elma yaktı ciğerimizi anneler dikkat edin

başınız sağolsun canım.
bence bir anne mutlaka ilkyardım eğitimi almalı
ilkyardım eğitimlerinde boağza birşey kaçma durumunda yapılacak yöntemler gösteriliyor, kalp masajına kadar
yani bilinçli anneler olalım eğitimlerimizi alalım arkadaşlar, allah korusun hepimizin başına gelebilir.

Ayy cok uzuldum basınız sagolsun Allahım korusun yarabbım tum yavrularımızı..
Allah sabır versın..

betülcüm başınız sağolsun cnm..
rabbim korusun evlatlarımızı..
benim kaynana da veriyo valla..
dişleri varmış yermiş..
deryanın dediği gibi allaha eamnet kuzum

başınız sağolsun..
bende çok pimpirikliyimdir bu konuda
ama çocuklar laf anlamıyor hele kuruyemiş gördülermi bayılıyorlar hepsi
elmaların kabuklarını soyup veriyorum kabuğu boğazlarına takılır diye
kuruyemişleride soyup küçültüm öğle vermeye çalışıyorum..

allahım zaten en büyük korkum ya o..su bile veremicem bu gidişle bebeme...dahada çok korkuyorum böyle şeyler duyunca...allahım saklayıp esirgesin.sizinde başınız saolsun...

betülcüm başınız sağolsun
çok üzüldümm, inanamıyorumm
ben veriyorum eline ama zeynep yemiyo hiç, iyiki de yemiyomuşş
ama zeynep te kuruyemişi çok seviyo, demek ki almamak lazım, yada görmemesi

Öncelikle başınız sağolsun canım.Gerçekten çok üzüldüm
2 çocuğumu büyütürken bu tip konular yüzünden çevremden çok tepki almışımdır.
Fazla pimpirikli olduğumu,bu kadar evhamın iyi olmadığını söylemiştir çok kişi bana.
Benimse anlatamadığım bunun evham değil,önlem olduğu
Tedbir senden,takdir Allahtan
Böyle bir uyarıda bulunarak çok doğru bişey yapmışsın arkadaşım
Acınız büyük ama belki tedbirsizlik yapan anneler varsa onların kulağına su kaçırmış oldun.Tekrar tekrar başınız sağolsun diyorum.Allah başka acılar yaşatmasın inşallah.

canım ya başınız sağoldun.
bende nazın eline veriyorum yiyor
bundan sonra çok dikkat edicem
bizleri bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım

basınız sagolsun en cok korktugum seydır
bır yasına gelmeden verıyolar hatta cıps meyve fındık fıstık teyzeme kuzenlerıme cok kızıyorum ama
amann nolcak sankı dıyolar
arada bı bogazlarına kacıyo yedıklerı baslıyolar telaş olmaya ozaman ödum kopuyo bısey olcak dıye

canım içim parçalandı okuken allah annesine peygamber sabrı versin,çok zor , başınız sağolsun.
bende oğluma küçükken vermiyordum meyve falan eline,kuru yemiş faland bulundurmuyordum zaten evde,bana kızıyorlardı ,hala bile başıma kakılır bazen,oğlum iştahsız biraz,sen yaptın bunu böyle çocuğu yemeye alıştırmadın diyorlar,iyiki de öyle yapmışım,2.bebeğimi istiyorum şimdi,onada vermicem pure yapmadan.başıma gelse böyle bişey ne yapacağımıda şaşırırım ben elim ayağım birbirine dolanır panikten.en iyisi önlem almak.

kesinlikle önlem almak gerek.ama şunu belirteyim annesi ilkyardım tekniklerinin hepsini biliyordu ve yapmış elma direkt yapışıp kalmış bu yüzden elmanın üzerine düştüm bu kadar.bizde bu başımıza gelince araştırdık.tabiki Allah ın takdiri ancak önlem almak lazım elden geldiğince
sağolun kızlar

Allahpeygamber sabrı versin..Allahımçocuklarımızıbize bağışlasın...kaynanamda veriyor bazen yaa bende uyarayım bariiisağolcanım yaa uyardın bizi

Başınız sağolsun çok üzücü bir durum ama nasıl başa cıkıcaz bunlarla benimki 2 haziranda bir yaşına girecek kendi yemek istiyor kıyametleri koparıyor nasıl önüne geçicem ya

başınız sağolsun canımm allah sabır versin evet önemli bir konu bu bencede ikazın için sağol

başınız sagolsun ... cok cok cok acı bır durum yurek yanar yanar kımse sönduremez allahım sabırlar ıhsan eylesın kardesım ...

evet bazen bakıyorum da gunumuzdekı genc anne babalardan bıle bılıncsızce hareketler gorebılıyorum bebeklerıne karşı.. ve cok uzuluyorum yardım edememek ayrı bı uzuntu verıyor bana .. banze uyarsam dıyorum sonra terslenecegım azar ısıtecegım dıyorum susuyorum bazende soyluyorum .. hatalarını....

allah bu acıyı kımseye vermesın ..
bnmde oglumun başından gectı boyle bır olay.. o sanıyelerı asla asla unutamıyorum.. paramparca olmuştum .. oglum karsımdaydı bana bakıyordu sesı cıkamıyordu ve mosmordu dedesı ve babası kurtardılar neysekı .. ama bız bı sanıye bıle gozumuzden ayırmıyoruz.nası oşldu hala anlamadım hepımızın yanındayken...

bı sanıyenın bıle cok onemı var kızlar bebeklerınız yalnız bırakmayın ben bazen tuvalete bıle oglumu goturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…