Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elma sirkesinin mucizesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ayrıca kızlar size saç uzaması için küçük püf noktaları vereyim
öncelikle sinemaki uzatıyor fakat ben ve benm gibi bir kaç arkadaş bu sitede beraber başlamıştık aşırı bir dökülme yaptı
şu an saçlarım gür tekrar başlamak istemiyorum
zeytinyağı ve maya maskesi pırıl pırıl yapıyor onuda tavsiye edebilirim
ben bakımları braktım öyle saçım uzadı ayda 1 ya da 2 kez saçınızı yağlı bırakın kızlar yani 2 günde 1 yıkanıyorsanız 3 ya da 4 günde bir yıkayın saçınızı ayda 2,3 kere yaparsanız faydasını göreceksinz evde oturduğunuz bir gün
kurutma makinası ve düzleştiriciden uzak durun bunu dememe gerek bile yok
çok çok yıpranana kadar kestirmeyin kızlar kırıklar alınıyor geri geliyor bari uzatın da öyle küçük küçük aldırırsınız kırıkları
banyoda kesinlikle saçınızı 3 kez şampuanlamayın ben bu hatayı yapıyordum 2 ye düşürdümde saçlarım uzadı bu çok önemli
mümkünse ilkini yeşül sabunla 2.yi şampuanla yıkayın. küçükken annem hep yeşil sabunla yıkatırdı ve saçlarım hep uzardı ama artık boyalı saça pek mümkün olmuyor bu uygulama çünkü çok sertleşiyor saçı boyasız olanlar uygulayabilir.
benm şu an yaptığım hiç bir bakım yok kızlar sadece sirkeyi fısfıslıyorum bir de elimde keratin maskesi var selectivein onu kullanacağım bakalım

merhaba yazısınzda size katıldığım noktalr var
kremli sampuanlar kesinlikle zararlı evet
ayrıca ben bemiks ampulle sinemaki yaptığımda saçım uzadı ama öyle bir dökülme yoktu kel kalacaktım diye korkuyordum avuç avuç. neyseki bırakalı çok oldu saçıma bir şey yapmadığımda zaten uzuyor.
dip bakımı önemli fakat bence uç bakımlarda önemli
çünkü; benim gibi uzama sorunu yaşamayan fakat boyadan dolayı saçları koparak dökülen bayanların kökten ziyade uç bakım yapmalarını da öneririm. çünkü yıpranan saç tarandıkça koparak dökülüyor küçük küçük kedi tüyü döker gibi =)
en azından uçlarıda güçlendirelim
ben bayadır düzleştirmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum bakımsız gibi dolanıyorum =)=)

denemeyen bir ben kalmışım döküp çıktığımda rahat edebileceğimi sanmıyorum ne yazıkki ne kadar süre sonra olumlu sonuçları görürüz acaba

kızlar size elme sirkeli suyla ilgili bir püf noktası vereyim.bir dönem bende kullanmıştım.pratik olması açısından boş bir sprey kutusuna biraz elma sirkesi ve su koyup çalkalayın.duştan çıkınca saçınıza püskürtün..çok pratik bir yöntem.ben gliss saç bakım spreyinin kutusuna dolduruyordum.duş sonrası tüm saça sıkıp kurutuyordum.hatta güzel kokması için içine lavanta tanecikleri serpiştireceğim bu yapışımda..aklıma gelmiyordu ne zamandır ,tekrar yapmaya başlayayım bende..

teşekkürler , gerçekten pratik bir yöntem, benimde biten şişeler evde duruyor.. hem boy hem uçlara uyguluyordunuz değil mi?

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

Cok gyzel anlatmissiniz deniycem

Bi ara elma sirkesi kullanmistim, iyi geldi diye tekrar kullanayim dedim. Birinden aldığım ogutle sampuanimin içine koydum. Sizce faydası olur mu? Sampuanin içine konulur mu kizlar?

şampuanın içine koyanı hiç görmedim ama en iyi yöntem duştan çıkarken bir tasın içine bir parmak elmasirkesi koyup üstüne de duru su ile tamamlayıp saçını onunla durulamak muhreşem parlatıp kepeklerini azaltıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bende kepek oluşmaya başladı ve saçlarım sürekli çok fazla dökülüyor. Tabi dökülenlerin yerine de küçük küçük saçlar çıkıyor hep tepemde.Rahatsız edici. Ben kremsiz saçımı yıkamayan bir insanımdır. Çok sertleşiyor kremsiz taranmıyor bile. Saçlarım sağlıksız değil düzenli olarak da kestirip kırıkları temizlerim. Yüzümde kullanıyordum sirkeyi,faydasını gördüm. Bir de saçımda deneyeyim dedim. İlk kez biraz önce sirkeli su ile duruladım .Sürekli de devam edeceğim bakalım neler olacak. Saç kremleri saçımıza zarar veriyor,kullanmamak gerek aslında. :)

merhabalar..cildinizde ne için kullandınız ? ne gibi faydalarını gördünüz?

merhabalar..cildinizde ne için kullandınız ? ne gibi faydalarını gördünüz?
Benim yağlı bir cildim var bu yüzden çok sivilcelerim vardı hatta roaccutne kulladım. Düzeldi tabi ama yine nadiren yağlanıyor cildim ve en çok da alnımda sivilceler çıkıyor. Ben de sirkeli suyla haftada 3 ve ya dört kez temizliyorum. Bir nevi tonik gibi düşünebilirsiniz. Cildi yağlardan ve makyajdan arındırıyor kısacası.

Bugün duştan sonra sirkeli suda beklettim saç uçlarımı 2-3 dk kadar.. Sonrada bütün saçımı o su ile duruladım. Suan için tek fark ettiğim saçlarımın aşırı yumuşaması oldu. Bakalım ikinci uygulamamda bir artısını görebilecek miyim:)

Gercekten sirke kokusu sacta kalmiyormu ben cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…