Teşekkür ediyorum kuzumm.Ellerine emeğine sağlık Yasmin'imEnfes görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Sağolasın canım benimEline sağlık kuzuumm .. İlk yazan ben olduuumm :)
Olur mu dersinYasoooobu sefer olur bak gör. Ben bayılırım elmalı keke az şekerli, şöyle ıslak ıslak
Ellerine sağlık kuzum. Sunum şahane. Başarılar diliyorumben seni tutuyorum
İçeriğinde süt ya da yoğurt olmadığından içi sulu olmuyor canım, hafif nemli hissediyorsun elmaya denk gelince.Valla görüntüler efsane. Elma sulu olmasına rağmen içi hamur olmamış. Sünger gibi duruyor
Bence el mahareti o. Birçok kadın tuturamıyor o ayarı.İçeriğinde süt ya da yoğurt olmadığından içi sulu olmuyor canım, hafif nemli hissediyorsun elmaya denk gelince.
Mantıklı. Yemediyeseniz hemen yapıştır dilimleri bi de öyle çekÇok severim elmalı tarçınlı kek.
Yanlız arkada bütün ,önde dilim kek ve çay sunumu aradı gözlerim. Çünkü ikisi de ayrı ayrı çok güzel görünüyor. Keşke birleştirmiş olsaydın Yasmin. Başarılar diliyorum canım
Eve gidince, öyle de sunum hazırlarım canım. Ne olur ne olmaz diye sakladım kekleriÇok severim elmalı tarçınlı kek.
Yanlız arkada bütün ,önde dilim kek ve çay sunumu aradı gözlerim. Çünkü ikisi de ayrı ayrı çok güzel görünüyor. Keşke birleştirmiş olsaydın Yasmin. Başarılar diliyorum canım
Oyy kuzumm keşke...Canım takvim yaprağıyla beraber çok otantik bir sunum olmus, kırmızı sofra bezini de unutmamissinkokusu bile sanki burnuma geldi keşke komşum olsaydın eline saglik
Kuaförden dönünce çekeceğim inşallahMantıklı. Yemediyeseniz hemen yapıştır dilimleri bi de öyle çek
Teşekkür ediyorum canım.Ellerine sağlık canım. Yarışmada bol şans
Konuyu ben açıyorum:)Ahh Nevoooşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?