gram utanmıyorsunuz da anlatırken pes.

İsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.
Kaldırıma yavaşca değen hicbir araba airbag açmaz.
Kıvırmayın bence fena sıvadınız zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back