elma tipi kadinlar

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
34
boy 167 kilo 57 bakinca normal ama kalcalarim bacaklarim cöp gibi butun kilo kollarima göbek bel bölgesine toplanmis omuzlarm da genis.. kisacasi ne giysem erkek gibi duruyo :/ bacak egzersizi yapapsam dahada inceler mi diye korkuyorum :KK43:( varmidir bunun bi caresi arkadaslar kendimi hic begenmiyorum

Son düzenleme:
boy 167 kilo 57 bakinca normal ama kalcalarim bacaklarim cöp gibi butun kilo kollarima göbek bel bölgesine toplanmis omuzlarm da genis.. kisacasi ne giysem erkek gibi duruyo :/ bacak egzersizi yapapsam dahada inceler mi diye korkuyorum :KK43:( varmidir bunun bi caresi arkadaslar kendimi hic begenmiyorum

Kendinle baris :)))) en iyi care

herkes her şeyi giymek zorunda diye bir şey yok, bende boyumun uzunluğundan dolayı her beğendiğim gömleği veya eteği giyemiyorum..kısa geliyor kollar..
eteklerim ayak bileklerimde kalıyor, kazaklarımın kolları nerdeyse dirseğime çıkıyor...topuklu ayakkabu hiç giymedim..zaten uzun iyice kavak gibi görünmeyim diye :KK14: zaten giymeyi de beceremem sanırım,,,bünye alışık değil...hayatta herkes her istediğini alıyor giyior, gönlünce takılıyor gibi sanmayın....birçok insan, bilhassa birçok kadın, kusurlu yerlerini kamufle etmek derdinde...
sizde tayt giymeyiverin...kendinizi bu kadar buhrana sokmayın yahu, şükredin sağlığınız yerinde..tayt da eksik kalıversin...

Canım bak bende 1.75 im 58 kiloyum birçok insana göre idealdir belki yani bana göre de iyi tabi Allaha Şükür de bak bende istediklerimi giyemiyorum. O kadar güzel tisortler begeniyorum ki ama giyince kısa geliyor neden gövdem uzun o yüzden ona göre giyiyorum. Düğünümde bile topuklu giyemedim çünkü o zamana kadar hiç giyemedigim için iyice deve gibi olmiyim diye o gün hiç rahat olamadim hemen cikarttim. Güzel ustler görüyorum alamıyorum çünkü çoğu uzun kol bana oluyo fakir kol tarzı diyolar ya yarım gibi yani. O yüzden tabiki sana uyucak sporları yap ama çokta kafaya takma

bence de kendinle barış kendini her halinle sev ve kabul et. sağlık sorununa yol açmayacak hiç bir şeyi dert etme kendine

Caresini bilmiyorum ama benim de gobek bel incecik,, kol bacak ayi gibi :KK43: kilolu gorunuyorum sirf bu yuzden cok kotu bisey

Selammm ben de armut :KK73:

Birazdan alisverise cikicam ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye....şu kocaman iğrenç kalcalarimi nasıl kapatirim diye...170 cm boy 65 kiloyum ve bütün fazlalık orda:KK61:

Herkes her istediğini giyemiyor ki.. :KK43: benim de kollarim kalin askili seylerigiyereken hep 2 kere düşünüyorum:)

Selammm ben de armut :KK73:

Birazdan alisverise cikicam ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye....şu kocaman iğrenç kalcalarimi nasıl kapatirim diye...170 cm boy 65 kiloyum ve bütün fazlalık orda:KK61:
Slm bende kardeş armut :))) nefret ediyorum şu koca Popomdan ya resmen arka balkon gibi duruyo elbise gitmek imkansız tüm ilgiyi topluyo ve ben artık bıktım kamuflaj yapmaktan! Squat egzersizleri var etkili diyolar ona başladın dün aynı zamanda Kızartma hamur işi genelde kalçada ve göbekte birikiyor dikkat etmek Lazım

Slm bende kardeş armut :))) nefret ediyorum şu koca Popomdan ya resmen arka balkon gibi duruyo elbise gitmek imkansız tüm ilgiyi topluyo ve ben artık bıktım kamuflaj yapmaktan! Squat egzersizleri var etkili diyolar ona başladın dün aynı zamanda Kızartma hamur işi genelde kalçada ve göbekte birikiyor dikkat etmek Lazım
Ramazan dan önce spora gidiyordum epey toparlama oldu ama orucluyken olmuyo...
Bayramdan sonra inşallah artık...
en sevdiğim şeyler de kızartma Hamur işi tatlı :KK48:

Sen yap bana da

Amaann yemeğin salcalisi kadının kalcalisi
yakışıyodur onlar bize :KK70:

İstediğin hamur işi olsun Canım :)
Hep öyle ye diye kalçayı semere çevirdik ya yeter bence bu kadar kendimizi kandırdığımız :) Herşeyin ölçülsü güzeldir

X