• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Elma Sirkesi'nin bir faydası daha....

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

VadidekiZambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
260
1
96
Diğer
Kızlar benim gözaltlarımın hemen altında burnuma daha yakın bir kısımda küçük küçük yağ bezeciklerim vardı..her banyo sonrasında;
1 çay kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı limon
1 çay kaşığı su,bunları karıştırıp cildimin her yerine sürdüm özellikle yağ bezeciklerinin olduğu bölgeye sürdüm.. Ve şimdi onlardan eser yok:teytey: + cildimdeki lekerler azaldı sivilcelerim kurudu ten rengim açıldı, sizinle paylaşmak istedim bu mucizeyi..:icecream:(Yalnız bu uygulamayı 3 hafta boyunca her banyo sonrasında yaptım.. )

cildinde yanma olmadı mı limon çok yakıyor sirkeyle birlikte kullanırsak nasıl olur bilmem bende sade limon sürdüm yanık izlerime geçti

cildinde yanma olmadı mı limon çok yakıyor sirkeyle birlikte kullanırsak nasıl olur bilmem bende sade limon sürdüm yanık izlerime geçti

Evet yanma oldu, gözlerimde de sulanma oldu .. Ama hemen geçti yazmayı unuttum ben bunu 5 dk boyunca cildime yedirerek sürdüm.. 15 dk. sonrada yıkadım...

limon ve sirke inanılmaz faydalı bence.Bir kaç gündür eşit miktarda elma sirkesi limon ve suyu cildime tonik gibi sürüyorum temizledikten sonra.Sanki cildim nefes almaya başladı.bence süper demek bir yararı daha varmış :lepi:

bende sivilce çıkmaya yakın,hissedersin ya hafif bi kızarıklık ve dokunduğunda acı olur.. işte o zaman elma sirkesini suyla karıştırıp pamuk yardımıyla sürüyorum.. o sivilce çıkmadan kaybolup gidiyo

elma sirkesini kullandığım yerler..

banyoda son durulama suyuma ve saçlarıma..

cildime yarıyarıya inceltilmiş su ile tonik niyetine..

boğazlarım kötüleştiğinde bal ile karıştırıp yutmak düzeni ile..

arada makinelerime kireç söksün ve parlatsın diye..

bazen de temizleme suyuma mikropları kırsın diye...

not: elma sirkesinde mikrop barınamaz

ph değeri cildimizle aynıdır

bu anlamda antiseptik öz vardır

Bende banyodan çıkmadan son suya elma sirkesi koyuyorum, öyle durulanıyorum. Ter kokusundan, saç parlaklığından, cilt güzelliğindentutun bacaklardaki varislere kadar bir çok faydası var :1rolleyes:

Back
X