• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkk1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Etiketler Etiketler
    elti

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
38
32
Merhaba hanımlar, benim bir eltim var çok samimi değiliz birbirimizi arayıp sormayız ama atıyorum kayınvalidemlere yemeğe gittiğimizde karşılaşırız iyi davranırız birbirimize.. Ama ne bileyim öyle samimi dedğilizdir ama iyiyizdir..
Eşimle boşanacaktık az daha.. Yeni barıştık. Bana dün akşam dediki çaya çağıralım onları dedi.
Bende dedimki konuşmuyorsunuz bile kardeşinle dedim.. O da dediki bayramdan beri görüşmüyoruz ama sizin yüzünüzden dedi ikinizde inat ediyorsunuz arayıp davet etmiyorsunuz birbirinizi dedi.
Bende dedimki kardeşin de eşini suçluyor mudur acaba böyle dedim
Eşim de dediki yok suçlamıyordur o bence ama o kız aramaz dedi..
Bende dedim sende beni suçlama filan dedim işte.. Neyse işte konuyu geçiştirdim..
Şimdi de diyorum ki içimden acaba bu zinciri ben mi kırsam çağırsam.. Hem eşim de mutlu olur belki..
Bir yandan da gurur yapıyorum yani ne bileyim o benim akrabalarımdan kimseyi çağırmıyor sonuçta ama genelde kadınlar çağırır evlerine erkekler o işlere bakmaz kadınlar ayarlar bu durumları diyorum..
Bilmiyorum kızlar sizce ne yapsam arasam mı?

Bu arada evimizin mesafesi yürüme mesafesi olarak 10 dk lık yol.. 10 ayrdır evliyim ve birbirimize 2 3 kez gidip gelmemişizdir yani..

Kızlar bugün 2. konum.. Diğer konuyla kaynamasın diye ayrı açtım..

10 ayda 2,3 kez normal aslinda aranizda problem de yokmus. Esiniz sacmalamis biraz gorusmek istiyorsa kendi de davet edebilir. Eve daveti illa kadin yapacak diye bir kural mi var?
Bu durumda istiyorsaniz arayin davet edin, sizden bisey eksilmez, adim atmis olursunuz. Onlardan karsilik gelirse gorusursunuz.

10 ayda 2,3 kez normal aslinda aranizda problem de yokmus. Esiniz sacmalamis biraz gorusmek istiyorsa kendi de davet edebilir. Eve daveti illa kadin yapacak diye bir kural mi var?
Bu durumda istiyorsaniz arayin davet edin, sizden bisey eksilmez, adim atmis olursunuz. Onlardan karsilik gelirse gorusursunuz.
Bende işte gereksiz gurur mu yapıyorum diyorum bazen canım.. Bazen de şimdi ararsam gururumu çiğnemiş olacağım gibi geliyor..

Bunda gurur yapacak bir şey yok. Madem sorun yok aranızda, arayın davet edin. İnatlaşmanın manası yok. Sonuçta onlar kardeş. Belki de sizin de güzel bir arkadaşlığınız olacak.

Bende işte gereksiz gurur mu yapıyorum diyorum bazen canım.. Bazen de şimdi ararsam gururumu çiğnemiş olacağım gibi geliyor..
Gururla ne ilgisi var ki kavga falan mi oldu aranizda?

Neyin gururunu yapıyorsunuz yahu ne saçma yeni evlisiniz diye rahatsız etmek istemiyordur ara davet et altı üstü çay yani

Hatta ben olsam direk yemeğe cagirirdim

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR Canım hani eşime de öyle dedim ya onlar aramıyorlar gibisinden o yüzden gurur dedim.. Evet aramalıyım yani arasam ne kaybederim ki sonuçta eşim de mutlu olur hem..

Eunike Eunike yok canım kavga olması ama hiç sıcak da değiliz..

N nscckts canım yeni evlilikle ilgisi olduğunu sanmam.. eltimin kafa yapısını çözebilmiş değilim ama çağıracağım bakalım..

Siz bir defa davet edin, guzel bir sofra hazirlayin. Bu adimi attiktan sonra onlardan adim beklersiniz,baktiniz sizi kaale alan cagiran yok,siz de tekrar cagirmazsiniz. İliskiniz guzelmis yuzgoz olmadan seviyeli sekildeymis zaten. Umarim devami gelir

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR Canım hani eşime de öyle dedim ya onlar aramıyorlar gibisinden o yüzden gurur dedim.. Evet aramalıyım yani arasam ne kaybederim ki sonuçta eşim de mutlu olur hem..

Eunike Eunike yok canım kavga olması ama hiç sıcak da değiliz..

N nscckts canım yeni evlilikle ilgisi olduğunu sanmam.. eltimin kafa yapısını çözebilmiş değilim ama çağıracağım bakalım..
Aynen öyle. Sıkıfıkı olmasanız da zaten mecbur görüşeceksiniz. 3 günlük dünya, eşinizin gönlünü yapın.

