Çok teşekkür ederim. Ne güzel anlatmışsın. Zaten ortaya bişey attı. Bekliyo şimdi ne tepki vercem diye. Hiç tepki vermicem. Haklısın. İyi niyetle düşünmeye çalışıyorum. Olmuyo malesef. Teşekkür ederim.O neden arayıp seni beni neden aramıyor sun diye sormuyor da sen neden evime niye gelmiyor sun diye soracaksın. Eşin de öyle cevap vermiş ki ne şiş yansın ne kebap. Klasik erkek ışte. Aramayacaksın tabiki bu yüzü şimdi verirsen ömrü billah düşünmezler yakandan.
Takmamaya gelince olay sende bitiyor. Medem işine geliyor bu durum. Arama. Eşin abimlere gidelim derse hay hay de. Arada abine söyle akşam yemeğe davet et de. Gelmez ise kendisi bilir. Ve asla eşine bu konularda yakınma. Fikir sorma. Malum sorunca konuşunca alacağın cevap belli.
Benim hayattan bir süre önce öğrenip uyguladığım ve beni rahatlatan. Karşıma geçip bana düşüncelerini açık şekilde anlatan insanın fikrini kafaya takar zamanımı harcarım. Ama ayseyle fatmadan öğrenirsem hiç umursamaz yoluma bakarım. Yüzüme soylenilmeyen herşeyi silerim. Sadece2 kişi bu kurala tabi değil. Biri annem biri de eşim.
Onlar senin takmadığını görünce emin ol senden çok kafaya takar. Sen uyu bundan sonra mışıl mışıl. Kimseyle sorunum yok sorunu olan da kendi kendine sorun çıkarıyor ise uğraşamam diyeceksin
Ne yapıyo ki aramıyosunuz demiş alınmış kendinceKızlar haklısınız çok takıyorum. Kıskanılcak bi tarafım da yok yani evet. Ama bunları başka niye yapıyo olabilir ki? Psikolojim normal değil. Zor bir süreçten geçiyorum. Belki de bu yüzden ben büyütüyorumdur. Takmamaya çalışıcam. Nasıl olcak bilmiyorum bakalım.
Rica ederim. Eşin gibi destek yerine köstek olan birinin ailesine karşı maalesef strateji gelistirmen gerek. Bunun tek yolu senin ger koşulda sakin olman. O bana laf soktu diye cevap vereyim deme. Hele başkaları varsa asla.Çok teşekkür ederim. Ne güzel anlatmışsın. Zaten ortaya bişey attı. Bekliyo şimdi ne tepki vercem diye. Hiç tepki vermicem. Haklısın. İyi niyetle düşünmeye çalışıyorum. Olmuyo malesef. Teşekkür ederim.
Ya canım normaldede aramıyorum kimseyi. Öyle bi alışkanlığım yok. Bu da aramıyorum diye görüşmek istemediğimi düşündü heralde. Ama ben senin evine geliyorum sürekli. Sen de geliyordun. Şimdi ne olduda ne değişti de böyle oldu anlamadım. Valla diyenlerle görüşmedim. Şimdi bi mecburiyet var ya kırıp dökmek istemiyorum. Eşim de ailesine çok bağlı. Eltime değil tabi ama abisi sonuçta. Aramıcam yine ben. Ama bu hep böyle devam ederse rahatsız ediyo beni. Arkamdan bunca şey olurp biterken nasıl gidip yüzüne güleyim. Zor geliyo.Ne yapıyo ki aramıyosunuz demiş alınmış kendince
Sende aramak istemiyosan arama, zorunda değilsin
Hiç ömründe kimse sana çıt bile demedi mi, bunda takılacak ne var
Rica ederim. Eşin gibi destek yerine köstek olan birinin ailesine karşı maalesef strateji gelistirmen gerek. Bunun tek yolu senin ger koşulda sakin olman. O bana laf soktu diye cevap vereyim deme. Hele başkaları varsa asla.
