Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar benim gözaltlarımın hemen altında burnuma daha yakın bir kısımda küçük küçük yağ bezeciklerim vardı..her banyo sonrasında;
1 çay kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı limon
1 çay kaşığı su,bunları karıştırıp cildimin her yerine sürdüm özellikle yağ bezeciklerinin olduğu bölgeye sürdüm.. Ve şimdi onlardan eser yok:teytey: + cildimdeki lekerler azaldı sivilcelerim kurudu ten rengim açıldı, sizinle paylaşmak istedim bu mucizeyi..:icecream
Yalnız bu uygulamayı 3 hafta boyunca her banyo sonrasında yaptım.. )
Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
cildinde yanma olmadı mı limon çok yakıyor sirkeyle birlikte kullanırsak nasıl olur bilmem bende sade limon sürdüm yanık izlerime geçti
cildinde yanma olmadı mı limon çok yakıyor sirkeyle birlikte kullanırsak nasıl olur bilmem bende sade limon sürdüm yanık izlerime geçti
Evet yanma oldu, gözlerimde de sulanma oldu .. Ama hemen geçti yazmayı unuttum ben bunu 5 dk boyunca cildime yedirerek sürdüm.. 15 dk. sonrada yıkadım...
GEYİKHANE Tek El Bakanı
Kayıtlı Üye
limon ve sirke inanılmaz faydalı bence.Bir kaç gündür eşit miktarda elma sirkesi limon ve suyu cildime tonik gibi sürüyorum temizledikten sonra.Sanki cildim nefes almaya başladı.bence süper demek bir yararı daha varmış :lepi:
bende deniyecigim:)tskler
🍀Güzel günler göreceğiz Çocuklar..🍀
Kayıtlı Üye
bende 3 gündür yapıyorum kızlar
bakalım neler olacak :)
bende sivilce çıkmaya yakın,hissedersin ya hafif bi kızarıklık ve dokunduğunda acı olur.. işte o zaman elma sirkesini suyla karıştırıp pamuk yardımıyla sürüyorum.. o sivilce çıkmadan kaybolup gidiyo
YolumuzunGüneşi Önderimiz
Kayıtlı Üye
elma sirkesini kullandığım yerler..
banyoda son durulama suyuma ve saçlarıma..
cildime yarıyarıya inceltilmiş su ile tonik niyetine..
boğazlarım kötüleştiğinde bal ile karıştırıp yutmak düzeni ile..
arada makinelerime kireç söksün ve parlatsın diye..
bazen de temizleme suyuma mikropları kırsın diye...
not: elma sirkesinde mikrop barınamaz
ph değeri cildimizle aynıdır
bu anlamda antiseptik öz vardır
bunu kullanıp başka sonuç alan varmı
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bende banyodan çıkmadan son suya elma sirkesi koyuyorum, öyle durulanıyorum. Ter kokusundan, saç parlaklığından, cilt güzelliğindentutun bacaklardaki varislere kadar bir çok faydası var :1rolleyes:
♥ Ŧคtเђ'เ๓
Kayıtlı Üye
aynı sorun bende de var saol paylasım için :)
bende denedim henüz bi fayda olmadı denicem daha
benim yağ bezeleri daha ufak bi şekilde yayıldı bunu yaşayan oldumu bunu uyguladıktan sonra