• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti denen canavar.

Elfida139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
60
40
38
İstanbul
Kizlar merhabalar
Uzun zamandir takipte oldugum portala bende yazma ihtiyaci duydum ve artik ciddi anlamda sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim sorunum eltimle. Benden 3 yas kucuk fakat benden once evlenen bi kiz bu. Beyin yasi gercekten cok kucuk. Ve bu ailenin akrabasi yani evliligi akraba evliligi. Dolayisiyla cok daha ii tanidiklari bir kiz. Esimin ailesi genelde aile ici evlilikler yaplmislar nerdeyse yabanci gelin tek benim gbi bu ailede. Ilk tanistigimz zamanlar gayet iyiydi. Fakat daha sonrasinda elti denen illet surekli benimle ugrasmaya beni kucumsemeye beni kucuk dusurmeye calsti ukalaliklariyla. Ben normalde olgun bi insan olarak saygi gosterdim sesimi cikarmadim terbiyesizlik hic ama hic yapmadim. Sessiz kaldm sadece mesafemi koydum hem kendime hem esime. Dugunune gittik o zamanlar sadece sevgiliydik bi kez olsun hosgeldin demedi beni grubce kaafasini cevirdi. Dugun ertesinde havaalanina esimle biz biraktik herkesle vedalasto benim yine yuzume bile bakmadi. Terbiyesiz. Daha snrasinda da bu gibi saygisizliklar cok ama coo fazla yapti. Hatta dugunden once kendi kankasiyla benim esimin arasoni yapmaya dahi calisti. Gelin araba soforu esiydi yanindaki kiz da o kizdi. Bilerek yapti bunu. Ben sinirden kudursamda sesimi yine cikarmadm puruz cikmasin diye. Daha sonrasnda biizm soz nisan vs seylerde sozde gosteris olarak benimle ilgilendi yanmda oldu tum aileye gosteris yapti. Hep sivri sorun cikarani ben olarak gosterdi. Kimseye kendimi kanitlayamadim nede olsa onu iyi taniyorlar esim dahi onu savundu bana. Kaynanam tasincagi zaman tenizlige gitmistm yardima surekli o kiz benim esim hakknda benim camlarimi sildi diye knustu. Igrendim cam silmekten artik. O kdr samimilerdi ki kizla esim eskiden artik bu olaylari yasaya yasaya esim de igrenmeye basladi ondan.
Esimle abisi arasinda problemler cikti herkes beni sucladi falan. En sonunda aile toplantisi yapildi evlebdikten snra kizi cektim kenara konustum. Yaptigimz dogru degil. Birbirimizi sevmesekde saygili olmak zorundayz brbrimizi tanimaya calisalm sevmezsek mesafeyi koyariz tamamen dedik. Bi kac git gelden sonra kiz gene degismeye vasladi. Beni tehdit etmeye baslamalar yapmadigim seyleri yaptigimi iddia etmeler basladi bende bu surrecte hamileyim cocugum etkilenmesin diye yine bisey demedim ama en sonunda esimi cekip be ölume ne dirime bu kiz ben bu evde yasadigim surece bu eve girmeyecek deyip tum baglari kopardim.
Pisman miyim hayir. Fakat isin ironik.kismi egerki esiyle brlikte bebek dogunca gelmeye kalkarsa ve esim buna izin verirse bebegimi alip.o evden cikicam. Bundan sonrasi ne olcak obu bilmiyorum.

siz niye bu kızı bu kadar ciddiye aldınız ki? yok yüzünü çevirmiş yok selam vermemiş. vermesin, şart mı? yok sayın, görmezden gelin. aynı evde yaşamıyosunuz sonuçta napıyosa yapsın.
Ya bende onu soruyorum kendime bazen ama arkamdan o kadar atip tutuyor ki bu sefer beni kucuk dusuruyor herkesin icinde kendince. En sonunda bende diyorum ki bu ev benim yasam alanim istemedigim negatif insanlari sokmayacagim. Rahatsiz oldugum seyleri esimin anlamamasi hele ki hamileyken beni delirtiyor.

