- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.061
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
Canım aynı durumdayım işte halime şükretmem gereken tek konu eşimde farkında. Ama bu konuşmalara maruz kalmak zorundayım malesef. O da rahatsız ediyo. Eşime yansıtmak istemiyorum yoksa bizim de aramız bozulur. Eltimin yanında olacağından değil ama abisini asla göz ardı etmez yani. Etmesin de zaten. Ama ben sessiz kaldıkça arkamdan fitne fesat işte. Napalım.canım benim eltide aynı kıskançlık aramızı bozmaya çalışıyo çocugum olmuyo onu kullanıyo eşime karşı şimdi görüşmüyorum haline şükret bence
O mecbur etmiyo canım. Görüşmek istiyo ben de gidiyorum mecbur. Gitmesem ipleri koparsam daha kötü. Çocukları da görmek istiyorum. Zaten zorlamıyo. Arada bir görüşüyoruz. O da çok sıkı fıkı değil ailesiyle. Ben de bişey demiyorum. Ama bu tarz şeyler mide bulandırıyo işte. Zaten o da arayıp sürekli napıyorum ne ediyorum onu haber vereyim. Dedikodu yapayım onu istiyo heralde. Evde olan herşeyi öğrenip o da aynısını yapacak. Aynen dediğiniz gibi kazanı kaynatmak lazım onun için.kocaniza kardesiyle gorusmeyi yasaklamadiniz ya nerde nasil goruseceklerse gorussunler sizi neden mecbur ediyor o kadinla gorusmeniz icin. Ben anlamiyorum bu insanlari bir erkekle evleniyorsun zaten anasini babasini kabul etmek icin buyuk hatta kimi zaman insan ustu caba gosteriyorsun o bitiyor kardesi/kardesleri cikiyor hadi oda kardesidir diyorsun. Ama buda artik fazla yani kimse kimseyi sevmeye gorusmeye mecbur edilemez, saygili olursun bayramda ozel gunde selam edersin veya gorusursun ama bir insanin illaki herkesi sevmesi gorusmesi icli disli olmasi diye bir sart olamaz yani sirf o aileden bir erkekle evli diye.
Yani kendi ailemizde kac kisiyle surekli gorusuyoruz yada icli disliyiz ki ? Insan kendi ailesiyle amcasi/dayisi/yengesi/halasi bilmem kuzeni ile bile secerek anlastigiyla gorusuyor otekisiyle kir yilin basinda yada ozel gunlerde. Insan olmanin dogasinda var bu erkekler neden kalin kafali bu kadar anlamiyorum.
Hosunuza gitmiyorsa kadinla kafa yapiniz uyusmuyorsa anlasamiyorsaniz birbirinizle gorusmekten zevk almiyorsaniz gorusmeyin hanimefendi. Hem birbirinzin evine gidip sofrasina oturup yuzune gulup, icinde kirk bintane laf sayip, her turlu kusurunu acigini arayip, daha sonra giyabinda dedikodusunu yapip arkasinda attiktan sonra ne faydasi oluyor ki o gostermelik gorusmenin veya sahte aile iliskisinin. Ama insanlar bundan hoslaniyor gunumuzde, goruselim evine gidelim lafimizi sokalim sonra dedikodumuzu yapalim fesatligimizi yapalim cekememesligimizi yapalim hatta gereksiz bir yaris icine girelim birbirimizden nefret etsekte goruselim derdindeler. Cunku niye gorusmezlerse iclerinde kaynayan dedikodu kazanina malzeme olmuyor.
Zorla kimse kimseyi arayamaz tabiki. Ben de ben böyleyim diyorum. Ama kabul eden yok. Demekki diyorum onların da işine geliyo. Bu böyle biz arayalım demek yerine aramamayı tercih ediyolarsa görüşmek istemediklerini düşünüyorum. E görüşmek istemeyen birinin evine ben niye gideyim ki. Demekki bütün çabaları bunun için. Arayı bozup beni kötü yapıp görüşmemek. Kimse kusura bakmasın ben kimseden beni aramasını beklemiyosam onlarda benden beklemesin. Bu yüzden görüşmeyecekse de görüşmeyelim yani. Kim ne istiyosa onu yapsın. İnanan da inansın. Dedikodu yapsın.Bana da diyorlar bazen ama başkasının zoruyla kimseyi arayamam ben böyleyim diyorum. Oysa ki öyle demeseler belki arar sorarım ama işte..
Teşekkür ederim kızlar. Yaşamayan bilmiyo demekki. En güzeli görüşmemek. Bi bahane bulup kırk yılda bir gitmek. Yapılacak bişey yok.
kızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
Eltim yok ama 5 eltiye bedel görümcem var.. takmamak elde değil çünkü bi yanda eşin var görüşmek istiyolar sende mecbur idare etmek zorunda kalıyosun.. biraraya geldiğinizde arada tatlı bi mesafe olsun ki rahatsız edemesin sizi... aman çok alengirli işler yaşlandım yemin ederimkızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
Evet aynen. Ben de bugün hala aynı konuyu konuşuyoruz diye kendime kızdım. Eşime rest çektim. Ya kendi halime bırak ya da hiç görüşmem dedim bişey demedi canım yaa. O da benim yanımda ama politik davranmaktan da vazgeçmiyo. Bu yüzden söyledim görüşmem diye. En güzeli mesafeli olmak. Anlar diye umut ediyorum.Bende de var aynısından,
hatta okurken çok şaşırdım, aynı şeyleri hissetmişiz.
Ben zorunlu olmadıkça görüşmüyorum.
O zaman kafanda rahat ediyor.
Kim ne diyorsa desin ya.. görüşünce aile huzurum kaçıyor.
Sürekli bi küçümseme hali beni rahatsız ediyor.
En güzeli kulaklarını tıka yokmuş gibi davran.
Ben öyle yapıyorum.
Sevmiyorum, elektriğimi alıyor.
Bencede yaşlanıyoruz bunlar yüzünden. Hiç gerek yok yaaa. Kendimize bunu yapmaya değmez. Hatun sırf gıcıklığından 3. Ye hamile. Gıcıklığından diyorum çünkü korunuyodu. İstemiyorum ben diye diye hamile şu an. Tabi Allahtan herşey bu bebek işleri özellikle ama duyduklarına sinir oluyo insan. Nasıl sölicem bilmiyorum falan . Yahu neyi söliceksin saklancak bişey mi bu. Elbet duyucam. Güzelce söle. Seviniriz yani.Eltim yok ama 5 eltiye bedel görümcem var.. takmamak elde değil çünkü bi yanda eşin var görüşmek istiyolar sende mecbur idare etmek zorunda kalıyosun.. biraraya geldiğinizde arada tatlı bi mesafe olsun ki rahatsız edemesin sizi... aman çok alengirli işler yaşlandım yemin ederim