elma yaktı ciğerimizi anneler dikkat edin

başınız sağolsun canım nasıl olmuş ya çok üzüldüm çocuk yalnızmıymış yerken allah allah kahroldum vallahi ya tekrar başınız sağolsun canım.

süpre birseymis kiz bu valla ilk defa gördüm burda bulanur muki

cnm başınız sağolsun allah sabırlar versin
çok acı oğlm 4 yaşında kuruyemişi ayıklayıp veriyodum ama yalnız bırakmamak gerekli yinede bize bunları tekraradan hatırlattığın için ayrıca teşekkür ederim.

Başınız sağolsun o kadar üzüldüm ki .. oğlum 14 aylık 10 dişi var. bazı arkadaşlarım sürekli eline ver ısırmayı öğrensin kendisi yemeyi öğrensin diye söylenip duruyorlar bana ama ben asla cesaret edemedim. Bu yazdıklarınızı okuduktan sonra daha da dikkatli olucam. Allah Sabır versin

çok üzüldüm yaaa başınız sağ olsun benim oğlumda 25 kuruştan büyük atari pilleri varya yassı para şeklinde ondan yutmuştu yemek borusuna tıkanmıştı öyle kötü hissetmiştimki kendimi fakültede çıkardılar uyuttup endoskopiyle ağızdan çıkardılar allah kiseye yaşatmasın :Saruboceq:çok kötü bir durum şimdi ağzına bişey alcak diye ödüm kopuyo

başınız sağolsun canım
ben de hep veririm eline elma-havuç-salatalık falan
Allah korusun yaaa
çok korktum şimdi

başınız sagolsun..
uyarınız ıcın teşekkur ederım..
bızlere verılen sabırları yerıne getırmemızı nasıp etsın hayırlısıyla..

çok üzüldüm...başınız sağolsun..rabbim sabır versin anne ve babasına...

daha dünmü ne gazetede okudum, mustafa sandalın yanında çalışan birinin 4yaşında oğlunun boğazına 2tane kiraz çekirdeği kaçmış kurtaramamışlar, ben de koca çocuk 4yaşında demiştim demek 5yaş kuralı varmış.

maalesef ben daha acı tecrübelere bizzat şahit oldum. makarna yerken boğazına duran ve 15 dk oksijensiz kalan bir hasta ve sonuç bitkisel hayat.
6 ay önce de fıstık yerken 1,5 yaşında kız çocuğu yine oksijensiz yine bitkisel hayat
yine 1,5 yaşında erkek çocuğu babaanne fasulye ayıklarken çocuk bir tanesini alıyor ve boğazına kaçırıyor tabi fasulye nemli ortamda şiştiği için soluk alamıyor.1-1,5 ay solunum cihazına bağlı kaldı ve ex oldu (öldü)

Son düzenleme:
çok zor bir durum acısı tarif edilemez herhalde başınız sağolsun allah bidaha böyle bir acı yaşatmasın ne sizlere neden bizlere:çok üzgünüm:
ayrıca böyle bir kou açıp annelerin dikkatini çektiğiniz için hassasiyetinizden ötürü tşk ederim tekrar başınız sağolsun:teselli:

Başınız sağolsun çok ama çok üzüldüm..Umarım bu konuyu tüm anne ve anne adayları görür...Tekrar başınız sağolsun..Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

başınız sagolsun..çok acı allah sabır versin..
bende çok korkarım böyle şeylerden rabbim yaşatmasın..

Arkadaşlar. Artık meyve sebze fileleri ve daha küçük bebekler için meyve sebze emzikleri var. filenin içine meyveyi koyup kapatıyosunuz. Bir de tutma yeri var. Bebeğin eline veriyorsunuz. Bebeğiniz meyveleri güvenle yiyiyor. Kesinlikle meyvenin hiç bir parçası ağzına gitmiyor. bebek dişleriyle veya damağıyla meyveleri ezerek sularını yiyebiliyorlar sadece. Böylece bebek hem yemek yeme konusundaki merakını gideriyor hem onunla keyifli zamanlar geçiriyor hem de kendi birşeyler yapabildiği için özgüveni gelişiyor. Ben de bebeğime sipariş ettim gelicek. Çünkü bebekler ne kadar püre verseniz de kendileri yemeğe pek meraklılar. O yüzden bu ürünleri güvenle kullanabilirsiniz.

basınız sağolsun canım...allah sabır verin...annelik çok zor ya herseyden korkar oldu...

Başınız sağolsun yeğeniniz için.Allah cümlemize böyle acılar yaşatmaz inşallah.Ben de 6 yaşındayken Zeki Müren göbeği denen bonbon şekerleri var ya onu emerken boğazıma kaçırmışım ve annem boğazıma parmak atarak kurtarmış beni.Annelik zor şey gerçekten.Şeker türü şeylerde de dikkatli olunması gerektiğini savunanlardanım.

başınız sağolsun arkadaşım allah rahmet eylesin
kalanlara mevlamdan sabır dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…