- Konu Sahibi EU1
Gliss bence daha iyi. Elseve saçımın dalgasını söndürüp, saçlarımın aşağı sarkık görünmesine sebep oluyor. Dalgalı saçlılara önermem..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2 yılı aşkın süredir Gliss kullanıyorum.Daha ilk kullanımda pek çoğunuzun söylediği gibi farkı gördüm ( bu konu ile ilgili tüm yorumları da tek tek bıkmadan okudum ).Saç tipimi anlatayım size bu da biraz olsun yardımcı olabilir belki...Saçlarım uzun , çabuk yağlanan saç tipim şu anda boyadan ve röfleden dolayı kuru ve çabuk kırılacak kadar hassas.Elseve dahil olmak üzere (Elseve'i 1 yıl boyunca düzenli olarak kullandım ) birçok markayı denedim.Gliss'i keşfetmemle şampuan arayışım sona erdi.Fakat şunu belirtmeliyim ki Gliss 'in sıvı durulanmayan saç kremi (fısfıslı) saçlarımı yağlandırıyor ve dalgasını söndürüyor , belki bunun nedeni saç tipimin yağlı olmasındandır.O bakımdan çabuk yağlanan saç tipine sahip olanlar kremini kullanmaya kalkarsa bu sözümü gözardı etmesinler.Gliss şampuan , serisi farketmez hangisinin kokusu hoşuma giderse rastgele alıp kullanıyorum (evet bazısının kokusu şurup gibi :=) ) ben Gliss'ten son derece memnunum.En azından denemenizi tavsiye ederim.Fiyatı da çok pahalı değil denemeye değer bence...Herkese selamlar...