Adı üzerinde el-ti el yani neden bu kadar taktınız ki?
E ne olacak kayınbiraderiniz karısıyla kapıya geldiğinde eşiniz kardeşini alıp yengesine "sen burada bekle" mi desin.
Sen de suratına bakmazsın olur biter mecbur oldukça görüşmezsin n'olacak?

Eltıler :) bazen keske bnmde eltim olsa dıyorum ama bunları okuyunca 'olmaması daha ıyı diorum ( esım evin tek erkeği ) az öncede arkadasım aradı eltısı telefonunu balkondan atmış :)) gelin görümce anlasamaz anlarımda eltıler nıye anlasmıyolar anlamıyorum

Ne kadar onemsemişsiniz eltinizi.
Bırakın ne yaparsa yapsın.
Çetele tutmuşsunuz resmen Yok o gün öpmedi, bugün sarılmadı diye.
Bence kimseyi bu kadar önemsemeyin.
Ne gerek var? Ne yapabilir ki size? Kim ki?

Elti yüzüne bakmamışmış şöyle yapmışmış böyle yapmışmış amma büyütüyorsunuz ya. Kim napiyorsa yapsın Allah aşkına. Elti mi kaldı kafaya takılacak.

Eltıler :) bazen keske bnmde eltim olsa dıyorum ama bunları okuyunca 'olmaması daha ıyı diorum ( esım evin tek erkeği ) az öncede arkadasım aradı eltısı telefonunu balkondan atmış :)) gelin görümce anlasamaz anlarımda eltıler nıye anlasmıyolar anlamıyorum
:) manyaklar gercekten iyiki eltiniz yok. Elti eltiyi cekemez derler ben his kiskanmadim onu ama cozemedim benimle derdi ne. Galiba ben hep hersey iyi olsuncuyken millet kendini dusunuyor. Ben cozmeye calistikca daha derine battim kendimi bunalttim sanirim. Gidin opun kocanizi iyiki tek cocuksun diye derim

Elti yüzüne bakmamışmış şöyle yapmışmış böyle yapmışmış amma büyütüyorsunuz ya. Kim napiyorsa yapsın Allah aşkına. Elti mi kaldı kafaya takılacak.

Cok taktim zamaninda.. smdiye kadar hep hersey iyi olsun esim ailesi hp beraber olalim mutlu gunler gecirelim diye elimden geleni yaptim ama elti denen manyak izin vermiyo. Bende galiba kendime kziiyorum niye boyle oluyo diye sorgula sorgula bu hale geldim. Smdi diyorum ne olume ne dirime umrumda bilr olmuyo. Bazen aklima gelio da tum cabalarima ragmen hala bu kadar kotu niyetli bi insansa benim.yapabilcegm bisey kalmadi. Kaynanama da syledim herseyi o da dicek hcbsey bulamadi. Artik ayni ortama bile girmiyoruz. O varsa ben yokum ben varsam o olmasin..

Ne kadar onemsemişsiniz eltinizi.
Bırakın ne yaparsa yapsın.
Çetele tutmuşsunuz resmen Yok o gün öpmedi, bugün sarılmadı diye.
Bence kimseyi bu kadar önemsemeyin.
Ne gerek var? Ne yapabilir ki size? Kim ki?
Haklisiniz valla ailemin yaninda bu davranislarda bulununca ailem o kiz kapali usturuplu giyiniyor iyi temiz kiz gozuyle baktilar. Bunlari yapiosa elif huzursuzluk cokarmistir dusubcelerine girdiler. Baba tarafim biraz tutuktur bu konuda. Tek annem gercegin farkina vardi. Sanirim kendimi savunamadigim icin yalniz kaldim o yuzden bu kadar kafaya taktim bende. :(

