• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elma yaktı ciğerimizi anneler dikkat edin

basınız sagolsun canım ya inan nasıl üzüldüm off tatlımya kücücğk beden topraktamı şimdisenağlama
allah rahmet etsin off canım benim yaa
dikkat edilmesi gerek böyle seylerin cocuk kuralları doktorlar bilmiyo diye bişey yok tabide nebilim cocuklara cok dikkat etmek lazım kendilerini pokeman sanıp pencereden atlayanda var onları koruyalım herzaman allah korusun bebekleri cocukları senağlama

sağolun kızlar
bende elmanın böyle birşeye yol açağını ölsem aklıma getiremezdim.anne hatası olarak görmüyorum hiç de duymamıştık böyle birşey ama duyduktan sonra en azından dikkat etmek gerek.
annesine Allah sabır versin dua edin kızlar bizim için meleğimiz annesi babası için.çok açık şunu söyleyeyim bende bir anneyim birçok anne var etrafımda.hayatımda gördüğüm en fedakar anneydi,bilinçliydi ilkyardım tekniklerini bilirdi çocuğunu hiç yalnız bırakmayan herşeyden elini çekip hayatını çocuğuna adamıştı.yani bunları açıklamamım sebebi asla bu durumu anne hatası olarak görmedim bilemezdi sonuçta hiç duymadık düşünmedik böyle birşey olabileceğini.ama ben size duyurmak istedim istedimki bilin bir elma nelere yol açabiliyor Allah sabır versin annesine başka diyecek birşey yok hepimizn evlatlarını korusun kimseye yaşatmasın böyle acılar.Rabbim sağlıklı uzun ömürlü yaşayacak evlatlar versin onlara da dualarını eksik etmeyin lütfen

Son düzenleme:
ne diyebilirim ki,çok acı.allah sabır versin.meleklerimizi sen koru yarabbim....

canım o kadar anlık oluyor ki herşey bugün de benim cadı benim yüreğimi ağzıma getirdi şu metal mandal gibi tokalardan vardı kafasında kaşla göz arasında toka kayboldu ağzında bir şey olduğunu farkettim bir baktım tokanın çiçeğiymiş tokayı aradım bulamayınca çıldıracaktım neyse ki son anda tokayı yeleğinin kapşonuna düşmüş bir şekilde buldum ama bana korkudan olanlar oldu

Bende 1 yasindaki yegenimin eline erik vermistim,cocuk olecekti,cok korktummmmm..
Buda bana iyi birr ders olmustu allahtan...
Basiniz sag olsun,mekani cennet olsun meleginizin!!!

basınız sagolsun, Allah rahmet eylesın
bunu benım doktorumda soyledı havuc ve kuruyemıs ıcın uyardı

offf mahvoldum okuyunca.çok zor bir durum Allah sabırlar versin.
benim oğlumda yeşil mercimek yerken tıkandı o an neler yaşadığımı anlatamam size.dünya durdu.çok dikkatli olmak lazım.arkadaşın yazdığı gibi ilk yardım eğitimi almak lazım aslında bunu gözardı etmeyelim arkadaşlar imkan yaratmak lazım.çocuklarımız herşeyimiz.Allah korusun kollasın yavrularımızı.
Sizlerede sabırlar versin Rabbim çok üzüldüm.

Tüylerim diken diken oldu:(
Benim kızım da bir buçuk yaşında kuruyemiş ve elma tarzı kabuklu meyveleri eline vermemeye çalışıyorum verirsem de mutlaka kabuğunu soyuyorum..
Evet bizim hocalarımız da derdi patlamış mısır ,kabuklu gıdalar ve kuruyemiş tarzı ürünleri belli bir yaşa kadar çocuklara vermeyin diye..

hayır sadece yemiyorlar ki burunlarına sokuyorlar bir de
geçen gün leblebi sokmuş burnuna ,işte heran herşeyi yapabilirler bu dönemde
çok çok dikkat etmeli

Yeğeninize Allah rahmet eylesin cennettedir o yavrum şimdi
canım benim ..
:(
Allah geride kalanları bağışlasın..

basiniz saolsun canim benim
tüylerim diken diken oldu
icim cizladi resmen
uyardigin icinde tskler
gerci ben daima gözümün önünde yemesinden yanayim elinde herhangi bi yicekle dolasmasini istemiyorum

basiniz sag olsunn rabbim kimseye yasatmasin
benim oglumda 9 aylikti ablam eline vermisti elmayi emsin diye bebeklerin cenesi cok kuvvetli oluyor parcayi koparmis cocuk kendinden gecti sonra kustu öyle kurtuldu cok kötü olmustum öldü diye ablamin eline verdin:(
gercekten dikkat edilecek bir konu

nefin canım başınız sağolsun, allah size sabır versin.
kızlar bebişlere bu tür şeyler yedirmek çok faydalıdır çiğnemeyi öğrenmesi açısından. işte tam da bu tür kazaları önlemek için üretilmiş MEYVE SEBZE FıLELERı var. birçok marka üretiyor. meyve sebze emziği olarak da geçiyor.
resmini ekledim kızlar.

Son düzenleme:
Allah anasına sabır versin.
Tedbirli olmakta fayda var nereden ne olaağı belliolmuoy.
bir çocuk kolay doğmuyor korumk lazım doktorlarında uyarması lazım bilmeyenleri.

canım başınız sağolsun ben bunu bizzat kendim yaşadım.5-6 yaşındaydım.iri şekerler varya bayram şekeri ondan yedim hatırlıyorum,boğazıma bir takıldı kaç saat nefes alamadım.annem uğraştı çıkmadı ama benim canım gitti.sonra annem uğraşınca biraz daha çıktı ama az daha dursaydı kesin ölcektim.işte o günden beri hala boğazımda su bile kalır.kendi tükrüğümden bile tıkanırım o yüzden mi bilmiyorum bu benim de en büyük korkularımdan.meleğim doğunca ben de püre halinde vericem olmadı çok ufak parçalar halinde eline vericem,büyüyünce tabi.allah yardımcınız olsun canım.

Back