• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elseve Mi Yoksa Gliss Şampuan Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gliss bence daha iyi. Elseve saçımın dalgasını söndürüp, saçlarımın aşağı sarkık görünmesine sebep oluyor. Dalgalı saçlılara önermem..

Son düzenleme:
glissi kullanmadım ama elsevin inci protenli olanı,düzleştirici etkili olanından memnun kaldım saçlrımı yumuşacık düz yapıyo.

bende bugun gliss i aldim. Elseve i kullaniyordum iyi bir sampuan ama sacimin dukulmesine bir etkisi olmadigi icin deistirmeye karar verdim ve glissi aldim. sonuclari yazarim =)

arkadaşlar ben bu zamana kadar o kadar çok şampuan ve saç kremi denemiştim ama swarzkop gliiss seririsinin şampuanı sıvı sac kremi ve maskesi kadar etkili bir set adaha görmedim .saçlarımda 1 yıkamada bile farkı gördüm dogal sarı renge boyalı saclarımı eşimin istegiyle çikolata kahve yaptım sonuç ne ... iğrenç ve 3 defa boyattım aktııı .şimdi bir ay olmamasına ragmen tekrar actıracam sonra boyatıp yüzde 90 nına saclarımın rofle attiracam.tereddütsüz swarzkop gliss serisini kullanabilirsiniz:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadasmn sacları harıkadır gecen bızde kaldı vee baktım gliss kullanıyor dedım nasıl memnun musun? dedı dene bak ıstersen ınanın tek tıkamayla bılee sonuc harıkaa hatta annem banyodan sonra sordum nasıl dıyee dolgun gorunuyor dedı ve hemen gıttım aldım glıss hatta kampanyaa var buaralar 2 tanesı 10 tl kopmalara karsı aldım =) tek sorun şurup gıbı kokuyor =) ama memnun kaldım gercekten

üç yıkamadır glissin kırıklara karşı olan serisini kullanıyorum şu an için bir şey söyleyemem ama yumuşak yapıyor birazda olsa. saçı çabuk kırılanlara haftada bir zeytinyağ ve bademyağını öneririm şampuanlardan daha etkili.

Kesinlikle Gliss:lepi:
Artık başka bi şampuan kullanacağımı sanmıyorum

Birde ben şunu düşünüyorum..
Loreal baktığımızda birçok ürün çıkarıyor ama
schwarzkopf bildiğim kadarıyla sadece saç ürünleri çıkarıyor o bakımdan arada fark olacağını düşünüyorum nedense..

Son düzenleme:
bütün şampuanları kullandım. ıpekten shauma ya, blendaxtan daline.... kullanmadığım kalmamıştır öyle diyeyim.

Dove un yeni serisi çıkmadan önceki ınce Telli Çabuk Yağlanan saçlar için bi şampuanı vardı çok iyiydi ama artık yok.

Head & Shoulders mentollü, saç derim için çok rahatlatıcı geliyor bana ama kepek problemim yok, kullanmıyorum.

Elseve de kullandım saçlarım yağlandı daha çok ağırlaştı. Limonlusunu kullanmıştım. saçlarım yıkadığımda çok kabarıyodu, sonra da kafama yapışıyordu.

Gliss'i (Sarı renkli) 2 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Kırılmıyor artık saçlarım. (sıvı saç spreyini de kullanıyorum) çok güzel kısacası.

2 sini 9 tl ye almıştım. şu anda da indirim var sanırım.

benim saçlarım açtırma ve boyama işlemi sonrasında çok yıpranmıştı ben elseve color vive şampuanını, kremini ve durulanmayan saç spreyini aldım İNANILMAZ MEMNUNUM. o süpürge gibi olan saçlarımı eski haline kavuşturdu gerçekten harika ve asla yağlandırmadı normalde benim saçım çok yağlıdır.
saçınızın kaybettiği nemi geri getiriyor ve gerçekten de rengim akmadı.

Gliss bakım maskeleri konusnda oldkça iyi geldi.Elseve ise şampuanları çok iyi.cilt tipine göre değişebilir ikisndende memnunum.hihoyyyt

Bioxcin,dove,elidor,panthene,tresan blendax yani neredeyse hepsini denedim ..

gliss yabangülünü denedim oda güzeldi.Ama suan elseve 5 yeni onarıcı bakımı kullanıyorum bakım kremi ile birlikte ilk defa sacımda bu kadar kokusu kalan sampuan kullandım saclarımı yumusacık yaptı tavsiye ederiiim..

Bu arada ipek kullanmıs biri olarak cok memnundum ama o zaman yanık ve kırık yoktu sacımda sac kreminde ise bal özlü vardı sanırım onu kullanmıstım cok memnundum .. Silikon icermeyen sampuandır diger sampuanların neredeyse hepsinde silikon vardır..