Benimde 2 eltim olucak ilerde ve gözüm korkuyo bunları okurken herkes neden bu kadar takıyosun demiş ama ben olsam bende takardım valla haklısınız. Zeytintanem Zeytintanem kız gel konu tam bizlik :D

:) manyaklar gercekten iyiki eltiniz yok. Elti eltiyi cekemez derler ben his kiskanmadim onu ama cozemedim benimle derdi ne. Galiba ben hep hersey iyi olsuncuyken millet kendini dusunuyor. Ben cozmeye calistikca daha derine battim kendimi bunalttim sanirim. Gidin opun kocanizi iyiki tek cocuksun diye derim

Tek çocukta ne :))) 4 tane gorumce var KV ile 5 sen hesapla ne durumda oldugumu :))) bizi tanımaynlar ayy ne şanslısın tek gelınsin kıymetlısındır diolar küllliyen yalan oyle bişi yok :)

Elfida eltin geldiğinde sakın evden çıkma..hiç olgun bir hareket değil.eltin dengeli bir insan olmayabilir ama sen dengeni koru.olaylari büyütme derim.

Benimde 2 eltim olucak ilerde ve gözüm korkuyo bunları okurken herkes neden bu kadar takıyosun demiş ama ben olsam bende takardım valla haklısınız. Zeytintanem Zeytintanem kız gel konu tam bizlik :KK70:
Sana tek tavsiyem kuzu net ol zamani geldiginde kendi fikrinde kararli ol. Ve en onemlisi mic mic olma. Her zaman belli bi mesafeyi koru. Ben yavas yavas onu yapmaya basladim anca kendimi boyle korumaya baslayabildm olumsuzluklardan

Elfida eltin geldiğinde sakın evden çıkma..hiç olgun bir hareket değil.eltin dengeli bir insan olmayabilir ama sen dengeni koru.olaylari büyütme derim.
Sanirim sinirden soyluyorum bunlari. Sonra bazen diyorum elif napiosun niye sen gidiceksin ortami ona birakcaksin. Kafamda kurmaya mi basladim ne anlamadim :) kiziyorum iste elimden bisey gelmeyince.

Tek çocukta ne :))) 4 tane gorumce var KV ile 5 sen hesapla ne durumda oldugumu :))) bizi tanımaynlar ayy ne şanslısın tek gelınsin kıymetlısındır diolar küllliyen yalan oyle bişi yok :)
Oyy beterin beteri mi var dersin yani ?

Ya ne biliyim Rabbim duzgun temiz cikarsiz insanlarla karsilastirsin yaa

Saçmalama ya yeni doğum yapmışsın eltin geldi diye evini sakın terketme çok oturmazlar kanımca mecburiyetten gelicek onlarda hiç yüzüne bakma bebeğimle ilgilenmem gerek de odana çekil çok kalırlarsa esinide yardıma cagir tek oturup ikramsiz boş boş duracak değiller kalkar giderler hasta ziyaretinin kısası makbul dersin eşine onların duyacağı bir tonda

Saçmalama ya yeni doğum yapmışsın eltin geldi diye evini sakın terketme çok oturmazlar kanımca mecburiyetten gelicek onlarda hiç yüzüne bakma bebeğimle ilgilenmem gerek de odana çekil çok kalırlarsa esinide yardıma cagir tek oturup ikramsiz boş boş duracak değiller kalkar giderler hasta ziyaretinin kısası makbul dersin eşine onların duyacağı bir tonda
Bak bu iyi fikir. Insanlar dustugu skntidda bazen en ufak seylri bile dusunup akil edemiyo. Bu guzel bi kacis olabilir. Tesekkur ederim

Bazen ne kadar olgun biri diye senden bahsetseler de kendini sikintida hissettiginde en ufak kacis deligini bile goremeyebiliyo insan..
Tuhaf bi davranis ama yasanmaz diye bisey yok

Back