Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Loreal elseve mi yoksa schwarzkopf Gliss Şampuan mı dersiniz?? Ben karar veremedimde kızlar o bakımdan bide normalde sarışınım saçlarımda kumral çıko ama bi arkadaşıma uyupta siyah yapmıştım sonra tekrardan açtırdım kısacık kestirdim ve saman sarısı oldu şimdi sert ve çok yıpranmış görüyor....avondan şampuan aldım ama çok kötü yaptı saçlarımı ve hangi şampuanı kullanacağımı şaşırdım
kızlar valla marketlerdeki en iyi şampuan İPEK glis milis hikaye ben hepsini denedim saçlarım kurudu ve matlaştı şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki şampuana dünyanın parasını ödemeyin ipek alın memnun kalacaksınız ama saç kremini denemedim çünkü gerek kalmıyo.
haklısın. 2 kuaför den de aynısını duydum. saçlarım röfle ve fildişi. . ipeğin şampuanını ve kremini sarı olan yıllardır kullanıyorum. çok memnunum. arada meraktan diğer kremleri ve şampuanları denedim bu kadar memnun kalmadım. kuaförlerin dediğine göre kimyasal madde yokmuş içinde. doğru mu bilmem ama ben çok memnunum.