• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti sorunsalı :(

NedaFarah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
813
514
103
40
kızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.

Arayıp sormak istemediğiniz birinin evinize gelmemesini neden sorun yapıyorsunuz anlamadım. Eşinizde önemsemiyormuş. Gelip gitmelerini istiyorsanız aramaniz lazım.

Arayıp sormak istemediğiniz birinin evinize gelmemesini neden sorun yapıyorsunuz anlamadım. Eşinizde önemsemiyormuş. Gelip gitmelerini istiyorsanız aramaniz lazım.
Evime gelmemesi işime geliyo canım dedim ya. Ama eşim görüşmek istiyo. Mecburuz görüşmeye. Uzun zaman geçti görüşmeyeli zaten. Bence problem yoktu. Ama bugün yine görümcem aynı şeyi söyledi. Arayıp sormuyormuşuz. Görümcemle görüşüyoruz bu arada. Aramasak da gidiyoruz. Ama o böyle söyleyince anlıyorum eltimden bahsediyo. Aramızı yapmaya çalışıyo. Zaten bi tanesiyle küs konuşmuyo. Benimşe de aynı olur diye korkuyo. Gelip gitsinler ama sürekli arayıp sormam mı gerekiyo? Müsait olunca çağırıyordum. Geçen seferde çağırdım işte gelmedi. Aramamamın sebebi kimseyi aramıyorum. Öyle arayayım bi konuşayım gibi bi huyum yok yani. Zorla da olmuyo ki. Bi gün ararsın iki gün ararsın. Sonra yine aynı olurum.

Evime gelmemesi işime geliyo canım dedim ya. Ama eşim görüşmek istiyo. Mecburuz görüşmeye. Uzun zaman geçti görüşmeyeli zaten. Bence problem yoktu. Ama bugün yine görümcem aynı şeyi söyledi. Arayıp sormuyormuşuz. Görümcemle görüşüyoruz bu arada. Aramasak da gidiyoruz. Ama o böyle söyleyince anlıyorum eltimden bahsediyo. Aramızı yapmaya çalışıyo. Zaten bi tanesiyle küs konuşmuyo. Benimşe de aynı olur diye korkuyo. Gelip gitsinler ama sürekli arayıp sormam mı gerekiyo? Müsait olunca çağırıyordum. Geçen seferde çağırdım işte gelmedi. Aramamamın sebebi kimseyi aramıyorum. Öyle arayayım bi konuşayım gibi bi huyum yok yani. Zorla da olmuyo ki. Bi gün ararsın iki gün ararsın. Sonra yine aynı olurum.
Neden ki anlaşmaya calışsanız eskiler böylemiydi ya bn mesela bu devirde kaynanamla altlı üstlü yasıorum birinci derece alraba oluosunuz bnce görüşmelisiniz soğuk olunması işinize gelio valla bilmiorum ama esnden kaynaklanıodur esn böle olmasaydı sen böle davranamazdın kaldı ki bn sevilmel isyerim alrqbalrm tarafından

Neden ki anlaşmaya calışsanız eskiler böylemiydi ya bn mesela bu devirde kaynanamla altlı üstlü yasıorum birinci derece alraba oluosunuz bnce görüşmelisiniz soğuk olunması işinize gelio valla bilmiorum ama esnden kaynaklanıodur esn böle olmasaydı sen böle davranamazdın kaldı ki bn sevilmel isyerim alrqbalrm tarafından
Ya evet haklısınız eşimden kaynaklanıyo ama o da biliyo onun öyle biri olduğunu. Anlaşıyorduk zaten önceleri. Hatta düğünümde yaptığı kıskançlıkları görmezden geldim. Eşim onunla ilgili bişey anlattığında abartıyosun dedim. Yavaş yavaş içine girince anlıyosun bazı şeyleri. İlk doğum günlerimizde eşimle birlikte kutlamak istedik sürpriz yapmış çıkıp geldi sevindik. Aklıma kötü bişey gelmedi. Çocuk için baskı yaptı bişey demedim. Uzun süre olmayınca tedaviye başladık çocuk istiyorum dedi (halihazırda 2çocuğu var) bişey demedim. Benim de sorunlarım var yani. Onlarla uğraşmaktan başka bişeye vakit ayıramıyorum. Yine de sorun çıkarmadım. Ama baktı ben sorun yapmıyorum. O sorun yaptı aramıyomuşum sormuyomuşum o yüzden gelmek istemiyomuş. İstemiyosa keyfi bilir dedim. Yine bitmiyo. Sürekli aynı şeyi duyuyorum. Biraz da inat oldu aramıyorum yani. Ama gerçekten kimseyi arayıp sormam normaldede. Ayrıca annesi ameliyat oldu gittim ziyaretine. Babası ameliyat oldu yine gittim. Bişey olsun olmasın gidiyorum yani. Durup dururken sorun çıkaran o. Kendisi de beni bi kere arayıp nasılsın demedi. Annemler geldiğinde bi kere gelip nasılsınız demedi. Çağırdığımız halde gelmedi. Halimi hatrımı sormaya aramaz yani. Neden benden böyle bi beklentiye girip evime gelmemezlik yaptı ki madem öle. Ben de iyi olalım isterim tabiki eşimin abisi sonuçta. Ama normal değil ki bunlar eşim de bildiği için bişey demiyo. Mecburen görüşmemiz gerektiğini biliyo. Ama bu şekilde de uğraşmak istemiyorum. Takılıyorum böyle şeylere. Uykum kaçıyo. Rahatsız oluyorum yani. Bi tek burda anlatabiliyorum derdimi. Karşına alıp konuşsan anlıcak biri değil yani. Bi de ben çalışıyorum sürekli onunla ilgilenemem ki. Eli boş olunca böyle oluyo demekki.