Gorumce geldi bunu sana söyledi. Aaa benim kimseyle sorunum yok. Neden insanlar böyle yapar anlamam diyip hemen konuyu gırgırlı şamatalı biryere çekin üstünde durmayın ve aynı yolunuza devam edin.
Bende öyleyimYa canım normaldede aramıyorum kimseyi. Öyle bi alışkanlığım yok. Bu da aramıyorum diye görüşmek istemediğimi düşündü heralde. Ama ben senin evine geliyorum sürekli. Sen de geliyordun. Şimdi ne olduda ne değişti de böyle oldu anlamadım. Valla diyenlerle görüşmedim. Şimdi bi mecburiyet var ya kırıp dökmek istemiyorum. Eşim de ailesine çok bağlı. Eltime değil tabi ama abisi sonuçta. Aramıcam yine ben. Ama bu hep böyle devam ederse rahatsız ediyo beni. Arkamdan bunca şey olurp biterken nasıl gidip yüzüne güleyim. Zor geliyo.
evet evet cok dogru. cok samimi olmadan yuzeysel konusmak en iyisiBende öyleyim
Annem dahil kimseyi arama huyum yoktur
Ziyaretlerine giderim o zaman konuşurum, telefonda nasılsından öteye gidemiyorum çünkü
Bana da hayırsız diyen çok olur bi aramıyosun filan
Aman ben kimi arıyorum ki der geçerim
Eltin yüzüne dememiş diye alındın sanırım haklısın ama uzatılacak bişey yok
Kimseyi aramıyorsun, onu da aramaman doğal
Eşinle git gel, gelsinler ama yüzeysel tut muhabbetini hep. Nasılsın hoş geldin iyi ne olsun havalarda pek güzelleşti filan işteo da eşinin kardeşi hatrına yani..
Sonuçta hepimizin kardeşi var, eşlerimiz çok iyi anlaşmasa da bi selam sabah etsinler isteriz kardeşlerimizin eşleri ile ki görüşme durumları sıkıntı olmasınevet evet cok dogru. cok samimi olmadan yuzeysel konusmak en iyisi
Ya canım kendimi çekmemin sebebi zamanımın olmaması. Zaten işim çok ağır. Sabahtan akşama kadar bi sürü insanla uğraşıyorum. Akşam bi de eve gelip onu mu arıyım. Hafta sonu fırsat bulursam ya çağırıyorum ya da ben gidiyorum. Bu insanla görüşüyoruz zaten. Telefon dışında da görüşüyoruz. Sadece o gelmediğinden beri bi kez evine gittim. O da akşam 1 saatliğine görümcemin ısrarı üzerine. Eşimin de tabi. Eşim de anlasın diye surat yaptı buna. Kızdım ben de niye yaptın diye. Anlamıştır o dedi. Belli ki anlamamış. Hala aynı konu gündemde olduğuna göre. Bi de zaten 1 buçuk aydır şehir dışına gidip geliyorum. Zaten görüşme fırsatım olmadı. Hala aramıyo sormuyo konumundayım yani. İnat oldu artık arıcağım varsa da aramam. Ama konuşuluyo olması rahatsız edici. Peki nolcak bundan sonra. Evime gelmicek zaten arayıp sormuyoruz ikimizde. Görüşmek için sadece ben mi ona gidicem. O da mecburi bi şekilde. Bu çok sıkıcı bi durum. Ben suçlu konumundayım. Aramayan sormayan benim çünkü. Halbuki onunda beni bi kere halimi hatrımı sormaya aradığını bilmem. Üstelik o bi kere görüştüğü insanı bile sık sık arayan biri. Madem öyle sen ara sor. Aradığında niye aradın mı diyorum. Bu beni rahatsız eden konu.Siz onu arayıp sormuyorken evinize gelmemesini niye dert ediyorsunuz ayrıca niye aile fertleriyle görüşmüyorsunuz ki görüşmeyi sevmiyorum demek niye yani. Yalnız mutluysanız o zaman evine gelmemesinden niye şikayetçisin evine bile gelmeyen görüşmeyen birinin seni kıskandığını nereden çıkardın. Hiçbir ortamda kendini çeken kimseyle görüşmeyen insanlar sevilmez hem kendinizi herkesten çekip hem de insanları suçlu çıkarıyorsunuz.
