MALZEMELER 3 su bardagi un 200 gr margarin 2,5 yemek kaşigi yoğurt 1 paket kabartma tozu 1 kahve fincani şeker 2 elma 1 tatli kasigi tarcin Yarim bardak ceviz içi Pudra sekeri YAPİLİSİ 1-Elmalari rendeleyip şekerle birlikte kavuruyoruz.rengi değişince ocagi kapatip ceviz ve tarcini ilave edip sogumaya birakiyoruz. 2- Bİr kaba unu ve kabartma tozunu yarim bardak pudra sekerini eleyip margarin ve yogurt ilave edip elimize yapismayana kadar yoguruyoruz . 3-Yoğurduğumuz hamurdan ceviz büyüklüğünde beze koparip içine elmali harici koyup sekil veriyoruz 200 derecelik firinda rengi sariya dönene kasar pisiriyoruz
Merhaba canim tarifin nefis ben uyguladim ama seklini değişik yaptim güzel oldu bi sorum olucakti elmali kurabiye derin dondurucuya atilirmi haftaya misafirim var ve 3aylik bebeğim var surekli yapamiyorum
Merhaba canim tarifin nefis ben uyguladim ama seklini değişik yaptim güzel oldu bi sorum olucakti elmali kurabiye derin dondurucuya atilirmi haftdüşünüyorum misafirim var ve 3aylik bebeğim var surekli yapamiyorum