Şampuan ve Saç Kremleri Elseve Mi Yoksa Gliss Şampuan Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben glissden memnun kalmadım zaten her şampuan herkese iyi gelecek diye bişey yok mesela benim ablamda glissden çok memnun bende nerdeyse her şampuanı kullandım ama en son elseve karar kıldım..

bende bi ara kullanmıştım elsevi
harika yapıyodu koku falan süper giderken
saçlarımı bi yağlandırdı tek bi bölge nası yağlı anlatamam
inanamıyodum yani

ben de röfleden yıpranmış; nerdeyse dile gelip isyan etme seviyesinde olan saçlarımı adam etmek için Gliss kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.
şampuan olarak Blendax tan vazgeçemiyorum.
krem olarak Gliss kahverengi saç için olanını ve kuaförümün verdiği bakım kremini kullanıyorum.
banyodan sonra da Gliss in durulanmayan bakım spreyini kullanıyorum.
şu an için memnunum gayet..gerçi saçtan saça bu ürünlerin etkisi değişiyor. en iyisi denemek galibakaydirigubbakcemile2

en sevdiğim iki şampuan bana göre en iileri.ama elseve bi adım önde.glissten de memnundum fakat memnun kalmayan arkadaşlarım oldu baya bi..elseve özellikle de röfleli saçlar için olan kırmızısı çok güzel,benim saç uçlarımda yanıklar var benim saçımı bile yumuşacık yapıyo çok başarılıkaydirigubbakcemile2

Bende Elseve kullanıyorum kokusu fln süper..Gliss kullanmadım ama denicem burda çok duydum bakalım nasıl olcak kullananların çoğu güzel dior ama..

Benim saç uçlarımda yanık duran bölgeler var ,açtırdığım için incelip yıprandı.Ben karkakarışık kullanıyorum.Elseve in bal özlü sampuanı,gliss in onarıcı etkili saç kremini ve elseve in onarıcı maskesini.Bu 3 ünden de memnun kaldım.Gliss ilk defa denedim ve saç kremini başarılı buldum.En azından dove un kreminin yanında harika derecede.Elseve in sarı onarıcı etkili maskesi de saç uçlarımı daha sağlıklı gösteriyor...

daha once elseve kullandim kuru saclar icin saclarimi saman gibi yapti gliss yaban gulu yeni kullaniyorum ama ilk yikamamda fark etti saclarim parlak ve kolay aciliyor cok cok memnunum ilk kez bir sampuandan..saclarim normalde cok kuru bana cok iyi geldi..herkeste ayni etkiyi tabiki gostermez ama ben sevdim..sadece biras ilac gibi kokuyor ama guzel kopuruyor..hanimlar hep benden once davranip konulari aciyorsunuzD

bende glisden memnun kaldım şimdi elseve kullanıyorum ama iyi gelmedi.belki daha uzun süre kullanmak gerekiyordur alışmama için ama glis ilk kullanımda çok iyiydi.

gliss süper ama kokusu berbatt kuaförüm bilee tuhaf bişe kokuyosun demişti:)

ama elseve süper kokuyoo

arkadaşım bence elseve alma ilk 1. haftasından sonra direk yağlandırıo ve köpürmüyo çok kötü yaptı bnm saçlarımı. ama saç tipleri farklı olduğundan sennkini nasıl yapar bilmiyorum.. gliss daha hiç kullanmadım bugn gidip alıcam bakalım nasıl olcak..:)

gliss ciyim..
yillardir kullaniyorum..
elseve de denedim bi zmanlar ama gliss benim saclarima hitap etti..

bana göre kesinlikle elseve, gliss'in hiç bir çeşidi istediğim sonucu vermedi..

Bana gore kesinlikle elseve..
gliss sacımı tel tel yaptı parmaklarım gecmiyo bi garip kabarık.. annem sac boyası alınca genelde yanında hediye veriolar.. sevmiyorumm ama elsev 10 kat güzeldir ondan bence... hiç düşünmem..

gerci suan kullanmıyorum am agene de elseve derim:)

sizin saçlarınız nasıl oldu çok dökülüyordu ,eski saçlarınıza kavuştunuz mu ? bende diyetten sonra saçlarımın yarısını kaybettim hep az kalacak saçlarım diye aklım çıkıyor.:uhm:

peki saç dökülmesi yaşayanlara tavsiye eder misiniz?Ben de bir çok ürün denedim hem saçlarım hem param harcandı.Cvbınızı merakla bekliyorum tşkkrlera.s.

benim bile kafam karıştı yorumlardan bende glıss yabangülüyağı olan kıermızısını denemek istiyorum ama herkes ayrı bir cevap işin çok zor canım en iyisi dene ve gör derim herkese her şampuan iyi gelmiyor:umursamaz:

gliss kullandım hiç memnun kalmadım :dilcikar:

ben gliss ten çok memnun kalmıştım..saçlarımın kopmasını durdurmuştu baya toparlamıştı..

ama 2-3 ay sonra aşırı yağlanmaya başladı, zaten çok yağlı bi saç yapım var..

eğer saçlar normalse gliss derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…