Ya diyorum ya asıl olay erkekte bitiyor. Mesela bigün kv eşime bizi aramıyor sormuyor gibi konuşmuş. Oda sen de onu aramıyorsun. 2 kere sen arasan1 kere de o aramak zorunda kalır demiş.Ya canım normaldede aramıyorum kimseyi. Öyle bi alışkanlığım yok. Bu da aramıyorum diye görüşmek istemediğimi düşündü heralde. Ama ben senin evine geliyorum sürekli. Sen de geliyordun. Şimdi ne olduda ne değişti de böyle oldu anlamadım. Valla diyenlerle görüşmedim. Şimdi bi mecburiyet var ya kırıp dökmek istemiyorum. Eşim de ailesine çok bağlı. Eltime değil tabi ama abisi sonuçta. Aramıcam yine ben. Ama bu hep böyle devam ederse rahatsız ediyo beni. Arkamdan bunca şey olurp biterken nasıl gidip yüzüne güleyim. Zor geliyo.
Evet bişey demiyorum zaten o yüzden takıyorum bu kadar. Açıklamaya çalışıyorum ben ama gerek yok galiba. İnsanların düşüncesini değiştirmeye çalışmak çok saçma. Düşünmemeye çalışcam.
Ben zaten yapı olarak soğuk biriyimBir-Dost
en basta cok samimi olmamak lazim ya da guvenmemek lazim .
gerçekten insanlar zor. ben eltim komsu ya da is arkadaşı vs olsa hayatta muhattap olmazdim ama eltim iste . esimin abisinin hanimi . Hayır kaynim da ben esi ile mesafe koyunca esime sert davranio . anlamiyorum ki . .
Ya süpermiş. Çok güldümYa diyorum ya asıl olay erkekte bitiyor. Mesela bigün kv eşime bizi aramıyor sormuyor gibi konuşmuş. Oda sen de onu aramıyorsun. 2 kere sen arasan1 kere de o aramak zorunda kalır demiş.
Ha senin eşin direkt eltine bişey diyemez. Ama sen arama tabiki kimseyi. Kötü birşey demedigin takdirde kimse sana laf edemez. Politik ol. Gerekirse gelir yada gidersen ortamda rahatsız olduğunu belli etme. Yani ben aynı şeyi kv ye yaptım. Laf soktu. Eşime dönüp başka bir gırgır konu açtım güldüm. Yine yine derken. Ama hiç yüzümü asmadım. En son kv hızını alamayıpöyle saçmaladı ki eşim dahil herkes delirdiğini düşündü. En son eşimle tarıştılar.
Ama o gün oraya full konsantrasyon gittim. İse yaradımı yaradı. He amacım eşimle kavga etmesi değil. Ben bu kadına surekli neden karşılık vermek zorunda kalıyorum beni eleştirenlerin anlaması idi. Eşim en son yolda seni tebrik ediyorum. Nasıl sabrettin bugün ben bileçıldırdım dedim. Eee dedim ben her seferinde bir doz bunlara katlanıp biyerde patlıyorum hepiniz beni suçluyorsunuz. Gerçi sende haklısın susunca ve ben eğlenmeye devam edince o çıldırdı bende eğlendim dedim. Eşim yok yok sen haklısın diye devam etti yola. Sonra bir sarıldı. Hani anlarsın ya eşinin sarılmasından. Sen nelere katlanmışsın çilekeş karım dermişçesine
kızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
Aynen kıskançlıklarından bahsetmedim bile daha bi sürü şey var da asıl konumuz bu şu an. Allaha havale ediyorum artık kıskançlıklarını :)yapcak bişey yok çünkü.ben hic cocuk istemiyorum artik diyim bizim kizdan sonra cocuk yapanini gordum :) o yuzden kiskanclik konusunda daha da yorum yapamiyorum :)
ayyynı durumdayız canım kendım yazdım sandım bi ankızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
bu arada eşimde bende pek kimseyi arayıp sormayızkızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?