• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Elma sirkesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi myctikdarc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
elma sirkesi çok faydalı ancak hassas alerjik bi cildiniz varsa kızarıklık yapıp pul pul olmasına neden oluyor. seyretlmeden kullanmayın cildiniz hassassa

merhaba elma sirkesini su ile seyreltip yüzünüze sürerseniz yakmıyacaktır. Yine etkili olur.Boşyere yüzünüzü yakmayın

ben de başladım,3 gündür yapıyorum,gerçekten alnum parıl parıl oldu,ama burnumun üstü soyuluyor,cildim hassas o yüzden oldu sanırım..bi de incelterek deniycem..bakalım o zaman nasıl olcak??içine su karışınca etkisi azalır gibi geliyor,ama öbür türlü de yüzüm yanıyooo...

bende izler ve sivilce var denicem inşallah iyi gelir bide bi arkadaş izlr için yoğurt ve kabartma tozu iyi gelir demiş ben hepsini karıştırmammı gerekir acaba=)

arkadaşlar bende bi sıra elma sirkesini kullandım yanaklarımda lekeler oluşturdu o yüzden bi daha denemeye korkuyorum ama cilde gerçekten güzel parlaklık veriyo
burnun üzerindeki gözeneklerden nasıl kurtulabilirim acaba bileniniz var mı

bende 3 gündür kullanıyorum sanki faydası oldu gibi geldi .devam edeceğim .tam düzelme sağlarsa yazarım yine

kızlar bende denemeye karar verdim zayıflamak için zaten elma sirkeli karışımı içiyorum.. yüzümede elma sirkesi süreyim bakalım geçer inş şu sivilceler

mrblar.Ya bende daha once okumustum ve uc gundur denıyorum ama bır gelısma yok ve sıvılcelerım dahada kızardı ...moralım baya bozuk bu konuda

bir sayfada bebanten kremle sirkeyi karıştırıp sürüyorlarmış.bugün bende öyle yaptım yüzüm kızardı ama yanmadı.bence devam etmek lazım çünkü benim çok hoşuma gitti.cildimi çok beğendim .

ben bunu bi cilt uzmanının kitap gibi bişeyinde okumuştum.. denemiştim iyi geliyor.ben seyrelterek yapmıştım.. çünkü seyreltmeden yapınca burnumu kıyıları kabuk kabuk olmuştu acımıştı.. ağır geldi yani bana seyreltmeden yapınca.. ama deneyin bundan bi zarar gelmez.. çok faydalı bişey elma sirkesi.. ben yine yapıcam.. kafif kızarabilir.. korkmayın.. bir de kemal kükrer'in elma sirkesini kullanırsanız iyi olur..

ben asiti kaçmış maden suyuyla seyrelttim ama hiç öyle mucize bi etki görmedim

ben uzun zamandır kullanıyorum direkt yüzüme sürüyorum kızarma falanda olmuyo ve çok memnunum sivilce ve lekelerimden kurtuldum hemde maliyetide çok ucuz şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar sabırla devam edin ben sadece akşamları sürdüm gün içindede aklıma gelirse...

merhaba elma sirkesi cilde iyi geliyor yalnız elma sirkesi sürdükten sonra dışarı çıkıp güneş ışığına maruz kalırsanız cildiniz leke olur bir süre sonra su ile seyreltilmiş elma sirkesini akşamları kullanın biraz bekletin ve durulayın yüzünüzü sonra nemlendiricinizi sürün aman yüzünüzde leke olmasın dikkat

kızlar turpu rendeleyip sonra iki bardak elma sirkesinde 1 bekletip süren var mı bi sabah programında bitki uzamanı söylemişti. turp şekil olarak sivilcelere benzediğini ve sivilcelere birebir geldiğini söyledi.

ben seyrelterek sürdugum halde kıpkırmızı oldu cıldım 2 gun gecmedı kızarıklıgı ondan sonrada bı daha kullanmadım

evet bende kullanıyorum gayet memnunum ben yarım litre kaynar suya yarım çay bardağı elma sirkesi döküm havluyla yüzüme uyguluyorum.

Back
X