• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti terörü 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
araba ağır hasarlı oldu 😁

Airbag açıldı yanlız araba ford olduğu için egerde biraz bilginiz varsa 30-35 hızla giderken tekeri kaldırıma değmiş o yüzden açıldı. Konuyu bilmeden atlamayın! Öyle takla atacak kadar veya duvara vuracak kadar bir durum söz konusu olsa emin olun bende sevinmezdim!
Tekeri kaldırıma değmiş, araba ağır hasarlı olmuş yani. Hm

Kazaya yapıp uğradıkları zarar sevindiniz yani yazmışsınız açık açık. Birde kendinize mal edip, ilahi adalet demişsiniz. Mübarek gün sevdiğiniz şeyden utanın diyeceğim ama nerde.
Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.

Kızlaarrr 😂
Biz doğuluyuz Nişanımızda kocamla oynuyorduk halay çekelim dedi halaya geçerken Eltim elimi tutmak istedi abla nişanlım gelecek dedim o gündür benimle konuşmuyor sırf elimi vermemişim diye ailesindeki herkes kıskançlığı yüzünden konuşmuyor diyorlar adı çıkmış belli yani 😂
Sonra..
Biz yeni evliydik araba aldık.
Eltim bileziklerimi vermem diyormuş biz arabayı aldıktan sonra kocasına bileziklerimi veriym de arabayı degistirelim demiş bir hırsla arabayı aldılar 2 gün sonra kaza yaptılar arabanın airbag açıldı tabi onlarda bir çizik bile yok araba ağır hasarlı oldu 😁 demek istediğim şu bir kıskançlık hırsı uğruna yaptığı şeyin sonucu 🫶🏻
İnanın kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olacak birisi değilim ama kıskançlıkla yapılan herşeyin bir sonu vardır. 😇
İlahi adalet tecelli ediyor 🫶🏻
Eltilerinizle mükemmel anılarınızı anlatın.. 😍😍😍
Kaza yaptılar diye nasıl mutlu olmuşsunuz öyle🙄

Tekeri kaldırıma değmiş, araba ağır hasarlı olmuş yani. Hm
İsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.

Kızlaarrr 😂
Biz doğuluyuz Nişanımızda kocamla oynuyorduk halay çekelim dedi halaya geçerken Eltim elimi tutmak istedi abla nişanlım gelecek dedim o gündür benimle konuşmuyor sırf elimi vermemişim diye ailesindeki herkes kıskançlığı yüzünden konuşmuyor diyorlar adı çıkmış belli yani 😂
Sonra..
Biz yeni evliydik araba aldık.
Eltim bileziklerimi vermem diyormuş biz arabayı aldıktan sonra kocasına bileziklerimi veriym de arabayı degistirelim demiş bir hırsla arabayı aldılar 2 gün sonra kaza yaptılar arabanın airbag açıldı tabi onlarda bir çizik bile yok araba ağır hasarlı oldu 😁 demek istediğim şu bir kıskançlık hırsı uğruna yaptığı şeyin sonucu 🫶🏻
İnanın kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olacak birisi değilim ama kıskançlıkla yapılan herşeyin bir sonu vardır. 😇
İlahi adalet tecelli ediyor 🫶🏻
Eltilerinizle mükemmel anılarınızı anlatın.. 😍😍😍
Bileziklerini sonradan vermek istemiş olabilir sizden bağımsız karar değiştirmiş olamaz mı her şeyi üstüne alınan insanlar asıl kıskanç olanlar oluyor ne alaka yani ? kaldı ki siz araba aldınız diye aldılar bu onları kötü insanlar yapmaz ama siz kazayı gülerek anlatarak kötünün yürüyen başı gibisiniz Allah o eltiyi hem sizden hem kazalardan korur inşallah .Dikkat edin de güldüğünüz şeyler daha ağırıyla sizin başınıza gelmesinBu kötülükle airbag falanda fayda etmez he.

Emin olun eltim daha sevgiyken kocamın ailesi bize tanışmaya geldiğimde sırf üniversite mezunu olduğum için, çalışıyor olduğum için ve kendime ait arabam olduğu için kocama bu kızdan ayrıl dedi bana yaptığını size yapsa zil takıp oynardiniz duyar kasmayın.
hayır zil takıp oynamazdım, azıcık içinde insanlık olan kimse de oynamaz, kaza bu ya ötesi var mı

İsterseniz fotoğrafını paylasabilirim . Kaynım güneş olduğu için yolu görmüyor yavaş yavaş giderken ortadaki kaldırıma değiyor Ford arabalarında airbagleri çok hassas biraz bilginiz varsa anlarsınız.
iyi de ilk mesajınızda ağır hasarlı dediniz araba, şimdi kıvırıyorsunuz resmen

Yeni şeyler eklenmese şaşarım. Siz ayrılamanizi isteyen eltiyle normal şekilde devam etmişsiniz hayatınıza, o size küsmüş niyeyse.
Zil çalıp oynamak sizin zihniyetinizdeki insanlara mahsus olur ancak. Siz sevinmeye, gülücük atmaya, bunu da ilahi adalete bağlamaya devam edin.

Şu an eşiniz bu yazdıklarınızı okusa,

kardeşinin kaza yapmasına sevindiğinizi görse yengesinin sözünü dinlemediği için pişman olur mu olmaz mı?

Şu an eşiniz bu yazdıklarınızı okusa,

kardeşinin kaza yapmasına sevindiğinizi görse yengesinin sözünü dinlemediği için pişman olur mu olmaz mı?
Merak etmeyin açık yüreklilikle eşime anlattım 😊 zamanında bize ettiği ve çevresindeki herkese verdiği zararları bildiği için yengem hak ettiğini yaşıyor diyip kapattı konuyu.

Ford arabaların airbagi konusunda aşırı bilgisizsin Orangegreysky Orangegreysky

Ondan değildir o, sizin içinizi görmüştür.

Üniversite mezunu olmanın da bir şerefi kalmadı. Senin gibi boş beleş tipler bile mezun oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back