nefin canım başınız sağolsun, allah size sabır versin.
kızlar bebişlere bu tür şeyler yedirmek çok faydalıdır çiğnemeyi öğrenmesi açısından. işte tam da bu tür kazaları önlemek için üretilmiş MEYVE SEBZE FİLELERİ var. birçok marka üretiyor. meyve sebze emziği olarak da geçiyor.
resmini ekledim kızlar.
arkadaşlar uyarmak istedim.bebeklerde 5 yaş kuralı denilen birşey varmış çoğu dr bile bilmiyor bunu.çocuk 5 yaşına kadar dişleri olsa da kendi başına yiyebilsede sakın eline elma ve kuruyemiş vermeyin.tam 3 ayönce 1,5 yaşında yiğenimi kaybettim neden ise elmanın boğazına kaçması.o güne kadar bende hep verirdim eline kızımın ama dedim ya ciğerimiz yandı bir kere dikkat edin nolur çok bebek cocuk gitmiş bu nedenle
paylaşmak ve uyarmak istedim.
Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.özellikle elmaya çok dikkat edin kızlar
off Allah sabır versin cnm..
çok kötü ya...
Yaradan her ölüme bir sebep vermiş...
böyleside gerçekten çok kötü...
Allah sabır versin
arkadaşlar uyarmak istedim.bebeklerde 5 yaş kuralı denilen birşey varmış çoğu dr bile bilmiyor bunu.çocuk 5 yaşına kadar dişleri olsa da kendi başına yiyebilsede sakın eline elma ve kuruyemiş vermeyin.tam 3 ayönce 1,5 yaşında yiğenimi kaybettim neden ise elmanın boğazına kaçması.o güne kadar bende hep verirdim eline kızımın ama dedim ya ciğerimiz yandı bir kere dikkat edin nolur çok bebek cocuk gitmiş bu nedenle
paylaşmak ve uyarmak istedim.
Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.özellikle elmaya çok dikkat edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?