Kızlar bende kullanmak istiyorum ama koktuğum bişey var saçı kurutuyor mu
Glceee,ben 3kez kullandım,haftada bir olmak üzere,çünkü bit yapabilir gibi bişey okumuştumsaç dibine değdirmemek ve çok sirke koymamak gerekiyor,ben bir tas suya bir kapak elma sirkesi koydum,on numara oluyo tarak kayıyo saçında resmen,çok az ve hafif bir koku bırakıyor,havlu ile nemini alıp bir damla lavanta yağı ile uçlarına masaj yapıyorum,kurutunca koku falan kalmıyo,amma ve lakin ben de hafif kuruluk yaptı,çok değil ama yapmadı diyemem yani,ayrıca bu tür kür ve tedaviler herkeste farklı etki bırakır,benim saçlarım önceden de kuru yapılıydı,uçları kupkuru,yani herkes için farklı sonuç verir bence
Tam tersi bitlerden kurtulmak ve korunmak için sirkeli su kullanılır... Bende kullanıyorum sirkeyi zaman zaman...
olabilir doğrudur küçükken yaparlardı dimi,bit pire olunca sirke gaz yağı
Arkadaşlar ben saçımda en olmadık şeyleri denedim şu 2 sene içinde... 2 ayda bir kahverengiden platine dönüşler, renk denemeleri, maşa düzleştirici derken saçımın anası ağladı... 24 yaşındayım ilk defa saçlarım omuzlarımı geçti, o yıpranıklığa ramen kestirmekte istemiyorum.. ne yapsam ne yapsam da bu yanıklar düzelse saçıma parlaklık gelse diye hayıflandığım sıralarda annem başladı sirkeyi anlatmaya. yok dedim kokar falan sirke sirke istemem... sen dedi bi dene !!! kesintisiz 3-4 ay boyunca her yıkamada yaptım sirkeyi. niye bu kadar destan gibi yazdın vereceğin iki satır bilgi diyen arkadaşlar kızmasın bana, özellikle detaylı yazdım ki anlayın nasıl mucizevi bişey oldugunu :) neyse o süre zarfında benim saçlar oldumu size yumuşacık (eskiye nazaran), parlak, o yanıklar yavaaaaş yavaaaaş toparladı kendini.... kızlar bende, benim bu çalı süpürgesi saçlarımda etki ettiyse eminimki herkese etki eder.. gelelim nasıl uygulandığına :
duşta normal şampuanınızla yıkıyosunuz saçınızı, bi maşrapaya ılık su doldurup içine yarım çay bardağından biraz daha az elma sirkesini döküyosunuz. saçlarınızı önünüze eğip maşrapanın içine sokuyosunuz. ve o şekilde durabildiğiniz kadar duruyosunuzz. daha sonra sirkeli suyu saç diplerinize masaj yapa yapa yavaşça döküyosunuz, o şekilde de çıkıyosunuz. bi daha normal suyla durulamadan.. O KADAR .... sirkenin kokusu başta keskin gelebilir, fakat sonra uçup gidiyo...
haydin kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?