Eltimle kayınvalidem altlı üstlü oturuyor ne zaman kayınvalidemi görmeye gitsem oda orada oluyor. Genel olarak pek konuşmayan dinleyen sonrasında her şeyi eşiyle insanlarla paylaşan ağzında laf durmayan biri. Sessiz güler yüzlü tavırlarıyla gerçek yüzünü kanıtlamak epey zor. Allah bağışlasın 4 çocuğu var ben vajinismusum fakat haberleri yok sürekli çocuk muhabbeti açıyor Allah affetsin kimseyi dış görünüşüyle yargılamam ama gerçekten çok çirkin bir kadın ve sürekli benimle ilgili ufak tefek şeyleri şakayla karışık eleştiriyor benim buram böyle öf ya diyor üzülme takma gayet iyisin diyorum aa şeninde şuran böyle hahaha yapıyor. Eşimle dışarı çıktığımız günün eşimin bana hediye aldığı gün evleri kavga kıyamet. Sürekli bir kıyaslama. Kadın kıskanır istemeden kıskanıyordur belki diyordum ama haddini çok aştı. Dediği şeyleri takmadığım için yüksek tepkiler vermiyorum. Aramızda bir sorun çıkarsa abimle eşimin arası açılsın istemiyorum aramızda 10 yaş var ama ondan çok ben düşünüyorum bunu. Ayrıca çok fena biri kiminle kavga etse kendini gariban haklı gösteriyor. Konuşmuyorum mesafe koyuyorum dibinden ayrılmıyor. Cevap veriyorsun konuyu uzatıyor. Bu tarz insanlara karşı nasıl yaklaşmalıyım? Yabancı biri olsa çok güzel cevabını vermiştim ama aileden böyle bir şeyle karşılaşınca afallıyor insan. Neredeyse 2 sene oldu evleneli sürekli açık araması üstü kapalı terbiyesizlikleri çok canımı sıkmaya başladı. Bu tarz bir şey yaşayan var mı aranızda?