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2 yılı aşkın süredir Gliss kullanıyorum.Daha ilk kullanımda pek çoğunuzun söylediği gibi farkı gördüm ( bu konu ile ilgili tüm yorumları da tek tek bıkmadan okudum ).Saç tipimi anlatayım size bu da biraz olsun yardımcı olabilir belki...Saçlarım uzun , çabuk yağlanan saç tipim şu anda boyadan ve röfleden dolayı kuru ve çabuk kırılacak kadar hassas.Elseve dahil olmak üzere (Elseve'i 1 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ) birçok markayı denedim.Gliss'i keşfetmemle şampuan arayışım sona erdi.Fakat şunu belirtmeliyim ki Gliss 'in sıvı durulanmayan saç kremi (fısfıslı) saçlarımı yağlandırıyor ve dalgasını söndürüyor , belki bunun nedeni saç tipimin yağlı olmasındandır.O bakımdan çabuk yağlanan saç tipine sahip olanlar kremini kullanmaya kalkarsa bu sözümü gözardı etmesinler.Gliss şampuan , serisi farketmez hangisinin kokusu hoşuma giderse rastgele alıp kullanıyorum (evet bazısının kokusu şurup gibi :=) ) ben Gliss'ten son derece memnunum.En azından denemenizi tavsiye ederim.Fiyatı da çok pahalı değil denemeye değer bence...Herkese selamlar...

bende elseve kullanıyorum yeni çıkan 5in 1 ama hiç memnun değilim felaket sağlanıyo ve çok dökülüo gliss almayı düşünüyorum 2 şampuanında kararsız kaldım 1. düzleştirici etki asi, zor şekillenen ve dalgalı şaçlar için dieri hassas kuru ve donuk şaçlar için olan.. saçım çok sert ve dalgalı dalgalı olmasını seviyorum aslında ve çabuk yağlanıo sinir edio beni ve zor şekle girio sizce hangisi daha iyi olur?...

glissten menun kalmadım pembe şişede olanı almıştım..
sacı yıkarken yaglı gibi kalıyo, kuruduktan sonraysa tüleriyo saclarımı tararken zor açılıyo .. :((((

pantene de bana yaramadı yine yawww ne kullanıcam şaşırdım kaldım şampuanı mecbur bitircem artık...

kesinlikle gliss elseve bir kaç yıkamadan sonra kazık gibi yapıyor

Şimdi aldım gliss yaban gülü bakalım nasıl olucak yıkıcam şimdi =)))

Merhaba arkadaşlar,

Ben 2 yılı aşkın süredir Gliss kullanıyorum.Daha ilk kullanımda pek çoğunuzun söylediği gibi farkı gördüm ( bu konu ile ilgili tüm yorumları da tek tek bıkmadan okudum ).Saç tipimi anlatayım size bu da biraz olsun yardımcı olabilir belki...Saçlarım uzun , çabuk yağlanan saç tipim şu anda boyadan ve röfleden dolayı kuru ve çabuk kırılacak kadar hassas.Elseve dahil olmak üzere (Elseve'i 1 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ) birçok markayı denedim.Gliss'i keşfetmemle şampuan arayışım sona erdi.Fakat şunu belirtmeliyim ki Gliss 'in sıvı durulanmayan saç kremi (fısfıslı) saçlarımı yağlandırıyor ve dalgasını söndürüyor , belki bunun nedeni saç tipimin yağlı olmasındandır.O bakımdan çabuk yağlanan saç tipine sahip olanlar kremini kullanmaya kalkarsa bu sözümü gözardı etmesinler.Gliss şampuan , serisi farketmez hangisinin kokusu hoşuma giderse rastgele alıp kullanıyorum (evet bazısının kokusu şurup gibi :=) ) ben Gliss'ten son derece memnunum.En azından denemenizi tavsiye ederim.Fiyatı da çok pahalı değil denemeye değer bence...Herkese selamlar...

teşekkürlera.s.

uzun zamandır kafama göre bir şampuan bulamadım. ipekten tutun duruya hatta hacı şakire kadar birçok şampuan denedim...
bir ara elsevenin kırık saç uçları için olanı var içinde doğal çimento varmış onu denedim..
ilk zamanlar iyi geldi ama zamanla saçımı ağırlaşırdı.
elsevenin arı sütü olanının denedim.
çok güzel gibi görübüyordu ama zamanla kepek yaptı.
glissin yaban güllü şampuan ve saç kremininiı yaklaşık 2 hafta kadar kullanyorum.
hem yumuşacık yapıyo hemde güzel parlatıyo.
tavsiye ederim:)

bu arada saç tipim ince telli kurumaya meyilli.
umarım şampuan arayanlara yardımcı olurummm
sevgilerrr:))

Back