Ya evet haklısınız eşimden kaynaklanıyo ama o da biliyo onun öyle biri olduğunu. Anlaşıyorduk zaten önceleri. Hatta düğünümde yaptığı kıskançlıkları görmezden geldim. Eşim onunla ilgili bişey anlattığında abartıyosun dedim. Yavaş yavaş içine girince anlıyosun bazı şeyleri. İlk doğum günlerimizde eşimle birlikte kutlamak istedik sürpriz yapmış çıkıp geldi sevindik. Aklıma kötü bişey gelmedi. Çocuk için baskı yaptı bişey demedim. Uzun süre olmayınca tedaviye başladık çocuk istiyorum dedi (halihazırda 2çocuğu var) bişey demedim. Benim de sorunlarım var yani. Onlarla uğraşmaktan başka bişeye vakit ayıramıyorum. Yine de sorun çıkarmadım. Ama baktı ben sorun yapmıyorum. O sorun yaptı aramıyomuşum sormuyomuşum o yüzden gelmek istemiyomuş. İstemiyosa keyfi bilir dedim. Yine bitmiyo. Sürekli aynı şeyi duyuyorum. Biraz da inat oldu aramıyorum yani. Ama gerçekten kimseyi arayıp sormam normaldede. Ayrıca annesi ameliyat oldu gittim ziyaretine. Babası ameliyat oldu yine gittim. Bişey olsun olmasın gidiyorum yani. Durup dururken sorun çıkaran o. Kendisi de beni bi kere arayıp nasılsın demedi. Annemler geldiğinde bi kere gelip nasılsınız demedi. Çağırdığımız halde gelmedi. Halimi hatrımı sormaya aramaz yani. Neden benden böyle bi beklentiye girip evime gelmemezlik yaptı ki madem öle. Ben de iyi olalım isterim tabiki eşimin abisi sonuçta. Ama normal değil ki bunlar eşim de bildiği için bişey demiyo. Mecburen görüşmemiz gerektiğini biliyo. Ama bu şekilde de uğraşmak istemiyorum. Takılıyorum böyle şeylere. Uykum kaçıyo. Rahatsız oluyorum yani. Bi tek burda anlatabiliyorum derdimi. Karşına alıp konuşsan anlıcak biri değil yani. Bi de ben çalışıyorum sürekli onunla ilgilenemem ki. Eli boş olunca böyle oluyo demekki.
O zamn görümcenede anlat sen calışstgn için biraz uzaksn galiba anlıorum seni mevzuyu actn sana hak verdim işk okudıgımda vermemiştim sekerim bide dolduruo herhlde millete karsı o yüzden dikkatli ol derim uzak dur bnce yüz verme en sevöedigim tipleme zbitanede bnde vr o tipten görümce

O zamn görümcenede anlat sen calışstgn için biraz uzaksn galiba anlıorum seni mevzuyu actn sana hak verdim işk okudıgımda vermemiştim sekerim bide dolduruo herhlde millete karsı o yüzden dikkatli ol derim uzak dur bnce yüz verme en sevöedigim tipleme zbitanede bnde vr o tipten görümce
Ayy teşekkür ederim anlayışın için :) bi an ben mi abartıyorum demiştim ama bunaltıyo bu konu beni. Bu saatte uyumadığına göre sen de aynı dertten mi muzdaripsin? Sanırım dolduruyo bugün görümcemin konuşmasından öyle anladım. Çünkü görümcemle daha cuma günü görüştük. Aramıyosunuz diye bugün tepki vermesine anlam veremedim. Napıcam nasıl dikkatli olcam bilmiyorum. Görümcemi arayıp sorayım dicem ama yapmam kendimi biliyorum çünkü. Bi de öyle yaparsam iyice ipleri koparmış olurum. Onun gibi alttan halletmem gerek bu olayı. Ama nasıl bilmiyorum hiç :(

