Saç Rengi ve Saç Boyama Elseve mor şampuan saçımı mahvetti

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Geçer bence ama öyle olmamasi lazm şampuan çünkü by

Kızlar Merhaba,
Saçımı 10 gün önce sarı boyatmıştım. Üst kısımlarında turunculuklar kalmıştı bu sebeple Elseve mor şampuan aldım. Bir kere kullandım 4 dk beklettim uçları tamamen böyle küllü gri oldu ama biraz üstü sarı, yukarısı yine turuncu. Bu mor şampuanın etkisi ile gri olan yerler bir kaç yıkamada geçer mi yoksa tekrar boyatmak zorunda mıyım?
Canım aynı şeyi yaşamıştım 2 yıkamaya geçiyor. Normal şampuan kullanman yeterli. Bende panik olmuştum :KK66:

Tam surememissin sacina o nedenle ya birine surdur ya da kullanmayi ogrenene kadar arada boyle aksilikler yasarsin korkma bir kac gune duzeliyor. Ben uzun zamandir kullaniyorum arada benimde oluyor sampuan tam dagilmayinca ara ara renk farkliliklati oluyor

Bildirim gelmis bu konu ile ilgili ama gmhic bu sampuani kullanmadim. Deneyimim olmadigi icin bilmiyorum. Uzgunum yardim edemeyecegim.

Kızlar Merhaba,
Kullanırken iyice dağıtmayınca böyle yapıyor bütün mor şampuanlar. Tekrar yıkayın ve düzgün dağıtın bütün saça düzelir.

Ben loreal mor şampuanı kullanıyorum memnunum. Koyulasan kısımları düzeltiyor. Saçların bir kaç yıkamadan sonra normale döner.

Kızlar Merhaba,
Paniklemeyin mor şampuan in etkisi kalıcı değil fazla bekletilince yeşerme yapabilir bu en geç iki yıkamada düzeliyor beyaz sabun falan yazmış diğer arkadaşlar ama ben kesinlikle önerme çünkü sabun saç derisi ve saç tellerinin ph sına uygun değil hatır hatır yapar saçınızı ha zaten bir iki seferlik bir kullanım söz konusu beyaz sabunda da ama yine de gerek yok. Zaten ilk yıkamada en geç ikinci yıkamada akacak o etki. Ben az önce saçımı boyadım küllü kestane rengine saçım sariydi oryalin etkisini falan düşünüp turunculasma olmasın diye içine mavi boya katmistim biraz fazla kaçırmışım şuan yeşile çalan bir renk oldu ama ilk yıkamada gideceği için endişelenmiyorum çünkü turunculuk tan ziyade ilk yıkamada akan yeşerme bana daha cazip geliyor😉

Kızlar Merhaba,
beyaz sabunla küllüyü akıtın. akıtınca tüm saça cila yapın yada yaptırın. renk eşitlensin. kendin yapacaksan 7.1 yada 8.1 öneririm. daha açık bir renkle cila atarsan turuncuyu kapatmakta zorlanırsın. hatta en iyisi 7.1

Kızlar Merhaba,
2 yıkamada akıyor dert etme

Elseve, urban gibi gratisteki mor şampuanlardan ziyade Colorinn markasının mor şampuanını kullanmanızı öneririm. Trendyolda 1000lt 65tl idi. İndirime de giriyor çoğu zaman. Hem saçınız yıpranmaz hem de yer yer grilik yer yer turunculuk yaşamazsınız

Ben milk shake markasının mor şampuanını kullanıyorum. 5 dk beklettim, güzel bir sonuç aldım. Saçlarımda röfle var, uzun süredir kuaföre gitmiyorum, sarı kısımları güzel bir sarı yaptı, koyudan açığa geçişi daha hoş yaptı, sanki cila atılmış gibi oldu..

Ben kullandım gri yaptı üstüne küllü sarı boyayınca iyice gri oldu sık yıkamama rağmen bende akmadı ve saçımı boya gibi yıprattı ..

Kızlar Merhaba,
Ben kuaförüm 1 2 senedir yapmıyorum sadece haftada 1 kere kullanmanız lazım o şampuanı griligin geçmesini istiyorsanız normal bı şampuanla bı kaç kez yikamanizda fazla gri olan yerler gececektir o şampuanı kullanacağınız zaman sulandirin biraz sıcak suda tüm saçınıza eşit dağıldığı dan emin olarak yedirin 5 10 dakika arasında bekleyip iyice durulayın falza beklerse gri daha fazla beklerseniz maviye döner

Kızlar Merhaba,
Sulandırarak kullan onu çünkü o içerisindeki küllük oranı yuksek normal boyalar da öyledir sulandırarak kullanirdik

Saci açma işleminde diller kızıl Bakır rengi gibi kaldığı için saçın o rengini gidermek saçın rengini güzelleştirmek için yapilir

Ah keşke saçım kizilken bilseydim şunu. Saçımı açtırıp eski rengine döndürmek icin 2 sene önce 400 lira para odemistim :KK14:

X