• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Elseve Mi Yoksa Gliss Şampuan Mı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Loreal elseve mi yoksa schwarzkopf Gliss Şampuan mı dersiniz?? Ben karar veremedimde kızlar o bakımdan bide normalde sarışınım saçlarımda kumral çıko ama bi arkadaşıma uyupta siyah yapmıştım sonra tekrardan açtırdım kısacık kestirdim ve saman sarısı oldu:( şimdi sert ve çok yıpranmış görüyor....avondan şampuan aldım ama çok kötü yaptı saçlarımı ve hangi şampuanı kullanacağımı şaşırdım:(

cevap yok:( Bende bu sabah Gliss Şampuan ını aldım boyalı saçlar için olanını...

bende gliss boyalı saclar için olanını kullanıyorum ve cok memnunum loreal falanda denedim ama en cok bunu sevdim:içelim:

hımmm...osaman iyi seçim yapmışım.çok teşekür ederim canım peki kreminidemi aynısı olanını aliyim:uhm:

ben de bütün şampuanları denedim nerdeyse.. saçlarım boyalı değilken blendax çok iyi geliyodu.. şimdi ise glissde karar kıldım.bi de glissin sprey saç kremi var durulanmayan onu da çok beğendim tavsiye ederim...!

hımmm...osaman iyi seçim yapmışım.çok teşekür ederim canım peki kreminidemi aynısı olanını aliyim:uhm:

canım benim aldıgım yerdeki kız dediki aslında sac kremi ve sampuan aynı olmak zorunda degilmiş mesala sampuanı kuru saclar için, kremi boyalı saclar için olanını kullanırsan daha ii olur demişti bilmiorumki ne kadar dogru ben şimdilik ikisininde boyalı saclar için olanını kullanıyorum ,sampuanım vardı zaten önceden ,bitsin kuru saclar için olanını alıcam :içelim:

canım yaa geç gördük benım saçlarım röfleli avonun boyalı saçlar için şampuanını ve bakım maskesini kullanıyorum memnunum ama elsevde bi harıka avondan önceki şampuanımdı

Gerçektende çok teşşekür ederim arkadaşlar tavsiyeniz üzerine spreyide kullanıcam ama bide dovenin terapy saç maskesini(mavi koyu renkli)olanını çok kullanan ve tavsiye eden var onuda almayı düşünüuorum ama bakalım ne olacak

hımm bide aklımdayken daha öncede saçlarımı açtırdığımdan bahsetmiştim şimdi bunlar iyi gelirse eger onbeş gün sonra felan saçlarıma platin sarısı röfle atırmayı düşünüyorum acaba olurmu:uhm:

bende gliss boyalı saclar için olanını kullanıyorum ve cok memnunum loreal falanda denedim ama en cok bunu sevdim:içelim:

bende kullandım ama kokusunu hiiiçç mi hiiiç sevmedim ilaç gibi kokuyo bana göre sanki:( Çok üzgünüm çoook:teytey::sm_cool::utangac:

ben boyanmis saclarima loreal elseve kulandim gayet memnun kaldim
gliss kur un da sprayinni ve balsamini kulandim

ikiside süper
bence

loreal ida deneyin

ben de bütün şampuanları denedim nerdeyse.. saçlarım boyalı değilken blendax çok iyi geliyodu.. şimdi ise glissde karar kıldım.bi de glissin sprey saç kremi var durulanmayan onu da çok beğendim tavsiye ederim...!

evet saç kremi bya ii bende tavsiye ederim ama sanki elsev daha güzel gbi bna göre

Evet ya bende kullanıyorum gliss sprey saç kremini mükemmel saç uçlarımda çatallaşmalar vardı onları bile düzeltti hayret ettim doğrusu

kesınlıkle elseve.dıgerı ıgrenc bısey kullandım saman gıbı yaptı sacımı.

bende otacının 10 bitki özlü sampuanını aldım oda fena deil tavsiye ederim

loreal elseve cok güzel sürekli kullanırsan sonuç süper özellikle yıpranmış saçlar için hiç dökülmüyor hemde.

gliss mükemmel.. onu kullan derim.saçlarım zor tarandığı için saç kremiyle birlikte denemeye karar werdim ama o kadar kaliteli bi şampuanki saç kremini bile kullanmama gerek kalmadı haftada birde gliss in onarıcı bakım maskesini yaparsan saçların ayna gibi parlar :dance:pembe ambalajda olan sıvı ipek teknolosisi kullanıyorum gayet memnunum

kızlar valla marketlerdeki en iyi şampuan İPEK glis milis hikaye ben hepsini denedim saçlarım kurudu ve matlaştı şimdi gönül rahatlığıyla diyorum ki şampuana dünyanın parasını ödemeyin ipek alın memnun kalacaksınız ama saç kremini denemedim çünkü gerek kalmıyo

kızlar bende pantene kullanıyordum ama bugün glis şampuan ve saç kremini aldım fakat kremi sprey değil normal krem saçlarım röfleli ve 2 aydır dehşet dökülüyor sonuçlarını yazıcam

Back