- 23 Eylül 2013
- 67
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi muhtelif89
boy 167 kilo 57 bakinca normal ama kalcalarim bacaklarim cöp gibi butun kilo kollarima göbek bel bölgesine toplanmis omuzlarm da genis.. kisacasi ne giysem erkek gibi duruyo :/ bacak egzersizi yapapsam dahada inceler mi diye korkuyorum( varmidir bunun bi caresi arkadaslar kendimi hic begenmiyorum
Caresini bilmiyorum ama benim de gobek bel incecik,, kol bacak ayi gibiboy 167 kilo 57 bakinca normal ama kalcalarim bacaklarim cöp gibi butun kilo kollarima göbek bel bölgesine toplanmis omuzlarm da genis.. kisacasi ne giysem erkek gibi duruyo :/ bacak egzersizi yapapsam dahada inceler mi diye korkuyorum( varmidir bunun bi caresi arkadaslar kendimi hic begenmiyorum
Slm bende kardeş armut :))) nefret ediyorum şu koca Popomdan ya resmen arka balkon gibi duruyo elbise gitmek imkansız tüm ilgiyi topluyo ve ben artık bıktım kamuflaj yapmaktan! Squat egzersizleri var etkili diyolar ona başladın dün aynı zamanda Kızartma hamur işi genelde kalçada ve göbekte birikiyor dikkat etmek LazımSelammm ben de armut
Birazdan alisverise cikicam ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye....şu kocaman iğrenç kalcalarimi nasıl kapatirim diye...170 cm boy 65 kiloyum ve bütün fazlalık orda
Ramazan dan önce spora gidiyordum epey toparlama oldu ama orucluyken olmuyo...Slm bende kardeş armut :))) nefret ediyorum şu koca Popomdan ya resmen arka balkon gibi duruyo elbise gitmek imkansız tüm ilgiyi topluyo ve ben artık bıktım kamuflaj yapmaktan! Squat egzersizleri var etkili diyolar ona başladın dün aynı zamanda Kızartma hamur işi genelde kalçada ve göbekte birikiyor dikkat etmek Lazım
Bende hamur işi yapma ve yemede üzerime kimseyi tanımam :)Ramazan dan önce spora gidiyordum epey toparlama oldu ama orucluyken olmuyo...
Bayramdan sonra inşallah artık...
en sevdiğim şeyler de kızartma Hamur işi tatlı
Sen yap bana da yollaBende hamur işi yapma ve yemede üzerime kimseyi tanımam :)
İstediğin hamur işi olsun Canım :)Sen yap bana da
Amaann yemeğin salcalisi kadının kalcalisi
yakışıyodur onlar bize