- 22 Temmuz 2017
- 45.564
- 134.845
- 598
Teşekkür ediyorum AslımEllerine sağlık canım kusursuz anlatmaya gerek Yok görüyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum AslımEllerine sağlık canım kusursuz anlatmaya gerek Yok görüyorsunuz![]()
Aşık oldum bu tabağa duzduzumOoooooo tabağına gurbannn bu neeeeee eline emeğine sağlık canımmmmmm valla nefis olmuş![]()
Teşekkür ediyorum canım, keşke ikram etme gibi bir durumumuz olsaydıoglum olsa bir oturusta yerdi enfes bir lezzet canim basarilar ben hala dusunme asamasindayim![]()
Olunmayacak gibi değil çok şahaneeeAşık oldum bu tabağa duzduzum
Teşekkür ediyorum canım benim![]()
Teşekkür ediyorum canımEllerine sağlık :) kocamın en sevdiği kurabiye :) çok sık yaparım bende ama böyle afili şekil veremiyorum tabiki![]()
Bende birkaç şekilli yapıyorum, Nevoş tek şekil isteyince bu şekli seçtim.şimdi olsada yesem dedim harika görünüyor ben bunun çanak şeklinde olanını yapıyordum bi ara gerçekten güzel oluyor ellerine sağlık başarılar dilerim
Teşekkür ediyorum canım, sana da başarılarBenm en sevdiğim elmali kurabiyedir ellerine saglik cnm basarilar dilerim![]()
Teşekkür ediyorum canımayyy tamda canım elmalı kurabiye çekiyordu oyum şimdiden sana güzel kız![]()
Teşekkür ediyorumEllerinize saglik cok guzel gorunuyor favorilerime ekliyorum... kesik atmasakda normal elmali pasta gibi kapatsak olur mu ?