• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elseve Mi Yoksa Gliss Şampuan Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende uzun zamandır loreal elseve kullanıyorum
şampuan krem ve maskesini...
pembe renkli inci proteinli olanını kullanıyorum şuanda krem olarak acaip memnunum
benim röfleden fönden sertleşmiş saçlarım bile hemen farkedilir derecede yumuşadı
tavsiye ederim

Loreal elseve mi yoksa schwarzkopf Gliss Şampuan mı dersiniz?? Ben karar veremedimde kızlar o bakımdan bide normalde sarışınım saçlarımda kumral çıko ama bi arkadaşıma uyupta siyah yapmıştım sonra tekrardan açtırdım kısacık kestirdim ve saman sarısı oldu:( şimdi sert ve çok yıpranmış görüyor....avondan şampuan aldım ama çok kötü yaptı saçlarımı ve hangi şampuanı kullanacağımı şaşırdım:(

Loreal elseve canım ben kullanmıştım memnun kaldım.Glisside kullandım memnun kalmadım

ARKADAŞLAR BENDE Bİ TAVSİYE ÜZERİNE schwarzkopf gliss ALDIM VE
KULLANMAYA BAŞLADIM SONUŞLARINI YAZARIM BENİM SAÇLARIM ÇOK ÇABUK YAĞLANIYOR DİPLERİ YAĞLI OLANI ALDIM BAKALIM NELER OLACAK MASKESİNİ DE ALICAM BAKALIM...........

bende glıss dıorum kızlar.ama bırde şu elidorun zeytınyağlı bakım kürü var ya sarı kutuda olanı.oda çok süper bışe.kırıklarımı yok ettı resmen.boyanın verdığı sertlığıde yok ettı.deneyın bence:1hug:

Loreal'inkinden gayet memnundum ama şimdi bioxin'i keşfettim. Artık değişmem.

Loreal'in inci proteinli şampuanını kullandım saçları yumuşacık yaptığı doğru ama saçlarımı döktü,bi daha kesinlikle kullanmam,Gliss'i tavsiye ederim o güzel bi şampuan,boyalı saçlar için olanından kullanmıştım memnun kalmıştım,ayrıca içinde Dimithicone yok duyrulura.s.

Loreal'in inci proteinli şampuanını kullandım saçları yumuşacık yaptığı doğru ama saçlarımı döktü,bi daha kesinlikle kullanmam,Gliss'i tavsiye ederim o güzel bi şampuan,boyalı saçlar için olanından kullanmıştım memnun kalmıştım,ayrıca içinde Dimithicone yok duyrulura.s.

bazı çeşitlerinde yok canım...ama malesef gliss in de içinde dimithicone var...mesela yeşil olanında normal şaçlar için...ve de bakım kreminde şu hani spreyli olan...bende olnlar vardı baktım hemen ve var olduğunu gördüm...bilginize.......şakkıdışakkıdışakkıdı

schwarzkopf Gliss Şampuan BİRDE SPREYİ VAR BEN ONLARI KULLANMISDIM UZUN BIR ZAMAN IYI YAPIYOR SACLARI CNM

loreal elseve i tercih ederim ikisini de kullandım,gliss te kötü bi şampuan değil ama nedense saçımı çok ii temizlemiyo giibi gelio banafisfisfis

gliss in yıkandıktan sonra sürlen bakım suyu çok güzelllla.s

ay parça parça oldu ama,yine schwarzkopf un schauma şampuanı var ben hindistan cevizlisini kullanndım bi ara şimdi bulamadım pantene kullanıyorum ama hayatımda en çok memnun kaldıgım şampuan schauma ıydı yumuşacık yapıyo gerçektena.s

gliss daha iyi diğerini kullandım hiç memnun kalmadım

kızlar valla marketlerdeki en iyi şampuan İPEK glis milis hikaye ben hepsini denedim saçlarım kurudu ve matlaştı şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki şampuana dünyanın parasını ödemeyin ipek alın memnun kalacaksınız ama saç kremini denemedim çünkü gerek kalmıyo

evet katılıyorum gerçekten..ipek güzel şampuan .boşuna ithal ürünlere fazla para vermeyin kızlar..yok birbirinden fazla artısı..duru da güzel,ipek de..

her ikisinide kullandım ama gliss daha ii geldi saçlarıma şimdide durulanmayan sıvı saç kremini aldım bakalım onu denicejm

kızlar valla marketlerdeki en iyi şampuan İPEK glis milis hikaye ben hepsini denedim saçlarım kurudu ve matlaştı şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki şampuana dünyanın parasını ödemeyin ipek alın memnun kalacaksınız ama saç kremini denemedim çünkü gerek kalmıyo
haklısın. 2 kuaför den de aynısını duydum. saçlarım röfle ve fildişi. . ipeğin şampuanını ve kremini sarı olan yıllardır kullanıyorum. çok memnunum. arada meraktan diğer kremleri ve şampuanları denedim bu kadar memnun kalmadım. kuaförlerin dediğine göre kimyasal madde yokmuş içinde. doğru mu bilmem ama ben çok memnunum.

her ikisini de kullandım.bence en iyisi gliss. ozellikle kırılmaya karsı olan icinde argan ve shea yagi olan serisi gercekten cok basarılı.

ben elseve hastasiyim gamyoncuiremsu
gliss kullanmadim sanirim hiç kaydirigubbakcemile
kullandıysam bile aklımda kalmadigina göre begenmemişim demektir kaydirigubbakcemile3

Back