Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elma sirkesinin mucizesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende yapiiiim hemennn.benimde saçlar berbat denenmedik şey bırakmadım.artık bende kıyamıorum saçlarıma.kestiremiorum.çok ii oldu saol

tamam alışverişe çıktığımda mutlaka karbonat alıyorum elma sirkesinden vazgeçmeyeceğim gibi karbonattan da bu gidişle vazgeçmem
ya bu siteyi çok seviyorum dayanışmalarımız süper allah nazarlardan saklasın

Selamlar yeni uyeyim ....
Bende sacimi actirdim gecen hafta hemde forumdaki butun konularinizi okuyarak.Bile isteye yaptim yani koyu viyoleden insallah acik kullu kumrala donecegim.Olur mu olmaz mi bilmiyorum ama biktim artik kizilla ugrasmaktan.Karbonat ve elma sirkesini bende deneyecegim umarim ise yarar

Paylasimlar icin simdiden tesekkurler.Cok faydali seyler buldum bu forumda...

Eczaneden sodyum bi karbonat iste.ben bugün 1kg aldım.önce aradım.depodan getirttiler. 7 tl.marketten almakla baş edemezsin..

Bu ara 5 litre doğal elmasirkesi aldım kullandığım alanları sayayım farkında olmadan ne çok kullanıyormuşum meğer

saçlarıma parlaklık ve yumuşaklık versin diye
elma sirkesi bal ılık su zayıflamak için
vajinal mantar kaşıntısını önlemek için
pörsümüş maydonoz marul gibi yeşillikleri canlandırmak için
keklerde kabartma tozunun üstüne birkaç damla kabartma oranını arttırmak için
karbonatla birlikte kireç çözücü etkisi yapan doğal temizlik maddesi olarak da kullanıyorum

Bu başlığı bugün okumuştum ve hemen denemeye karar verdim yarım saat önce duştan çıktım hiç saç kremi kullanmadım sirkeyle duruladım en son ve saçlarım şu an yumuşacık hatta parıl parıl ve ben normalde sıvı saç kremsiz tarayamam hiç gerek bile kalmadı kokusu çok az kaldı ama gidip anneme koklattım ne kokuyor dedim bilmem dedi sirke deyince yoo sirke kokmuyor dedi :)

yok yrn uygulucam dğn yıkamıştım saçları.çok yıpranık olduğu için her gün yakamıorm banyo yapsamda yrn yapıcm ama haber veririm

elma sirkesini yaptım canm bgn.kokusu kalmıo bi zmn sora.daha pek bişey anlayamadım.bi kerede belii olmz herhlde yapıcm bndan sora her banyoda

Bende az once denedim siyahtan acilmis tekrar sirayla kizil ardindan kahve ardindan tekrar siyaha boyanan can cekisen saclarimi acti...kremim ve sivj sac kremim vardi ama meraktan sirke denedim Ve kolayca taradim saclarimi
Bebegim oldugunndan Yer silme suyuna deterjan yerine sirke katiyordum.banyoya girince denedim ve memnunum
Henuz saclarim kurumadi ama bnm sacim tarandiysa harikaaaaa:)

dün denedim bende ve herkesin denemesi gereken pratik bir bakım çok teşekkürler:) saçlarımı bir hata edip boyatmıştım ve acayip sertleşmişti, tarayamıyordum dahi ama sirke yumuşattı ve parlattı tarak kaydı gitti süper kullandıkça iyi gelceğini düşünüyoum bakalım...fakat konuyla ilgisiz ama ben bu boyalı kısmın eski haline dönmesini istiyorum akıtabilir miyim ya da hint kınasıyla dipteki saçlarımla eşitleyebilir miyim?çünki bi daha hayatta sürmem kimyasal bişey olcaksada doğal kullanırım, konusunu bulamadım bulsam orada sorcaktm kusura bakmayın hanımlar

Beyaz sabun boyayı akıtıyor diyorlar..ben denemedim..

[SUB]çok övmüşsünüz kızlar bende deneyeyim en iyisi[/SUB]

kızlar madem iyi geliyor saça ben de deneyeceğim inşallah ilk fırsatta
sadece parlatmıyor değil mi onarım da yapıyor?

Son düzenleme:
bende uygulayacagim bunu insallah banada fayda saglar yalniz koku yapmasinda

kızlar benimde saçlarım çok uzun kıyamıyorum onlarla aşk yaşıyoruz resmen:) bakım da yapmama rağmen son bir senedir keçe oluyor strese bağlıyorum ben cansızlaşmaya başladı aynı sorunlarada iyi gelir mi sizce kullananlar ne dersiniz????

saclarımm cok kötü durumdaa ınat ettım kestırmedım tabı uclarından aldırıorum 3 ayda bır aklımda bunu yapacağımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…