Ayy teşekkür ederim anlayışın için :) bi an ben mi abartıyorum demiştim ama bunaltıyo bu konu beni. Bu saatte uyumadığına göre sen de aynı dertten mi muzdaripsin? Sanırım dolduruyo bugün görümcemin konuşmasından öyle anladım. Çünkü görümcemle daha cuma günü görüştük. Aramıyosunuz diye bugün tepki vermesine anlam veremedim. Napıcam nasıl dikkatli olcam bilmiyorum. Görümcemi arayıp sorayım dicem ama yapmam kendimi biliyorum çünkü. Bi de öyle yaparsam iyice ipleri koparmış olurum. Onun gibi alttan halletmem gerek bu olayı. Ama nasıl bilmiyorum hiç :KK43:
Aynen dedigini yapacaksın görümcenle dahada sık görüş kv kp istesende istemesnde ailenin içindesin cnm gönül almasını bil tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır derle koz sen calışmıo msn hiç uyumadn nasl işe gidecksin cnm ha bu arada eltin sana geldiginde mıtfaga su içmeye bile gitse pesnden git bu tarz koskanclr büyü bile yaparlr mutsız olmn için dikkat et bişeyi merak ediorum esinin ailesini sevmiyom bn öle anladm sevseydin arayp sorardın kanın mı kaynamıo :KK19:

Aynen dedigini yapacaksın görümcenle dahada sık görüş kv kp istesende istemesnde ailenin içindesin cnm gönül almasını bil tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır derle koz sen calışmıo msn hiç uyumadn nasl işe gidecksin cnm ha bu arada eltin sana geldiginde mıtfaga su içmeye bile gitse pesnden git bu tarz koskanclr büyü bile yaparlr mutsız olmn için dikkat et bişeyi merak ediorum esinin ailesini sevmiyom bn öle anladm sevseydin arayp sorardın kanın mı kaynamıo :KK19:
Görümcemle kv le görüşüyorum zaten. Hatta diyorum ya eltimle de görüşüyordum. Ama bi süredir işlerden fırsat bulamadım. Allah korusun büyü falan o kadarına cesaret edemez herhalde ya. Yok aslında seviyorum. Ama gerçekten kimseyi arayıp sormam öyle bi alışkanlığım yok yani. Ne bileyim ben de böyleyim. Eşim de böyle ama. Onunla bile telefonda konuşmayız uzun süre. Telefonla konuşmamtan hoşlanmıyorum. Birini görmek istersin gidersin görürsün bana göre. Uzakta akrabam olmayınca herhalde bilmiyorum bu tarz şeyler uzak bana. Yok işe gitmicem yarın canım. Çok sağol bu saatte vakit ayırdığın için. Anlatınca bi nebze rahatlıyo insan.

Eltinin hiçbişeyden haberi yok farkında mısın?
Doğum günümüzü kutladı bişey demedim(kutlamasaydı yine kıskanç olacaktı)
Çocuğum olmuyor ama o 2 çocuğu varken çocuk istiyor(senden izin almasına gerek yok ki)
Görümcem aramıyosunuz dedi kesin onu kasdediyor falan....
Sen eltini suçlu çıkarıp herkese öyle gösterebilmek için bahane arıyorsun...

kıskanç oluyor demişsin de sonra aramama mevzusu çıkarmışsın ne alaka

Niye sizi kıskansın
Herkes 9 aylık
Kimseyi aramıyosan onu da arama, bi süre sonra huyunuzu suyunuzu anlar zaten
Bence siz fazla takıyosunuz eltinizi

Kızlar haklısınız çok takıyorum. Kıskanılcak bi tarafım da yok yani evet. Ama bunları başka niye yapıyo olabilir ki? Psikolojim normal değil. Zor bir süreçten geçiyorum. Belki de bu yüzden ben büyütüyorumdur. Takmamaya çalışıcam. Nasıl olcak bilmiyorum bakalım.

