- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bildin sırf bunlar için ayrıl dediğini.Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.
Kıvırmıyorum hanımefendi airbag açılan araba ağır hasarlıdır nasıl açılırsa açılsın ağır hasarlıdır.
Doğulu olması çok mühim bir ayrıntı.Konu silmek yasak universite mezunu hanimefendi keske uye oldugunuz platformun kurallarini okudum anladim derken tam anlasaymissiniz. Konu geri gelecek siz de banlanacaksiniz.
Eki Görüntüle 3412025
Evet batıda fordlar airbag patlatmiyor cunku cahiller bilmez tabiDoğulu olması çok mühim bir ayrıntı.
Yok, başta eltisi araba almak için kendi kocasına altınlarını vermemiş ama konu sahibi premsesin arabasını kıskanınca vereceği tutmuş araba almışlar ama yar olmamış onlara o araba. Kötülüğün sonu budur diyor delircemArkadaşlar ben yanlış mı anladım konu sahibi araba alacakken eltisi bileziklerini vermedi diye de kızmış dimi?
Ya senin arabandan eltine ne alma paran yoksa ee hani kendine ait araban vardı ayrıca ona noldu ??
Hayir abi karisidan bilezik istiyor karisi vermiyor kiziyor. Ama konu sahibi ya 2. Araba yada model yukseltme yapinca elti kiskanip kocasina “al su bilezikleri aciiiiiil arabayi yukselt” diyor. Bunlar tabi iddiaArkadaşlar ben yanlış mı anladım konu sahibi araba alacakken eltisi bileziklerini vermedi diye de kızmış dimi?
Ya senin arabandan eltine ne alma paran yoksa ee hani kendine ait araban vardı ayrıca ona noldu ??
Yok, başta eltisi araba almak için kendi kocasına altınlarını vermemiş ama konu sahibi premsesin arabasını kıskanınca vereceği tutmuş araba almışlar ama yar olmamış onlara o araba. Kötülüğün sonu budur diyor delircem
Hayir abi karisidan bilezik istiyor karisi vermiyor kiziyor. Ama konu sahibi ya 2. Araba yada model yukseltme yapinca elti kiskanip kocasina “al su bilezikleri aciiiiiil arabayi yukselt” diyor. Bunlar tabi iddia
İyi ki eltim yok, arabamı kıskanıp araba alsaydı tarih bu zulmü affetmezdi.Teşekkür ederim beybiler:) Şimdi anladım
Seçim meçim araba fiyatları yükselecek dolar fena olacak değiştiremezsek kalırız bununla deyip kocası ikna etmiştir Benimki şahsen böyle ikna edip model yükseltti oradan biliyorum
Bize üniversite eğitimi sırasında vermediler onu ben özelde okudumdu ondan zaar, hamfendi üniversite mezunu kıskanılası bir birey olduğundan ona öğretmişlerFord arabaların airbagi konusunda aşırı bilgisizsin Orangegreysky
Tencere yuvarlanmis hesabiMerak etmeyin açık yüreklilikle eşime anlattım zamanında bize ettiği ve çevresindeki herkese verdiği zararları bildiği için yengem hak ettiğini yaşıyor diyip kapattı konuyu.
İyi ki eltim yok, arabamı kıskanıp araba alsaydı tarih bu zulmü affetmezdi.
E bunu yazsaydınız o zaman dert olarak. Yok halayda elini tutmamış diye küsmüş de, kıskançmış adı çıkmış da.Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.