Çağırın bence aranızda bir sıkıntıda yokmuş madem .
Seviyeli birşekilde arkadaşlık bile kurabilirsiniz belkide.
Ayrıca eşinizin gönlüde olur...

darkmore darkmore inşallah canım.. çağıracağım bakalım..

TurkuaZveMoR TurkuaZveMoR Öyle yapacağım canım.. bakalım artık inşallah geri çevirmezler..

aseeg aseeg evet canım en doğrusu bu olacak bakalım çağıracağım ne diyecekler..

Eşinizin sizi suçladığı yok ki birbirinizi çağırmıyorsunuz demiş tek sana laf dememiş yanii ayrıca buzları kırmak istiyor demek ki ne olur ki çağırsanız yüz yüze de eltinizle bir sorununuz yokmuş ön ayak olmak iyidir siz çağırın onlar geri icabet olarak çağırmazlarsa o zaman eşine bak biz çağırdık onlar çağırmadılar dersin.

Hani eşinize sormuşsunuz ya.. senin böyle sorun cıkardığn gibi kardeşinde eltime cıkartıyormudur diye
cıkarmıyordur bence demiş.. o zaman eşiniz de cıkarmayacak k . bkmasın
ama insanlık sizde kalsn birkere çagırın ilk adımı siz atın baktınız hala aynı kafadan mı gidiyor birdaha cagırmassnz böyle devam edersiniz mesafeli bir şekilde..
eşinizde yine dırdır ederse
k bkma ben bir adım attım 2. adım gelmedi halen aynı benden bu kadar dersiniz ağzını açamaz birdaha

dejavu_one dejavu_one aynen canım doğru..

Whastapptan yazdım Günaydın canım nasılsın tatliş gülücük emoji yaptım bakalım..

Hani eşinize sormuşsunuz ya.. senin böyle sorun cıkardığn gibi kardeşinde eltime cıkartıyormudur diye
cıkarmıyordur bence demiş.. o zaman eşiniz de cıkarmayacak k . bkmasın
ama insanlık sizde kalsn birkere çagırın ilk adımı siz atın baktınız hala aynı kafadan mı gidiyor birdaha cagırmassnz böyle devam edersiniz mesafeli bir şekilde..
eşinizde yine dırdır ederse
k bkma ben bir adım attım 2. adım gelmedi halen aynı benden bu kadar dersiniz ağzını açamaz birdaha
Aynen canım yazdım eltime çağıracağım bakalım.. bir bahane bulup gelmezse artık bilmiyorum..

Aynen canım yazdım eltime çağıracağım bakalım.. bir bahane bulup gelmezse artık bilmiyorum..
Biraz önyargı var sizde

Müsait değillerse başka gün görüşelim diyebilirler önceden verilmiş sözleri olabilir bu gayet normal . Cagirdiginiz gün sırf cagirdiniz diye emir gibi gelmek zorundalar mi ilk kez görüşme ayarlayacaksiniz birşeyler yerine oturan kadar anlayış gösterin

Kafa yapısını çözemedim demissiniz öncesinde de görüştüğümüz zaman birbirimize iyi davraniriz demiştiniz ?

Sizle o aranızda bir fark yok siz nasıl aramiyorsaniz oda aranıyor bı fark var mı

İlk adımı atmak herzaman daha iyidir siz aramış davet etmiş olun kendinizi de boş yere doldurmayın. Belki de sizin içten bu düşüncelerinizi hissetmiştir ...

O niye aramıyor o niye çağırmıyor veya gelmek istemiyor diyorsun anladığım kadarıyla. Ama şu an siz kendi açınızdan haklı bile olsanız eşinize göre suçlu olacaksınız. Böyle laf yapar durur. Ortada bir problem de yoksa siz çağırın bir iki. Karşı tarafın tavrına bakarsınız. Siz çağırırken onlar gelme veya sizi davet etme teşebbüsünde bulunmazsa zaten eşiniz de anlamış olur durumu tavrınız ona göre olur. Belki de çok iyi olur aranız eltinizle. Ama çağırmazsanız eşiniz bunun lafını yapar durur. Yaşadım benzer bir durum. Ben çağırmamakta haklıydım ama şimdiki aklım olsa sırf eşimin ağzına laf vermemek için çağırırdım.

N nscckts canım o da çalışıyor bende çalışıyorum biz daha önce de konuşurken hep whatsapptan konuştuk durumumuzu bildiğimiz için oradan yazıyoruz..
Olabilir canım belkide hissetmiştir dediğin gibi.. Müsait olduğunuz bir gün dedim yazıştık güzel bir şekilde gelecekler bu hafta canım..

Cokopremses Cokopremses çağırdım canım gayet samimi bir tavırla yaklaştı eltim de bana karşı.. İnşallah güzel bir akşam yemeği olur kuzum..

Cokopremses Cokopremses çağırdım canım gayet samimi bir tavırla yaklaştı eltim de bana karşı.. İnşallah güzel bir akşam yemeği olur kuzum..[/QUOTE] inşallah :)

Back