Eltinin hiçbişeyden haberi yok farkında mısın?
Doğum günümüzü kutladı bişey demedim(kutlamasaydı yine kıskanç olacaktı)
Çocuğum olmuyor ama o 2 çocuğu varken çocuk istiyor(senden izin almasına gerek yok ki)
Görümcem aramıyosunuz dedi kesin onu kasdediyor falan....
Sen eltini suçlu çıkarıp herkese öyle gösterebilmek için bahane arıyorsun...
Kutlamasa niye kıskanç olsun ki. Rahat bırakmış olurdu sadece. Evet çocuk için izin almasına gerek yok da biz uğraşırken sürekli gelip çocuk yapıcaz çocuk istiyoruz demesi normal bişey mi. Yapcaksan yap. Bana niye gelip söylüyosun. Eltim bana gelmediği gün görümcem bu konuyu iletti. Arayıp sormuyormuşum o yüzden gelmiyomuş. İkincisi de böyle olunca tabiki ona yordum. Çünkü görümcemle daha cuma günü görüşmüştük. Eltimi suçlu çıkarmak için uğraşıyo olsam burda sizinle değil onlarla tartışıyo olurdum. Yine de yorumun için teşekkürler.

Kızlar haklısınız çok takıyorum. Kıskanılcak bi tarafım da yok yani evet. Ama bunları başka niye yapıyo olabilir ki? Psikolojim normal değil. Zor bir süreçten geçiyorum. Belki de bu yüzden ben büyütüyorumdur. Takmamaya çalışıcam. Nasıl olcak bilmiyorum bakalım.
Anlattiklarinizdan Bir kıskançlık sezmedim belkide eltinin hiç haberi yok bu olanlardan.

kızlar bu eltiler niye kıskanç oluyo? Bitmek bilmeyen bi savaşın içine girmiş gibi hissediyorum. Şu an evime gelmiyo. Nedeni de arayıp sormuyormuşum. Bu arada bunu da görümcemden öğreniyorum. Aynı şeyi o da savunuyo üstelik. Açıklama yapıyorum ben kimseyi arayıp sormuyorum diyorum. Böyleyim yani diyorum. (Gerçekten böyleyim eşimde böyle bu arada) zorla o zaman kendini diyo görümcem. Ya işim gücüm yok kendimi seni aramak için mi zorlucam?? Bu nasıl iş anlamadım. Eşime diyorum sen ne düşünüyosun. Tamam bu kadın mantıksız bi insan. Takmamak lazım ben öyle yapıyorum ama sen de gitmek istemiyosun aramıyosun haklı diyo. Aslında işime geliyo görüşmek istemiyorum zaten saçma kıskançlıklarından dolayı ama mecbur görüşcez. Eşimin de abisi sonuçta. Görüşmek istiyo yani. Zaten bi sürü sorunumuz var. Bunlarla uğraşmaktan uykularım kaçıyo artık. Nasıl takmıcam ben bunu bi bildiği olan var mı? Bunaldım artık. Kendi derdim bana yetiyo.

o modelden bende de var başlarda görüşüuordum sırf arada eşim var diye ama artık aynı ortama girince selam bile vermiyorum eşimide bu konuda uyardım abindir görüşmek istersin eyvallah ama bana lafını bile etme yeter sabrım taştı çünkü en son görümcemin doğumunda bir aradaydık mecburen selam bile vermedim zaten 5 dakika sonra ayrıldık ordan şuan iletişimimiz sıfır ve çoook mutluyum bu durumdan :D sen de takma boşver eşinle konuş her zaman aynı ortama girmek zorunda değilsiniz girseniz bile görüşmek zorunda değilsiniz bu benim görüşüm

Teşekkür ederim kızlar. Yaşamayan bilmiyo demekki. En güzeli görüşmemek. Bi bahane bulup kırk yılda bir gitmek. Yapılacak bişey yok.

O neden arayıp seni beni neden aramıyor sun diye sormuyor da sen neden evime niye gelmiyor sun diye soracaksın. Eşin de öyle cevap vermiş ki ne şiş yansın ne kebap. Klasik erkek ışte. Aramayacaksın tabiki bu yüzü şimdi verirsen ömrü billah düşünmezler yakandan.

Takmamaya gelince olay sende bitiyor. Medem işine geliyor bu durum. Arama. Eşin abimlere gidelim derse hay hay de. Arada abine söyle akşam yemeğe davet et de. Gelmez ise kendisi bilir. Ve asla eşine bu konularda yakınma. Fikir sorma. Malum sorunca konuşunca alacağın cevap belli.

Benim hayattan bir süre önce öğrenip uyguladığım ve beni rahatlatan. Karşıma geçip bana düşüncelerini açık şekilde anlatan insanın fikrini kafaya takar zamanımı harcarım. Ama ayseyle fatmadan öğrenirsem hiç umursamaz yoluma bakarım. Yüzüme soylenilmeyen herşeyi silerim. Sadece2 kişi bu kurala tabi değil. Biri annem biri de eşim.

Onlar senin takmadığını görünce emin ol senden çok kafaya takar. Sen uyu bundan sonra mışıl mışıl. Kimseyle sorunum yok sorunu olan da kendi kendine sorun çıkarıyor ise uğraşamam diyeceksin

Back
X